Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
maddi durumunu bılmıyorum nasıl evını fılan görmedım.cokda para harcamaz tutumlu bırı ama bılmıyorum yıne.cok zorlukla mucadele edıyorum evet.beraber olsakda uzulcem derken yanı sonunda ayrılıkmı olucak yoksa mutsuz bır evlılık fılanmı
bilmiyorum canım
bende istiyorum sevdigim kişiyle ilgili ilişkimiz hakkında.hakkımda neler düşünüyor gelecek düşünüyormu olma ıhtımalı nedir.26 yasındayım.o 30.
bende istiyorum bu tarot falına her niyetle bakılıyormu bn 24 eşim 31 yasında baska ne bilgi veriyoruz
ilişkinle ilgili ailenle ilgili sorunlar mı yaşıyorsun yada geçmişinle ilgili sorunların olabilir.metabolizmanla ilgili sorunların mı var kilo almana sebep olabilecek sağlığına dikkat etmeye çalışmalısın.sevgilin mutlu olacağınızı düşündüğünüz güzel bir ilişkiniz var.yalnız erkek arkadaşın sanırım birşeyler olsun diye pek çaba harcamayan tahammülsüz biri.sanırım birbirinizi daha fazla tanımanız gerekiyor.
banada bakarmısınız.bekarım ve işsizim.evlilik ne zaman olur nasıl biri vs.işede tekrar girebilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?