Akşam yemeği yemeden zayıflamaya varmısınız

akşam yemek banada kilo aldiriyor malesef akşam çok acikiyorum gece aaat başi kalkan bebegim olunca

akşam yemek banada kilo aldiriyor malesef akşam çok acikiyorum gece aaat başi kalkan bebegim olunca
Bende çok acikiyorum canım ama kendimi sartladim yemek yok diye eger çok acikirsam midemi kandiriyorum yoğurt yada diyet kraker yiyiyorum sende dene istersen yada istersen birbirimize destek olarak verebiliriz burada yeyip ictigimiz şeyleri yazarak dikkat ediyoruz kendimizi frenliyoruz

benim iradem zayif biraz malesef emziriyorum bide midem kaziniyor surekli :) birkaç?kez denedim 6dan sonra yememeye çaliştim ama aclik öldürdü o gece beni uyuyamadkm hiç

benim iradem zayif biraz malesef emziriyorum bide midem kaziniyor surekli :) birkaç?kez denedim 6dan sonra yememeye çaliştim ama aclik öldürdü o gece beni uyuyamadkm hiç
Yine sen bilirsin ama bende senin gibiydim ölürdüm açlıktan başım dönerdi 3 gün doğru düzgün yatamadim sonra yavaş yavaş alıştım şimdi daha iyiyim dayanabiliyorum

mlyt seninde menün güzel olmuş canım
akşam yememk için öğlenleri biraz sağlam yiyiyorum
vericez inşallah bu kiloları
boyun kaç bu arada canım çalışıyormusun

akşam acıktığında kalorisi az şeylerden atsan ağzına açlığını bastırır biraz
tarçınlı sütte iştahı kesiyor canım denemek istersen

mlyt seninde menün güzel olmuş canım
akşam yememk için öğlenleri biraz sağlam yiyiyorum
vericez inşallah bu kiloları
boyun kaç bu arada canım çalışıyormusun
Ev hanimiyim canım calismiyorum boyum 162 kilom 85 bugün aynada kendime baktımda resmen yuvarlak bişey olmuşum ben yaaa
Senin boy kaç canım

benim boy 1,64 canım
ben aynaya bakıp koca göbeğimi görünce sinir oluyorum
kışın ceket altında saklıyoruzda, yaz geliyor ceketler çıkınca göbek çıkıvercek ortaya
onun için yaz gelmeden vermemiz lazım kiloları

bugün yediklerimi yazayım

sabah - 1 bardak süt +4 form bisküvi
ara - 1 bardak hibiskus çayı
öğle - 4 parça kıymalı pide + 2 kaşık yoğurt
ara - 1 bardak hibiskus çayı(şimdi içiyorum)
ara - 2 kuru incir
akşam - 1 bardak tarçınlı süt içicem

Az önce dayanamadım 1 lokum yedim ama sporla telafi edicem leslie yapıcam birazdan

Leslie mi yaptım geldim kızlar spor harika bir şey

Tarçınlı sütümü içtim
bir buçuk saat yürüyüşümü yaptım geldim
bugünü bitirdim çok şükür
yatma zamanı iyi geceler

Herkese kocaman günaydınlar
Sabah 8.00 1 dilim ekmek 3 zeytin
4 dilim peynir biraz bal
1 bardak şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…