Canım vazgeçtim,kusuruma bakma rahatsız ettim. Neyse,iyi günler dilerim
Canım rica etsem bana da bakar mısın? olumlu şeyler duymak istediğimden midir nedir, öyle olur da gerçekleşir inşallah :)
23 yaşındayım. İkizler burcuyum.
lütfen 2 kızımın iş sorunu var onlara bakablir misin?
29 yaş balık
24 yaş oğlak
rapisa cnm bana da bakarmısın ne olur teşekkür ederim şimdiden ne yazmam gerekecek söylersen
ben 4 mayıs doğumluyum boğa burcuyum 31 yaşındayım ben evliliğimde bebişim için baktırıcaktım malesef bizim bebişimiz olmuyorda....:::
bende bi tarot istesem aşk hayatımla ilgili beni neler bekliyo ne zaman evlenicem tarih verebiliyomusun.
Rapisa arkadas rica etsem benimde falima bakarmisin lutfen rica ediyorum ben 29 oglak burcuxum
canım sırayla bakıyorum sıra gelince bakarım
Canim ne zaman siram seni rahatsiz ediyorum kusura bakma
canım sana tek kart iskambil çektim. çektim ama pek olumlu çıkmadı canım. vazgeçtim tarot bakıyorum sana
canım sen girişimlerin başarılı birisin.ilk kartında "başarılı bir çocuğun doğma ihtimali" çıktı.canım eşinin burcu ne bilmiyorumda hava grubundan mı bir hastalık durumu olabilir.canım bu yüzden eşinle aranızda sorun olabilir yani şuanda var olabilir yakın zamanda da olabilir.canım sen yolculuk yapmayı mı düşünüyorsun bu yolculuk senin için önemli birşey ifade ediyor.geçen 3-5gün içinde eşinle sorun yaşamışsın sanırım siz biraz zıt karakterlerdesiniz.eşin yakın zamanda çıkış yolu bulamadığı için kendini şanssız hissedebilir.canım sana bir yerden bir miktar para gelecek ama az birşey değil bu miras gibi birşey birinden kalan para.canım etrafındakiler senin bir karar vermen gerektiğini düşünüyorlar bu karar mahkemede sonuçlanacak ve senin için iyi sonuçlanacak bir karar nedir bilmiyorum ama ailen bu belki sana bu konuda baskı yapıyordur eşinle ilgili birşey olabilir belki.ilerde mutsuz olduğun kendini korkak hissettiğin kısa bir dönem olabilir ama sonunda mutlu olacaksın sevdiklerinle beraber olacaksın.seni seven birinin varlığı seni mutlu edecek bu kişiden bir hediye de alabilirsin.
Canım çok teşekkürler aşağı yukarı benziyorcanım senin hayatında ateş grubundan bir erkek var sanırım seni etkileyen biri bilmiyorum belki sevgilindir.cesur yakışıklı kendine güvenen biri.bununla ilgili sen geleceğim ne olacak diye düşünüyorsun sanırım niyetini anlayamıyorsun.ama sanırım senin aklında başka biri var su gubundan yaşı biraz daha büyük biri sorumluluk duygusu gelişmiş biri.canım sen sanki bir kararsızlık yaşıyorsun ilişkinle ilgili bu iki kişi arasında kalmakta olabilir sanki bir tarafta evlenilecek bir erkekdiğer tarafta eğlenilecek biri var neyse. ama sen aşık olup evlenip yuvanı kurmak istiyorsun.geçen 3-5 gün içinde bir karar verip yeni bir başlangıç yapmışsın.canım sen yakında bir yenilenme yaşayacaksın bu verdiğin kararın bir sonucu da olabilir yani burada sen tek taraflı düşünmeyip doğru olanı yapmak adına bir karar almışsın ve onu uygulayacaksın başlarda sanki yıkım gibi algılansa da aslında bu senin için yeni bir başlangıç olacak.kendini bir zaman çaresiz hissettiğin olacak ama sende biliyorsun doğru karar verdiğini göreceksin.dürüst yaşamaya çalışan birisin etrafında senin yeni bir ilişki için teklif aldığın düşünülüyor.babanla ilgili ilerde sorun yaşayabilirsin baban biraz otoriter biri galiba.ve canım ilerde dengeli ve uyumlu bir ilişki yaşayacaksın.
Rapisa arkadas rica etsem benimde falima bakarmisin lutfen rica ediyorum ben 29 oglak burcuxum
Banada bakabilirmisiniz....
28 yasina bugun girdim....
bende ev hayat oyle yani simdiden tesekkurler....
Canim sagol ama ben sana yazmayi unuttum ben evliyim zaten 2senedir seni xoruyorum kusura bakma rica etsem bir daha bakabilirmisin ne olur ben esimden ayrixim lutfen kirma beni canim
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
oğlak burcuyum yaş 33 banada bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?