- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
bence kadının en büyük düşmanı eğitimsizlik..Kadın kadının düşmanı valla başka açıklaması yok şu durumun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kadının en büyük düşmanı eğitimsizlik..Kadın kadının düşmanı valla başka açıklaması yok şu durumun![]()
Bak ben inanılmaz ata erkil ve baskıcı bir ailede yetiştim . Annem babaanneme köle olurdu neredeyse bende öyle olunması gerektiğini zannederdim . İlk evlendim annemden fazla Kv aradım iyi olalım şöyle böyle diye . Baktım ki kadın beni bir kere aramıyor gözümü açtım aramayı bıraktım. Kocam göreve gitti ben ailemin yanına 6 ay sürdü sonra Kv ye geldim 11 aylık evliydik tam . Kv bana çocuğu olmuyorsa doktora götüreyim seni dedi . O zaman bir çizik daha attım evini süpürdüm sildim dolaplarını düzelttim baktım ki hiç iyi olmuyor bıraktım . Her izne gittiğimde veya o geldiğinde birer çizik attım ve anladım ki kimsenin kölesi vs değilim . Şimdi kafam çok rahatladı anneme diyorum ki senin yaşadıklarını ben yaşamak zorunda değilim benim gelinim de yaşamak zorunda değil . Bitti gitti bu kadar basit . 28 yaşında dünyaya bakış açım düzenim beynim değişi inanılmaz mutluyum artık hiç bir huzursuzluğum kalmadıbence kadının en büyük düşmanı eğitimsizlik..
önceki yazınızdan bu anlam çıkmıyor tabi. tekrar okursanız anlarsınız.Hahahao kadar yanlış kişiye çaptınız ki . Liseden mezun oldum ünv sınav sonucu beklerken çalışmaya başladım . Ünv 5 seneydi sabah okula öğleden sonra işe gittim geceye kadar çalıştım. Okul bitti başka bir pozisyonda çalışmaya devam ettim 7 sene çalıştım netice de . Eşimin tayin durumu sebebi ile işten ayrılmak zorunda kaldım şuan ülkenin en ücra şehirlerinden birisinde görevliyiz burada iş bulamadım eğer bulsaydım devam edecektim . Fakat şuraya gelecek olursam eğer devlet memuru olsam ve doğum yapmış olsaydım izinleri tamamlar daha sonra çocuk biraz daha toparlanana kadar ücretsize çıkardım . Özel sektörde olsaydım işten ayrılırdım. Çocuğu bir bakıcıya bırakmak benim için imkansıza yakın çünkü . Kreş zaten belirli döneme gelince başlayabiliyor . Netice de çocuğun önemli döneminde maddi sorunum yoksa kendim için çalışmayı asla tercih etmezdim bunu anlatmaya çalıştım. Herkesin tercihi ister annesine bırakır ister bakıcıya ister kreşe beni ilgilendirmez benim tercihim böyle üzüleceğiniz bir durum yok
O msjda ayrıntılı birşey yazmamışım farkındaysanız . Ayrıca konu bu da değil saçma yorumlarla alıntı yapıp polemik çıkartmaya çalışmayın . Çalışmayan kadını da aşağılamaya çabasına girmeyin işinize bakın !önceki yazınızdan bu anlam çıkmıyor tabi. tekrar okursanız anlarsınız.
çok iyi yapmışsınız umarım mutlu ve huzurlu bir evliliğiniz olurBak ben inanılmaz ata erkil ve baskıcı bir ailede yetiştim . Annem babaanneme köle olurdu neredeyse bende öyle olunması gerektiğini zannederdim . İlk evlendim annemden fazla Kv aradım iyi olalım şöyle böyle diye . Baktım ki kadın beni bir kere aramıyor gözümü açtım aramayı bıraktım. Kocam göreve gitti ben ailemin yanına 6 ay sürdü sonra Kv ye geldim 11 aylık evliydik tam . Kv bana çocuğu olmuyorsa doktora götüreyim seni dedi . O zaman bir çizik daha attım evini süpürdüm sildim dolaplarını düzelttim baktım ki hiç iyi olmuyor bıraktım . Her izne gittiğimde veya o geldiğinde birer çizik attım ve anladım ki kimsenin kölesi vs değilim . Şimdi kafam çok rahatladı anneme diyorum ki senin yaşadıklarını ben yaşamak zorunda değilim benim gelinim de yaşamak zorunda değil . Bitti gitti bu kadar basit . 28 yaşında dünyaya bakış açım düzenim beynim değişi inanılmaz mutluyum artık hiç bir huzursuzluğum kalmadı
İşten sonra üstelik küçük çocukla 45 dakika uğraşmak istemeyen insanlar vardır. 45 dakika bunun hazırlaması bi de yikamasi süpürmesi var. Eşi yardım eden kadının evde misafir var diye eşinin yardim da etmediğini varsayarsak ohoo.Emrivaki değil de, akşam beş’te haberim oldu dün, eşimin babası gelecekti hemen işten çıkıp bir çorba pişirdim, önceki günden yemeğim vardı biraz onu ısıttım, çıtır tavuk yaptım, bir de fındık lahmacunum vardı dondurulmuş onları fırınladım, salata yaptım turşu çıkardım hepsini hazırlamak 45 dakika bile sürmedi :) Karın her şeyle doyuyor gerçekten, mükellef sofralar kurmak yerine olanı çıkarsanız iki güler yüz gösterseniz herkes mutlu olur bencearkasından çay içtik, meyve yedik her şey güzeldi. Her şeyden önce pozitiflik
![]()
Herkesin dolabında dünden yemek, fındık lahmacun vs olmayabiliyor hele de bebekli evde o zaman napsınlar? Bir de sürekli olan bir şeymiş bu sizin anlattığınız ile aynı şey mi?Emrivaki değil de, akşam beş’te haberim oldu dün, eşimin babası gelecekti hemen işten çıkıp bir çorba pişirdim, önceki günden yemeğim vardı biraz onu ısıttım, çıtır tavuk yaptım, bir de fındık lahmacunum vardı dondurulmuş onları fırınladım, salata yaptım turşu çıkardım hepsini hazırlamak 45 dakika bile sürmedi :) Karın her şeyle doyuyor gerçekten, mükellef sofralar kurmak yerine olanı çıkarsanız iki güler yüz gösterseniz herkes mutlu olur bencearkasından çay içtik, meyve yedik her şey güzeldi. Her şeyden önce pozitiflik
![]()
Maşallah en hamarat ponçik gelin sizsiniz haftada üç gün size gelseler o güler yüz pozitiflik ne olur acaba merak ettim?Emrivaki değil de, akşam beş’te haberim oldu dün, eşimin babası gelecekti hemen işten çıkıp bir çorba pişirdim, önceki günden yemeğim vardı biraz onu ısıttım, çıtır tavuk yaptım, bir de fındık lahmacunum vardı dondurulmuş onları fırınladım, salata yaptım turşu çıkardım hepsini hazırlamak 45 dakika bile sürmedi :) Karın her şeyle doyuyor gerçekten, mükellef sofralar kurmak yerine olanı çıkarsanız iki güler yüz gösterseniz herkes mutlu olur bencearkasından çay içtik, meyve yedik her şey güzeldi. Her şeyden önce pozitiflik
![]()
Nadir olursa yapılır bunlar. Sürekli oluyorsa rahatsız edici.Emrivaki değil de, akşam beş’te haberim oldu dün, eşimin babası gelecekti hemen işten çıkıp bir çorba pişirdim, önceki günden yemeğim vardı biraz onu ısıttım, çıtır tavuk yaptım, bir de fındık lahmacunum vardı dondurulmuş onları fırınladım, salata yaptım turşu çıkardım hepsini hazırlamak 45 dakika bile sürmedi :) Karın her şeyle doyuyor gerçekten, mükellef sofralar kurmak yerine olanı çıkarsanız iki güler yüz gösterseniz herkes mutlu olur bencearkasından çay içtik, meyve yedik her şey güzeldi. Her şeyden önce pozitiflik
![]()
O kadının kocası laftan anlamıyor ki kaç kere aynı misafir mevzusu oldu geçmişte kaç kere okurduk bdv de adamın anlamasında sorun varSöyledikleriniz çok ters geldi. kayınvalideniz ayağını burkmuş. Sizde kalabilir bu çok normal yalnız yaşadığı için. sizin annenize böyle bir şey olsa aynı şeyi mi söyleyeceksiniz. Çok ayıp. Madem bu kadar şikayetçisiniz eşinize güzel bir şekilde söyleyin o zaman. yok başlarım anana da bilmem nesine de böyle şeyler söylenir mi. Aradaki saygıyı yok ediyorsunuz tabii ki varsa..
Maşallah en hamarat ponçik gelin sizsiniz haftada üç gün size gelseler o güler yüz pozitiflik ne olur acaba merak ettim?
o zaman ya öyle kabul edip oturacak ya da başka yollara gidecek. Böyle şikayetlerle geçmez ki yazıkO kadının kocası laftan anlamıyor ki kaç kere aynı misafir mevzusu oldu geçmişte kaç kere okurduk bdv de adamın anlamasında sorun var
Ne kadar abartıyorsunuz ya, bir yemek sipariş vermekte zor değildir dimi? Haftada üç geliyorsa konuşursunuz açık açık gelmezler. Siz burda kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz çözüm sunana da atlıyorsunuz hemenHerkesin dolabında dünden yemek, fındık lahmacun vs olmayabiliyor hele de bebekli evde o zaman napsınlar? Bir de sürekli olan bir şeymiş bu sizin anlattığınız ile aynı şey mi?
Ben ikinci çocuğumu doğurucam buzluğa bir şeyler hazırlayıp atmak için kardeşlerimi bekliyorum resmen başka şehirden gelip küçük çocuğumu tutsunlar ben de yapayım diye. O işler öyle kolay olmuyor yani![]()
Ay bende bunu söylüyorım ya, konuşulur edilir hallolur, şikayet et et et kendini kur kur kur insan kanser olur vallao zaman ya öyle kabul edip oturacak ya da başka yollara gidecek. Böyle şikayetlerle geçmez ki yazık![]()
Ortada yok neredeyse konu sahibi deo zaman ya öyle kabul edip oturacak ya da başka yollara gidecek. Böyle şikayetlerle geçmez ki yazık![]()
Haftada 3 gün kucağından el kadar bebeyle tabak koy bakalım koyabilir misin ? Size herşey ne kadar basit ya biz birşey beceremiyoruz demekki bravo sizeAy bende bunu söylüyorım ya, konuşulur edilir hallolur, şikayet et et et kendini kur kur kur insan kanser olur vallaya güleryüzle bi tabak koyun, ya konuşun, ya boşanın
![]()
Ya koyamıyorsam konuşurum surat asıp bir lokmayı kimsenin boğazına dizmem, bunu anlatmaya çalışıyorum, ama anlamamakta ısrar edip alınganlık yapıyorsunuz, ne diyeyim ki, Allah kolaylık versin size de hep böyle ters anlıyorsanıZ normal tabii şu mesajlarHaftada 3 gün kucağından el kadar bebeyle tabak koy bakalım koyabilir misin ? Size herşey ne kadar basit ya biz birşey beceremiyoruz demekki bravo size
Ya koyamıyorsam konuşurum surat asıp bir lokmayı kimsenin boğazına dizmem, bunu anlatmaya çalışıyorum, ama anlamamakta ısrar edip alınganlık yapıyorsunuz, ne diyeyim ki, Allah kolaylık versin size de hep böyle ters anlıyorsanıZ normal tabii şu mesajlar