• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam saat 7 de haber verilen akşam yemeği emrivakisi ..

Bunun adı ne biliyor musun kadına yapılan psikolojik şiddet . Çok şükür bu düşünce sisteminden kurtuldum herşeyi yapmak zorundaymışım gibi hisseder kendimi paralardım sonradan anladım ki böyle birşey yokmuş . Gözümü açmama yardımcı olan herkesten allah razı olsun kendimin kıymetini anladım 😂 eşim hep diyordu adamı dinlemiyordum ( böyle saçma bir düzende büyüdüğüm için bilinç altım Pert ) haftaya Kv ler 3 gün geliyorlar 😊 önceden olsa en az 7 gündü 😀 birde çocuk yoktu düşün şimdi olsa 10 gün olurdu . Onlar geldiklerinde kendimi paralardım şimdi aşırı sakinim 😀 menüyü bile düşündüm 😀 kuru fasulye pilav salata , fırında patates tavuk , diğer günde lahmacun 😀 öğlenlere bir çorba 😀 bir kalıp kek yaparım ara öğün😀 bitti gitti 😜
Vallahi kendini paralama Tuğçe menü mükemmel anne yardım et eşine yardım et de çocuk da var al çocuğu otur biraz da onlar yapsın çok rahat ettirince yine ve yeniden memnun olmayacak. Erkenden çocuk normalde uyumuyor diye geç odana yat gitsin :confused: Bak dediklerimi uygula çok hizmet edince daha çok beklenti oluyor .

Hanımefendi böyle yorumlarda da kendinizi yetersiz hissettiğinizi düşünüyor. Fındık lahmacun yapıp buzluğa atmadığımız için konu sahibini gazlıyoruz
Aynen çok yetersiziz yukarıda da yazdım bebeği olduktan sonra görmek isterim kendisinde bu performansı 🙄

Duru hanım bizde de tam tersi çok gitme hastalğı mevcut ben de son konuşmamı yaptım. En güzeli açık bir şekilde konuşmak eşiyle bence burdaki sorun konu sahibinin eşi biliyor istemediğini yüklenip duruyor ikinci seçenek bu anlayışsız adama çözüm olmazmış gibi geldi

Çözüm olmazsa o da adamın sorunu olur artık. Ben rahatlıktan yanayım,paralamam kendimi.Hem vücudum hem sinirlerim yıpranmamış olur. Rahatsizsa biraz da koca debelensin konuşsun dursun 😊

Ben doğum yapıcam neredeyse hala buzluğa bir şey yapıp atamadım. 1,5 yaşında kızım var elimden tutup oyun odasına götürmek oynamak istiyor sürekli günlük yemeği bile zor yapıyorum kaldı ki buzluk hazırlığı. Bunun için şehir dışından kardeşlerim gelecek yarın düşünün çocukla ben yapamıyorum diye. Bekara karı boşamak ne kadar kolay 45 dakikada yapmış bitmiş de pozitiflikmiş de bilmem ne.

Çocuğu olup günde 4 saat uykuyla misafir ağırlasın görürüm ben o üyenin pozitifliğini.
Bana bi sinir geliyor zaten çocuk oyalamak inanılmaz zor 😒 2 yaş sendromu gelmiş herşeye çığlık kıyamet 🤓 . Sabah 06:30 da ağladı artık yanıma aldım gözüm kapandı yatakta küçük Şişe su kalmış gece içmişim tabi . Oğlan onu bulup kapağını açmış su döküldü üstü yatak su içinde kaldı korkusundan ağladı bağıra bağıra sabah sabah güzel başladık gece lensim düşmüş şuan tek gözümde lens yok akşama gidip paket almam lazım göremiyorum 😅 tek güzel şey şuan kahve içiyorum çocuk uyuyor . Dün gece saat 22:00 de yemek yapmasaydım şuan oturuyor olamazdım . Allah size yardım etsin 2 çocuk 🥲

Vallahi kendini paralama Tuğçe menü mükemmel anne yardım et eşine yardım et de çocuk da var al çocuğu otur biraz da onlar yapsın çok rahat ettirince yine ve yeniden memnun olmayacak. Erkenden çocuk normalde uyumuyor diye geç odana yat gitsin :confused: Bak dediklerimi uygula çok hizmet edince daha çok beklenti oluyor .
Geçen geldiklerinde oğlum diş çıkartmıştı o gece 😞hiç unutamıyorum bir elimde çocuk bulaşık makinası boşalttım yemek yaptım . 3 kişi çocuğa bakamadılar durmadı yemek yemedi gece uyumadı nasıl yaşadım o günler ya inanamıyorum

Geçen geldiklerinde oğlum diş çıkartmıştı o gece 😞hiç unutamıyorum bir elimde çocuk bulaşık makinası boşalttım yemek yaptım . 3 kişi çocuğa bakamadılar durmadı yemek yemedi gece uyumadı nasıl yaşadım o günler ya inanamıyorum
Elleri mi kırılmışta makineyi boşaltmamışlar acaba? Sinir ederler adamı yemin ederim eşini aşkım canım şuraları yerleştirelim diye çağır yardım etsin bari:KK43:

Elleri mi kırılmışta makineyi boşaltmamışlar acaba? Sinir ederler adamı yemin ederim eşini aşkım canım şuraları yerleştirelim diye çağır yardım etsin bari:KK43:
Eşim yapar normalde ya o zaman Kv lerle kavga etmiştim küsmüştüm 1 ay olmuştu onlar arayı düzeltmek için gelmişlerdi 😀 olaya babamla annemle karışmıştı hatta . Kp babamı aramış ki gel dünür birlikte gidelim diye . babam bana dedi onlarla aynı ortamda olmam ben şuan gelmiyorum onlar yıkılan duvarı yapmaya geliyorlar dedi 😃 sen kendi üzerine düşeni yap diyip telefonu kapattı . Bir geldiler bende bir elimde çocuk bir elimde yemek yaptım 2 gün sürdü ve aşırı iyi ağırlandılar . Giderlerken eşime demişler ki şoktayız nasıl ağırladı 😀 hahahha ayyy unutamıyorum yaaa

Eşim yapar normalde ya o zaman Kv lerle kavga etmiştim küsmüştüm 1 ay olmuştu onlar arayı düzeltmek için gelmişlerdi 😀 olaya babamla annemle karışmıştı hatta . Kp babamı aramış ki gel dünür birlikte gidelim diye . babam bana dedi onlarla aynı ortamda olmam ben şuan gelmiyorum onlar yıkılan duvarı yapmaya geliyorlar dedi 😃 sen kendi üzerine düşeni yap diyip telefonu kapattı . Bir geldiler bende bir elimde çocuk bir elimde yemek yaptım 2 gün sürdü ve aşırı iyi ağırlandılar . Giderlerken eşime demişler ki şoktayız nasıl ağırladı 😀 hahahha ayyy unutamıyorum yaaa
Allah insanlara akıl, fkir,vicdan versin gerisi geliyor işte..

Evet bebeğim ile akşam 7 de sürekli en az haftada iki kez kayinvalidem ve kaynım bana geliyor çocuk erken uyuyo diye erken geliyolar hep yemeğe geliyolar kardeşim ben bıktım usandım artık ama ya bende insanım git dışarda ye gel öyle sev madem ben ikidebir uğraşmak zorunda mıyım..
Kayinavlidemin ayağı burkmus yuruyemiyormus evde tek başına yaşıyor neyse eltim bebeğide çocuğu yok o halde bilerek bırakıp gitmişler bana kaldı bende kalacak smdi bikac gin ben bakicam .. ben kimle ugrasicm acaba ev isleriylemi yemeklemi kaynanamlami çocukla mi .. neyse kayinvalidem gelecekti biliyordum şimdi bı de bekâr kaynım da çıktı o da gelecekmiş yeni öğrendim bu saatte yemege bende balık almistim ama yetmeyecekti başkada elimin altında birşey yoktu zaten çocuğu uyutmaya çalışıyordum çok sinirlendim esime yeter artık ya başlarım ananada kardeşine de sizle ki ugrascam ben yeter ya dedim çocukla ugrasiyorum eve geldi beş dk sonra kavga ettik sonra bırakıp gitti bende aradım mecburen gelecekler ya nerdesin diye biz üçümüz yemeğe geldik defol git deyip yüzüme kapattı .. umarım gelmezler .. çok moralim bozuk .. ben haksız mıyım ..?? Amaç bebek sevmekse gel sev bu ne anca yemek saati size yemeğe geliyoruz diyip 7 de haber vermek bıktım ama ben ya ..
Kavga edince zaten dedim bu saatten sonra asla yemek yapacaksam da yapmam dedim asla dokunmam
Bağirmak çağirmak, hele ailesine laf etmek insani hakliyken bile haksiz durumuna sokar. Sana etkili bir yol diycem. Geliyoruz diyince eşine de ki inan hiç elim kolum kalkmjyor ben soyleyeyim sen yap yemek. Annenler için. Miz miz edicekdir tabiki. O zaman da 'Sen de yapamiyorsan sipariş verelim eve yemek' . Eşine onceden de ki akşamlar çok yorgun oluyorum benden yemek bekleme. En fazla 3 emrivakilerine tahammul eder. Hem sık sık gelen biri misafir de sayilmaz. Makarna da onlerine koysan razi olmalari lazim. Şikayetçi olurlarsa ya da ima ederlerse o zaman sen de sozunu soylersin.

O msjda ayrıntılı birşey yazmamışım farkındaysanız . Ayrıca konu bu da değil saçma yorumlarla alıntı yapıp polemik çıkartmaya çalışmayın . Çalışmayan kadını da aşağılamaya çabasına girmeyin işinize bakın !
sizinle aynı tarzda olmadığımız belli. bu usluba sahip birisiyle daha fazla konuşmak istemem. öncelikle kendi yorumunuza saçma demeniz komik zaten:)

bu arada siz istediğiniz gibi algılayabilirsiniz komplekslerinize engel olamam ben.çalışmayan kadınları aşağılamıyorum ama konu minnetse kv yede eşe de minnet eden sizsiniz.zorunuza niye gidiyor anlamadım sanki bilmiyorsunuz

sizinle aynı tarzda olmadığımız belli. bu usluba sahip birisiyle daha fazla konuşmak istemem. öncelikle kendi yorumunuza saçma demeniz komik zaten:)

bu arada siz istediğiniz gibi algılayabilirsiniz komplekslerinize engel olamam ben.çalışmayan kadınları aşağılamıyorum ama konu minnetse kv yede eşe de minnet eden sizsiniz.zorunuza niye gidiyor anlamadım sanki bilmiyorsunuz
Sizi şikayet ettim . Ben kimseye minnet etmiyorum kendinize gelin ! Bir sürü şey yazdım sildim kötü konuşturacaksınız insana . Böylesi insanlardan nefret ettim artık . Allah kahretsin sizi . Kendi pis düşüncelerinizde boğulun . Ceza alacağımı bilerek yazıyorum içimde kalmasın pisliksiniz zorla sataşıyorsunuz . Konu bu muydu ? Alıntı yapıp kelime cımbızlayıp saçma sapan konuşuyorsunuz . Şimdi ev hanımları kocalarına minnet eder oldu dimi sizin gözünüzde . Allah’a şükür evlenirken maaş kartım vardı ve eşim kendi maaş kartından bir tane de bana verdi . Canım ne isterse tak diye alırım sormam bile anladınız mı? Bir kere daha yazıyorum PİSLİKSİNİZ . Sizi insan yerine koyup ilk başta açıklama yapanda suç zaten

Son düzenleme:
Söylediğim gibi ben sizi anlıyorum, ama “ananı da al git.” gibi bir üsluba anlam veremiyorum (konuya istinaden yazıyorum.) Evet şu an her şey kolay geliyor haklısınız, bir bebeğim olursa mutlaka zorlanırım ben de sizler gibi, ama ikili diyalog geliştirmek varken “bebekle zorlanıyorum, anan gelmesin.” muhabbeti çok çok çirkin. Belki güler yüzle kayınvalidesiyle konuşsa her şey çözülecek… Bu tarz konularda kadınların birbirini çok fazla gaza getirdiğini görüyorum, ama telefonu koyup gerçek hayata döndüğümüzde bu gaz çıkarken üzülecek olan yine bizleriz. Ponçik gelinden sevgiler 😂
Sen cidden güler yüzle olsun somurtkan yuzle olsun bunu dedikten sonra alınmayacak bir kv nin varlığına inanıyor musun....

Yooo ben bunların daha fazlasını yaşadım ve yorumumu da öyle yaptım.
Mesela şu an en biyüğü 7 yaşında 3 çocuğum var 30 yaşında engelli kaynım ve 20 yaşında bir daha kaynım var. Kayınvalidem korona oldu hastanede yatıyor. Ben kayınpederimle onları asla sefil etmiyorum. Yakın zamanda da ameliyat geçirmeme rağmen her gün 3 çeşit yemek yapıp gönderiyorum. İnsanlık öldü mü. Eş ailesine 1 tas yemek verip, kocanın burnundan geliyorsunuz siz ve sizin gibiler.
İyilik yap denize at balık bilmezse Halık bilir. Sizi daraldığınız zaman böyle düşünmeye davet ediyorum.
Valla ben misafir seferim ama evime yerleşen hergun beni huzursuz eden hicbir insanı evime hergun alamam , sizin gibiler derken ? Ben sizin bunları büyük mutlulukla yaptığınızı düşünmüyorum, mecbur bırakıldığınız için yapıyorsunuz , ayrıca siz yapıyorsunuz diye herkes yapmak zorunda mı, ben şahsen aşırı sabırlı bir insan değilim haaa iyilik konusunda da cömert bir insanım maddi manevi yardımımı yaparım ama kimseye gelin evime yerleşin her hafta 2 , 3 kez sizi ağırlayayım diyemem , siz neden yemek yolluyorsunuz ki söyleyin kayın aile sizin evinize yerleşsinler, madem bu kadar iyisiniz tam yapın iyiliğinizi, öyle yemek yollamakla olmaz bu işler az empati yapın 😅

Biz ve bizim gibiler emin olun daraldıklarinda sizden daha iyi biliriz yardım etmeyi . Kimsenin zor durumda olmadığı böyle bir konuda hizmetçilik etmek zorunda da değil bu kadınlar . Siz ve sizin gibi anlayışsız insanlar bunu anlasa milleti bunatlmasa çok güzel olurdu herşey 🥰
Ve bu zihniyet ilerde kv adayı, Allah yardım etsin gelinine...

Ve bu zihniyet ilerde kv adayı, Allah yardım etsin gelinine...
Kv adayı olabilirler de ileride boruları böyle ötmez nesil git gide akıllanıyor beğenmiyorlar ama ben bayılıyorum z kuşağına yedirmezler haklarını böyle düşünenlerde ileride benim gelinim bana hizmetçilik yapacak diye yaptıklarıyla kalır :KK70:

Kv adayı olabilirler de ileride boruları böyle ötmez nesil git gide akıllanıyor beğenmiyorlar ama ben bayılıyorum z kuşağına yedirmezler haklarını böyle düşünenlerde ileride benim gelinim bana hizmetçilik yapacak diye yaptıklarıyla kalır :KK70:
Aynen öyle yeni nesil gümbür gümbür.. Bakalım o zaman da böyle gelincilik kv cilik oynayabilecekler mi😂

Back
X