zorlanırsan açılımı yap foto çek yolla yorumlamana yardımcı olayım. açılıma göre anlamlar değişir. kafana takılan olursa ulaşabilirisin bana
canım iki ismi var :)
zorlanırsan açılımı yap foto çek yolla yorumlamana yardımcı olayım. açılıma göre anlamlar değişir. kafana takılan olursa ulaşabilirisin bana
sevgilimin niyetine çektim yorumlarsan çok sevinirim
değnek kraliçesi düz
kule ters
kılıç üçlüsü
kılıç ikilisi
değnek kraliçesi düz
kule ters
kılıç üçlüsü
kılıç ikilisi
güzel bi destegim var yaniii ulaşıırım ,,,memnuniyetle
anladımmm
bnm bi fal istegim vardı orda biyerde
zeki çabuk kavrayan akıllı birisin.zarif biri olmana rağmen sert bir kişiliğin var.mükemmeliyetçi ve insanları yönetebilen ve zihinlerini okuyabilen birisin.:) öylemisin gerçekten ?aşk hayatında aldatılma yaşayabilirsin sanırım yaşayacaksında fkat sen bunu farkedip atlatacaksın evlimisin ?canım sanki boşanma gibi de çıkmış kıskançlık ve güvensizlik yaşayabilirsin.tüm bunların sonucunda çok yorulacaksın fakat atlattığın şeyler zor kendine daha hoşgörülü yaklaşmalısın kendin için neyin daha önemli olduğunu düşünüp o yönde hareket etmelisin aşk hayatında bazı sıkıntılar var sanırsam
sevgilinle aranda ki sorunları aşamıyorsun bazen, görmezden geldiklerin var.
güçlü bir bağ var ama çekişmelisiniz resmen
aşacaksınız bunları birilerinin desteğinide alabilirsin ama.
fedakarlık yapmanız gerecek.
yorum bu ama açılımı görmedim. karta göre yorum yapma lütfen açılım olmadan tarotu doğru yönetemezsin.
İŞ VE ÖZEL HAYATINDA haksızlığa uğradığını düşünüyorsun insanların güvenini kazanmada zorlanıyorsun sevgilinle ayrılmış yada işten ayrılmış olabilirmisin?hayatındaki bu olumsuzluklar seni karamsarlaştırıp başarısızlığa sürükleyebilir hayattan zevk alamaz hale gelebilirsin zor bir dönem geçirebilirsin bazı duygularını içinde yaşıyorsun fakat bu seni kötü etkiliyor.kendine zaman ayırıp gözden kaçırdığın ayrıntılara dikkat edersen yeni planlar yapıp yeni bir başlangıç olabilir senin için ilişkilerinde tekrar değerlendirip olumlu sonuç alabilirsin
açılımdan kasdettiğin seçtiğim kartlarımı diyorsun zaten öyle yapıyorum ama fazla bilgim yok anlatırsan yapmaya çalışırım teşekkürler
canım mesela ilişki açılımı,iş açılımı yada genel vs.
fal baktıklarına gözden geçirdim. yorumlarında tereddüte düşüyorsun bu da açılımı yapamamandan kaynaklanıyor.
mesela şöyle bak
Eki Görüntüle 769937 Eki Görüntüle 769938
doğrudur tereddüte düşüyorum ben şöyle yapıyorum 4 kart çekiyorum 1. kart şuanki durumu 2.kart gitmemesi gereken yol 3. kart seçmesi gereken yol 4. kart bunların sonucu
bazen dediğin gibi kartlar arasında bağlantı kuramıyorum bazen de sorulan soru için tek kart çekiyorum onu yorumlamaya çalışıyorum senin söylediğin gibi kartları seçip onu neye göre yorumluyorsun
değnek kraliçesi düz
kule ters
kılıç üçlüsü
kılıç ikilisi
canım mesela ilişki açılımı,iş açılımı yada genel vs.
fal baktıklarına gözden geçirdim. yorumlarında tereddüte düşüyorsun bu da açılımı yapamamandan kaynaklanıyor.
mesela şöyle bak
Eki Görüntüle 769937 Eki Görüntüle 769938
şimdi buradan nasıl tarif edeyim ki. genelde bakıyorum tek soruya da açılım yapabiliyorum. biraz araştır. elinde ki kitaba bak.
ama kendini nasıl hissediyorsan öyle bak.
sen nereden öğrendin tarotu? başka fal bakabiliyormusun?
ben bazen hem fincana bakıp etrafına tarot açıyorum çok güzel oluyor ve biraz uzun sürüyor ama baktıran kişi çok memnun kalıyor. tabi bu biraz ağır. bunları zamanla yapabilirsin içinde varsa
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim
ben buraya kahve falımı yüklemiştim biraz önce de tarot fotosu yükledim bakarsan çok sevinirim. ben bir yerden öğrenmedim 2-3 hafta önce aldım ben bu kartları dün ilk defa burada yorum yaptım yorumladığım kişiler beğendi yorumumu bende öyle kendimce kitaptan anladığım kadarıyla yorumlamaya çalışıyorum biri bana gösterseydi belki daha iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?