Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

rapisa nolurr benimde falıma bakar mısın lütfen lütfennnn

ayy banada bakarmısın bebeğim olucakmı uğraşıorumda olması için hala yok:)

Banada bakarmısınız kafam karışık ilişki için merak ettiğim şeyler var kafamda dönüp duran yeni üyeyim

Son düzenleme:
bilmiyorum canım

Canım rica etsem bana da bakarmısın sevdiğim kişiye kavuşacak mıyım çok merak ediyorum canım bakarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

banada bakarmısınız ben tarot bilmiyorum ama kahve falı bakabilirim

bende istiyorum sevdigim kişiyle ilgili ilişkimiz hakkında.hakkımda neler düşünüyor gelecek düşünüyormu olma ıhtımalı nedir.26 yasındayım.o 30.

ilişkinle ilgili ailenle ilgili sorunlar mı yaşıyorsun yada geçmişinle ilgili sorunların olabilir.metabolizmanla ilgili sorunların mı var kilo almana sebep olabilecek sağlığına dikkat etmeye çalışmalısın.sevgilin mutlu olacağınızı düşündüğünüz güzel bir ilişkiniz var.yalnız erkek arkadaşın sanırım birşeyler olsun diye pek çaba harcamayan tahammülsüz biri.sanırım birbirinizi daha fazla tanımanız gerekiyor.

bende istiyorum sevdigim kişiyle ilgili ilişkimiz hakkında.hakkımda neler düşünüyor gelecek düşünüyormu olma ıhtımalı nedir.26 yasındayım.o 30.

parayla ilgili bazı düşünceleriniz var belki size bir miktar getirisi olacak bir iş yapmayı düşünüyorsunuz birazda paraya ihtiyacınız olduğu için böyle bir şeye girişmeyi düşünüyorsunuz ama kararsız kalmışsınız öyle mi?giriştiğiniz işte hem ihtiyacı olan kişilere de faydam dokunur diye bir düşünceniz de var.bugünlerde kendinizle ilgili bazı sorunlarınız mı var kendinizi beğenmemek gibi yani çoğu kişide olur ya bazen ruh halimize göre kendimizi beğenmediğimiz zamanlar olur ya öyle bişey.fakat eşiniz yapmak istediğiniz işle ilgili size destek olmuyor galiba yada sizdeki değişimi fark edemiyor yani parayla ilgili sıkıntılarınızın farkında değil galiba.bugünlerde elinize kararsızlığınız yüzünden bir fırsatı kaçırmışsınız.yakında bu kaçırdığınız fırsatla ilgili bazı kişilerle karşı karşıya gelip çatışabilirsiniz.lükse karşı bir düşkünlüğünüz varmı?aslında yaptığın şeylerin altında sevdiklerinle beraber maddi kaygıların olmadan mutlu bir yaşamının olması var bu kötü bir istek değil tabiyki ama birazda halinize şükretmelisiniz sizden çok daha kötü durumdaolan insanlar var.hırslı birisiniz sanırım.etrafındaki insanlar kendini kanıtlaman gereken bir ortama girdiğini düşünüyor.bu kendini ispatlaman gereken ortamda bazı hile ve entrikalarla karşılaşabilirsin dikkatli olmalısın.sağlığınızla ilgili kendinize dikkat edin

bende istiyorum bu tarot falına her niyetle bakılıyormu bn 24 eşim 31 yasında baska ne bilgi veriyoruz

aynen böyle.ailem onaylamıyo.en son bana bıraktılar hayat senın üzülürsün belkıde cok mutlu olcaksın bilemeyiz dediler .ilişkim vardı dün bitti gibi tartıstık.saol canım :)

banada bakarmısınız.bekarım ve işsizim.evlilik ne zaman olur nasıl biri vs.işede tekrar girebilirmiyim.

canım maddi sıkıntıların var.bunlarla mücadele ediyorsun hayatta mücadeleden çok yorulmuşsun yaralar almışsın ama yılmamışsın devam ediyorsun mücadele etmeye.aklında maddi kaygılar olmadan sevdiklerinle beraber mutlu bir yaşam var bunu düşlüyorsun.yalnız babanız olabilir belki sizden yaşça büyük başka biri bu insanla ilgili sıkıntılarınız var bu kişi size yanlış bilgiler verip hataya düşmenize sebep olabilir.geçen 3-5 gün içinde işle ilgili olabilir bir girişimin başarısızlıkla sonuçlanmış yada yanlış bir karar vermişsin.yakın bir zamanda ertelediğin bir yolculuğa çıkabilirsin.bu yolculukta birkaç kişi beraber bir kutlama yapacaksınız.etrafında senin kalbinin kırık olduğu bu yüzden mutsuz olduğun düşünülüyor.yakın zamanda bir ilişkin olabilir belki ama kısa süreli bişey sanırım ayrılacaksınız hemen gibi.bu ilişkiyle ilgili kaygıların şüphen olacak

banada bakarmısınız.bekarım ve işsizim.evlilik ne zaman olur nasıl biri vs.işede tekrar girebilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…