Güneşin yani esas burcun balık olduğu için hassas,nazik,uyumlu,alçakgönüllü bir yapın var ve sezgilerin kuvvetli.Yükselenin büyük ihtimal başak ki bu yüzden insanlar seni olduğunun aksine pek de duygusal görmüyor.İnsanlar senin çok düzenli,disiplinli ve temiz olduğunu düşünebilirler.Dikkatli bir yapın vardır.Ay burcun oğlak ve bu bana sende biraz duygu ve mantık çatışması olduğunu hissettirdi.Ayın oğlakta olduğu için soğuk görünürsün ve insanlara güven konusunda sıkıntı çekersin.istediğin ve elde ettiğin şeylerden çabuk sıkılırsın.Ketumsun.Saygıdeğer ve onurlu bir eş arıyorsun eşinle gurur duymaya ihtiyacın var.İki veya daha fazla evlilik veya beraberlik söz konusu olabilir.Pek istemeden çocuk sahibi olabilirsin.Metafizikle ilgilendiğin haritanda çok açık.farklı bir yapın var ve bu da bir takım çatışmalara neden olabilir.Zekanla insanları etkileyip fikirlerini değiştirebilirsin.Öğrenim hayatının ilk devrelerinde arkadaşlarla olsun akraba ve komşularla olsun sorunların olur ve sana yapılanı asla unutamazsın.
teş.ederim canım evet yazdıklarının çoğu doğru
canım sana evlilkle ilgili açtım güzel şeyler çıkmadı başka zaman unutmazsam tekrar bakarım
eşim mi beni bir hayal kırklığına uğratacak?
kıskanma olayı geçmişte yaşandı hala sindiremiyorum o ayrı...hatta boşanma sebebim bilene olabilir...
canım falına bakarken ilişkinle ilgili olabilir bu kadından dolayı gibi geldi bana
Güneşin yani esas burcun balık olduğu için hassas,nazik,uyumlu,alçakgönüllü bir yapın var ve sezgilerin kuvvetli.Yükselenin büyük ihtimal başak ki bu yüzden insanlar seni olduğunun aksine pek de duygusal görmüyor.İnsanlar senin çok düzenli,disiplinli ve temiz olduğunu düşünebilirler.Dikkatli bir yapın vardır.Ay burcun oğlak ve bu bana sende biraz duygu ve mantık çatışması olduğunu hissettirdi.Ayın oğlakta olduğu için soğuk görünürsün ve insanlara güven konusunda sıkıntı çekersin.istediğin ve elde ettiğin şeylerden çabuk sıkılırsın.Ketumsun.Saygıdeğer ve onurlu bir eş arıyorsun eşinle gurur duymaya ihtiyacın var.İki veya daha fazla evlilik veya beraberlik söz konusu olabilir.Pek istemeden çocuk sahibi olabilirsin.Metafizikle ilgilendiğin haritanda çok açık.farklı bir yapın var ve bu da bir takım çatışmalara neden olabilir.Zekanla insanları etkileyip fikirlerini değiştirebilirsin.Öğrenim hayatının ilk devrelerinde arkadaşlarla olsun akraba ve komşularla olsun sorunların olur ve sana yapılanı asla unutamazsın.
hayatınızda çok zorlandığınız bir dönemdesiniz diyorsunuzki bundan kötüsü ne olabilirki.aile yaşantınızda sıkıntılarınız var sanırım.kilolu birimisiniz bilmiyorum metabolizmanızla ilgili sorunlarınız olabilir.kendi çabalarınızla yeni bir hayata geçmek için uğraşıyorsunuz yada uğraşacaksınız yakında.yaşayacağınız yenilik size iyi şeyler getirecek.bu yaşayacağın yeniliğin içinde eski bir alışkanlığınızdan vazgeçmekte var.yalnız kararsız davranıp bekleme sürecine girmemelisin ne yapman gerektiğine karar verip o yönde hareket etmelisin.sonunda da istediğini başaracaksın hayatına baktığında kendine güvenli geleceğini güzel gören biri olacaksın
yazdığın şeyler hoşuma gitti :) neredeyse hepsi doğru :)
Vaktin varsa bana da bakabilir misin rapisa, okul ve iş için... Şimdiden teşekkür ederim
Canım bu kadar çok içimden geçen şeylerden bahsedeceğini düşünmüyordum.. Kesinlikle öyle bir dönemdeyim. Kilolu biri değilim fakat ciddi anlamda kabızlık problemim söz konusu buda şu günlerde hayatımı oluşturan en önemli sağlık sorunu.
Çok zorlu bir dönemde ve Kesinlikle bir dönüm noktasındayım.
Vakit ayırdıgın için teşekkürler son cümlelerin biraz daha kendime olan inancımı ve adımlarımda kararlılıgımı artırdı.
Keşke bende anlasamda bakabılsem senın ıcın :)
Ama güzel dileklerde bulunup dua edebilirim en azından :)
İyi günler.
rapisacım ayrıca balık ya da herhangi bir su burcu erkeği seni mutlu eder.
Teşekkür ederim canım.Birşey soracağım.Eğer tek kart açılımı yaptıysan,benim için seçtiğin hangi karttı? Ve kartları nerden edindin?
Zamanınız olursa eğer bende istiyorum. Aşk,eğitim?
:):) ilahi aquarius_girl güldürdün beni burcuna göre mi seçeyim diyorsun
arkadaşlar ben elimden geldiğince fallarınıza bakmaya çalışıyorum ama herkesinkine bakamıyorum malesef hem yoruluyorum hemde zamanım yetmiyor. daha sonra tekrar bakmaya çalışırım ama herkese bakamayabilirim söz vermiyim baktığım fallar da bazen çıkıyor bazen çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?