Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

teş.ederim canım evet yazdıklarının çoğu doğru

canım falına bakarken ilişkinle ilgili olabilir bu kadından dolayı gibi geldi bana

eşim mi beni bir hayal kırklığına uğratacak?

kıskanma olayı geçmişte yaşandı hala sindiremiyorum o ayrı...hatta boşanma sebebim bilene olabilir...

cnm bana da bakar mısın aşk ve erkek arkadaşım ve bnm okul ve işlerimiz için?
söz nişn vs.

Son düzenleme:
yazdığın şeyler hoşuma gitti :) neredeyse hepsi doğru :)

Canım bu kadar çok içimden geçen şeylerden bahsedeceğini düşünmüyordum.. Kesinlikle öyle bir dönemdeyim. Kilolu biri değilim fakat ciddi anlamda kabızlık problemim söz konusu buda şu günlerde hayatımı oluşturan en önemli sağlık sorunu.
Çok zorlu bir dönemde ve Kesinlikle bir dönüm noktasındayım.
Vakit ayırdıgın için teşekkürler son cümlelerin biraz daha kendime olan inancımı ve adımlarımda kararlılıgımı artırdı.
Keşke bende anlasamda bakabılsem senın ıcın :)
Ama güzel dileklerde bulunup dua edebilirim en azından :)
İyi günler.

bazı ruhsal sıkıntıların mı var.olaylara karşı kararsız kalıyorsun gerçekleri göremiyorsun.uzun vadede kazanç sağlayacağın bir işi kısa vadede kazanç getirecek bir iş uğruna kaybedebilirsin buna dikkat et böyle yaparsan hata edersin.maddi sıkıntı çekebilirsin.ekenomik durumunu tekrar gözden geçirmen gerekebilir

Vaktin varsa bana da bakabilir misin rapisa, okul ve iş için... Şimdiden teşekkür ederim

teşekkür ederim canım çok güzel şeyler yazmışsın inş. sıkıntılarını atlatırsın. benim falıma bakman önemli değil canın sağolsun

Arkadaşım bende çok istiyorum bakmanı.
Evliliğim ile ilgili daha önce hic bak dırmadım
Teşekürler bakarsan sevinirim.

canım tek kart çekmedim genelde 10 kart yada 4 kart çekiyorum çok nadir tek kart çektiğim oluyor ve açtığım kartları hatırlamam mümkün değil hemen unutuyorum malesef

Teşekkür ederim canım.Birşey soracağım.Eğer tek kart açılımı yaptıysan,benim için seçtiğin hangi karttı? Ve kartları nerden edindin?

arkadaşlar ben elimden geldiğince fallarınıza bakmaya çalışıyorum ama herkesinkine bakamıyorum malesef hem yoruluyorum hemde zamanım yetmiyor. daha sonra tekrar bakmaya çalışırım ama herkese bakamayabilirim söz vermiyim baktığım fallar da bazen çıkıyor bazen çıkmıyor

Bende isterim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…