Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

Teşekkür ederim canım

Sıkıntıdan bol bir şey yok.. Boşanma arifesindeyim.. İşsizim ve yüksek lisansa başvuracağım yarın.. 3 bölüm var 2 başvuru hakkım var kararsızım..

Hayırlısı olsun artık hiçbir şeyin kararını veremiyorum..

kartları nereden aldığımı sormuşsun ben fatihte oturuyorum burada historia avm var üst katındaki kitabevinden aldım canım kitapevlerinde oluyor d&r gibi yerlerde bulabilirsin

aynen öyle,uyumlu olmak istiyorsan burçları dikkate almalısın canım

canım rica etsem bana da bakar mısın
sevdicekle söz nişan işleri vs. merak ediyorum

Rapisa çok öncelerden yazmıştım şimdi onlineken bakabilir misin lütfen?

canım sende sıkıntılısın.sevgilinden mi ayrıldın sende?:)birinin aracılığıyla bu adamla yapıcağın bi konuşma var. ama kafanda çok soru var senin.bu konuşmada netleşiceksin.kötü olucak hani bence birleşmiceksiniz ama senin için iyi olucak.bi gözün var çok dokunuyo bu göz sana dikkat et.bi haberin var adında o harfi olan biri bu haberi getiriyo bu haber temiz bi haber seni rahatlatıcak bi haber.canım bu göz aileden biri yüzünden sana değiyo.

evet sevgilimle ayrıldık ama dün kötüydüm bugün Allah a şükür iyiyim hayırlısı olsun ikimiz içinde

tatlım sen cok sıkılmıssın.dusundugun bırı var burda kalplerınız yanyana cıkmıs.sen onu düşünüyosun oda seni ama o pek belli etmiyo gibi.3 sayısı cıkmıs eylulun 3 u gıbı guzel bı süpriz olucak sanırım böyle hıssettım.uzun bır yolun var sonu aydınlık.sıkıntnı var demıstım ya orda böyle nazar cıkmıs senı cekemeyen bırılerı var onların kötu enerjılerı senı sıkıyo aslında.yan tarafında kısa boy tombik 1 kız birde ınce uzun bır kız cıkmıs bu sıkıntında.balık gördum tabagında bır kısmet demek.at cıkmıs ıstedıgın bısey olucak ama zamanı var gıbı cıkmıs.bır dag cıkmıs cok zor bı sınavdan gecıceksın uzun surucek gıbı görunuyor yolun yarısında gibisin.kalabalık bı ortamda görunuyosun bır dugun gibi bi gelin cıkmıs falında.uzun duvagı görunuyo cok güzel.bu kadar görebıldım tatlım.
tatlım bende bı ılıskım var ne baslayabılıyoruz ne bıtırebılıyoruz su sıralar görüşmelerimizde oluyo ancak sonucu nolucak merak ediyorum.bunla ilgili baktırmak ıstıyorum kartlar ne dıyo.

teş.ederim canım güzel yorumlamışsın.

zorluklarla mücadele ettiğin bir dönemdesin.yada bir yakında bir haber alıp zor bir döneme gireceksin.burada hızlı davranman gerekebilir.karar almakta güçlük çekiyorsun biraz net olman gerekiyor.sevgilin maddi durumu iyi olan birisimi? canım falının sonunda kırık kalp çıkmış canım beraber olsanızda yine üzüleceksin.

güç mücadelesi içine girmişsin, çekişme yani.hayatında yeniden doğmuş gibisin.artık karşına çıkan engellerle daha cesurca mücadele edebiliyorsun ben buyum diyorsun beni böyle kabul eden eder gibi.ferahlamışsın.bu dönemde yapmak istediklerini kolayca ebaşarabilirsin.hayatındaki kötü günler sona ermiiş.bir ilişkin varmı canım bilmiyorum.birkaç kişi beraber bişey için çabalıyorsunuz 3 kişisiniz.zor bişeyi başarmak için çabalıyorsunuz.ilişkin varsa kıskançlık ve terkedilme korkusu mu yaşıyorsun.son günlerde kendi içinde yaşıyorsun çoğu şeyi insanlardan uzaklaşıp kendi dünyanda mutlu olmayı seçmişsin.fakat sorumluluklarını unutmamalısın.kartlarının çoğunda hayal dünyasında yaşadığın çıkıyor canım.hayatında su grubundan bir erkek mi var seni çok etkileyen biri ?etrafındaki kişiler senin sezgileri güçlü biri olduğunu düşünüyorlar belki bu yüzden çekiniyorlar senden.yeni bir ilişkiye başlayabilirsin yada bir ilişkin varsa onu ideallerin uğruna bırakabilirsin.fakat sonunda isteklerine ulaşacaksın.yaşama sevinciyle dolup maddi manevi doyuma ulaşacaksın. kaliteli ve rahat bir yaşamın olacak

benim falıma da bakabilir misiiniizz ??

benim falıma da bakabilir misiiniizz ??

canıımm çok teşekkür ederiim ağzına yüreğine sağlıkk :) ilişkim yok ama evet beni etkileyen biri var :) ama onun hangi burç olduğunu bilmiyorum açıkçası etrafımdaki kişiler sezgilerimin güçlü olduğunu söylerler evet ama neyimden çekiniyolar anlamadım

Son düzenleme:
maddi durumunu bılmıyorum nasıl evını fılan görmedım.cokda para harcamaz tutumlu bırı ama bılmıyorum yıne.cok zorlukla mucadele edıyorum evet.beraber olsakda uzulcem derken yanı sonunda ayrılıkmı olucak yoksa mutsuz bır evlılık fılanmı

bana da bakarmısınız rica etsem adım handan.bekarım. aşk ve sağlık için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…