Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

canım dikkatimi çekti sen başka biri gene konu açmıştı önce falına bakılmasını istiyorsun sonra da rahatsız ettim vazgeçtim diyorsun neden canım

Canım vazgeçtim,kusuruma bakma rahatsız ettim. Neyse,iyi günler dilerim

canım senin hayatında ateş grubundan bir erkek var sanırım seni etkileyen biri bilmiyorum belki sevgilindir.cesur yakışıklı kendine güvenen biri.bununla ilgili sen geleceğim ne olacak diye düşünüyorsun sanırım niyetini anlayamıyorsun.ama sanırım senin aklında başka biri var su gubundan yaşı biraz daha büyük biri sorumluluk duygusu gelişmiş biri.canım sen sanki bir kararsızlık yaşıyorsun ilişkinle ilgili bu iki kişi arasında kalmakta olabilir sanki bir tarafta evlenilecek bir erkek diğer tarafta eğlenilecek biri var neyse. ama sen aşık olup evlenip yuvanı kurmak istiyorsun.geçen 3-5 gün içinde bir karar verip yeni bir başlangıç yapmışsın.canım sen yakında bir yenilenme yaşayacaksın bu verdiğin kararın bir sonucu da olabilir yani burada sen tek taraflı düşünmeyip doğru olanı yapmak adına bir karar almışsın ve onu uygulayacaksın başlarda sanki yıkım gibi algılansa da aslında bu senin için yeni bir başlangıç olacak.kendini bir zaman çaresiz hissettiğin olacak ama sende biliyorsun doğru karar verdiğini göreceksin.dürüst yaşamaya çalışan birisin etrafında senin yeni bir ilişki için teklif aldığın düşünülüyor.babanla ilgili ilerde sorun yaşayabilirsin baban biraz otoriter biri galiba.ve canım ilerde dengeli ve uyumlu bir ilişki yaşayacaksın.

Canım rica etsem bana da bakar mısın? olumlu şeyler duymak istediğimden midir nedir, öyle olur da gerçekleşir inşallah :)
23 yaşındayım. İkizler burcuyum.

Cnm bende yazmistim gormemis olablilrsin rica etsem banada banada bakarmisin
31 yasindayim boga burcuyum be bebek icin baktiricam cnm tesekkur ederim simdiden

29 yaş balık için kızın bilgili biri sanırım bir işe başlamış ama işten ayrılma gibi bir durum olmuş.başarısızlık korkusu yaşıyor.kızınız erkek arkadaşından maddi durumu iyi olmadığı için ayrılık mı yaşadı yada ayrılmayı mı düşünüyor?işle ilgili konuda genç bir erkekten bir haber alacak.kızınız devlette çalışmayı mı düşünüyor bu kişi ona bu konuda bir haber getirecek karşına bir takım problemler çıksada bunlar çözülmeyecek şeyler değil. ama sanırım işe başlaması hemen olmayabilir.

24 yaş oğlak küçük kızınız evli mi?mutlu bir yaşamı var kendisi sağlıklı huzurlu.kızınız evli değilse de evlenmeyi düşünüyor sanırım.erkek arkadaşına çok güveniyor.işle ilgili olumlu gelişmeler olacak.başladığı işte iyi bir konumda olacak belki bir yönetici bilemiyorum ama başladığı işte başarılı olacak ve kendine güveni olacak.ama yinede işe girdikten sonra bir süre maddi sıkıntı yaşayabilir.birde kızınızın metabolizmasıyla ilgili bir sorunu olabilir

lütfen 2 kızımın iş sorunu var onlara bakablir misin?
29 yaş balık
24 yaş oğlak

canım sana tek kart iskambil çektim. çektim ama pek olumlu çıkmadı canım. vazgeçtim tarot bakıyorum sana

canım sen girişimlerin başarılı birisin.ilk kartında "başarılı bir çocuğun doğma ihtimali" çıktı.canım eşinin burcu ne bilmiyorumda hava grubundan mı bir hastalık durumu olabilir.canım bu yüzden eşinle aranızda sorun olabilir yani şuanda var olabilir yakın zamanda da olabilir.canım sen yolculuk yapmayı mı düşünüyorsun bu yolculuk senin için önemli birşey ifade ediyor.geçen 3-5gün içinde eşinle sorun yaşamışsın sanırım siz biraz zıt karakterlerdesiniz.eşin yakın zamanda çıkış yolu bulamadığı için kendini şanssız hissedebilir.canım sana bir yerden bir miktar para gelecek ama az birşey değil bu miras gibi birşey birinden kalan para.canım etrafındakiler senin bir karar vermen gerektiğini düşünüyorlar bu karar mahkemede sonuçlanacak ve senin için iyi sonuçlanacak bir karar nedir bilmiyorum ama ailen bu belki sana bu konuda baskı yapıyordur eşinle ilgili birşey olabilir belki.ilerde mutsuz olduğun kendini korkak hissettiğin kısa bir dönem olabilir ama sonunda mutlu olacaksın sevdiklerinle beraber olacaksın.seni seven birinin varlığı seni mutlu edecek bu kişiden bir hediye de alabilirsin.

canım tarih veremiyorum o kadar ilerlemedim :26:
canım sen parayla ilgili bir konuda belki işe başlayacaksın yada çalışıyorsan işinde ileriye yönelik bir projeye başlamışsın bu işi birkaç kişi beraber yapıyorsunuz.uzun vadede getirisi fazla olacak ama şimdilik pek bir ilerleme yok sabretmek gerekiyor.canım bu giriştiğin işte senden hoşlanan aranızda biraz fazla yaş farkı olan biri olabilir.belki kendisi iyi biridir ama senin için uygun biri değil gibi geldi bana.başladığın işe karşı yakında inancını yitirebilirsin.ilerde duygularınla düşüncelerin arasında kalıp bir karar vermek durumunda kalacağın bir zaman olacak.ateş grubundan bir erkek hakkında.bu kişi koruyucu verici ama affetmeyen bir yapıya sahip biri.bu kişi girebilir hayatına canım.bu kişi deneyimli ve maddi durumu iyi biri.bence ilerde senin maddi durumun iyi olacak. şimdi yakın zamanda belki biraz sıkıntı çekeceksin ama ilerde iyi bir yaşamın olacak

bende bi tarot istesem aşk hayatımla ilgili beni neler bekliyo ne zaman evlenicem tarih verebiliyomusun.

Cnm esimin burcu yengec 39 yasinda
Evet bi yerden para bekliyoruz gelurse esim birazini bana harcayacak ve tatile gitmeyi dusunuyoruz disardan lise okuyorum inan ki yzdiklarinin yarisindan fazlasi dogru ama hani bebesim hayirlisiyla gelse.esim testte goremeyince bayagi sorun yasadik cok zor gunler gecirdim bu hafta bu arada esimi ufakta olsa bi baska rahatsizligi cikti bakalim insl onemli dehildir ailemden yana hamdolsun bi baski yok bu durum icin tekrar esim ve ben icin bakarsan sevinirim seni cok yordum guzelim cok sagol guzelim benim

Canım çok teşekkürler aşağı yukarı benziyor Bazıları da ihtimal dahilinde :)

canım bu aralar kendini sıkmışsın sanki bir yere kapanmışsın.canım nedense senin dini eğitim almak için böyle bişey yaptığını düşündüm belkide alakası yoktur.hayatında biri varmı varsa bu kişiyle mutlusun.evlilikdüşünüyorsun.güzel olan şeylere karşı bir düşkünlüğün var canım.sende güzelsin bence.canım senin sevgilin hava grubundan yaşı senden küçük kıskanç biri mi?canım sen geçen 3-5 gün içinde bir acı yaşamışsın duygusal anlamda sanırım erkek arkadaşın yüzünden üzmüş seni.canım yakında erkek arkadaşınla ilgili bir hastalık ortaya çıkabilir ama nasıl birşey bilemiyorum bu şey senin ona güvenini azaltabilir ona kızabilirsin.sen hayata olumlu bakan iyimser birisin yaşam enerjin yüksek sanırsam.canım sen sevdiklerinle beraber mutlu olmak istiyorsun.etrafındakiler senin güzel olan şeylere düşkünlüğünün farkındalar ve seni başarılı buluyorlar el üstünde tutuyorlar.başarılı olsanda hayatında hep bir sıkıntı olmasından korkuyorsun ailenle sorun yaşamaktan korkuyorsun.canım senin bir büyüğün belki baban yada onun gibi bir büyüğün sana yardım etmek isteyecek ama sen inatçı birisin kendi bildiğinde ısrar edeceksin.

Rapisa arkadas rica etsem benimde falima bakarmisin lutfen rica ediyorum ben 29 oglak burcuxum

Canim sagol ama ben sana yazmayi unuttum ben evliyim zaten 2senedir seni xoruyorum kusura bakma rica etsem bir daha bakabilirmisin ne olur ben esimden ayrixim lutfen kirma beni canim

canım sen yakın zamanda dostlarını kaybetmişsin bu senin yanlış tutumundan kaynaklanıyor.bu yüzden kendini yalnız hissediyorsun sanırım.canım senin sevgilin varmı varsa sana destek olan biri yoksa da bu yakınlarda olacak bence.paraya karşı düşkünlüğün var sanırım.maddi anlamda elde ettiğin şeylerden memnun olmuyorsun.yada olmayacaksın.hayatında biraz mücadele verip kendini dinlenmeye alacaksın yani kafanı dinleyeceksin.bunlar çıktı canım

Banada bakabilirmisiniz....
28 yasina bugun girdim....
bende ev hayat oyle yani simdiden tesekkurler....

canım yoruldum zaten bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ama açtım senin için tekrar.

ilk kartında toprak grubundan bir erkek çıktı.canım senin etrafında sana zarar vermek isteyen kişiler var onlara dikkat etmelisin.sanki çevrende güvenecek birini bulamıyorsun.yine toprak grubundan kişi çıktı karşıma bu kişinin parasal sorunları var bu sorunlar sanırım sana da yansıyor belki eski eşindir belki yeni görüştüğün biridir bilemiyorum.böyle toprak grubundan biri ya var hayatında yada olacak.canım sen bir dolandırıcılık sahtekarlıkla karşılaşabilirsin dikkatli ol.
canım faldaki olumsuz şeylere fazla takılma yoruldum ben karıştırıyorumdur belki

Canim sagol ama ben sana yazmayi unuttum ben evliyim zaten 2senedir seni xoruyorum kusura bakma rica etsem bir daha bakabilirmisin ne olur ben esimden ayrixim lutfen kirma beni canim

Canım banada bakarmısın genel olarak bazı kararlar aşamasındayım müsait olduğunda mümkünse

bu aralar biraz sıkıntılısınız sanırım etrafınızdaki kişilere olan tepkinizden dolayı siniriniz bozulmuş.buralardan uzaklaşmak istiyorsunuz.ama sanki bir yerde kalmışsınız gidememişsiniz.sevdiklerinle beraber bir kutlamaya katılmayı düşünüyorsun sevineceğin birşey olacak.hayatına seni mutlu edecek birinin girmesini istiyorsun.bilge zeki aynı zamanda içsesi kuvvetli birisin.eğitimle ilgili bir işin mi var? 3 5 gün önce mücadele ettiğin bir konuda başarı elde ettiğin haberini almışsın.canım bence sen yakında sevgilin yoksa sevgilin olacak eğer varsa ve aranızda bir anlaşmazlık varsa bu sorunu çözeceksin ve bu senin istediğin gibi olacak.bir ailenin başlangıcı olabilir.canım sende çok nazar var heralde fal bakanlar hep öyle diyorda çok uykum geldi falına bakarken etrafındakiler senin daha iyi bir yaşamın olması için mücadele ettiğini hırslı biri olduğunu düşünüyorlar.ilerde mutluluğu umarken hayal kırıklığı yaşayabilirsin bu yüzden bir pişmanlığın olabilir.bu sanırım aşkla ilgili olacak.
canım çok yorgunum yanlış yorumlamış olabilirim.falında çıkan çıkmayan şeyleri yazarmısın merak ettim
oğlak burcuyum yaş 33 banada bakarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…