- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
Bende çok acikiyorum canım ama kendimi sartladim yemek yok diye eger çok acikirsam midemi kandiriyorum yoğurt yada diyet kraker yiyiyorum sende dene istersen yada istersen birbirimize destek olarak verebiliriz burada yeyip ictigimiz şeyleri yazarak dikkat ediyoruz kendimizi frenliyoruzakşam yemek banada kilo aldiriyor malesef akşam çok acikiyorum gece aaat başi kalkan bebegim olunca
benim iradem zayif biraz malesef emziriyorum bide midem kaziniyor surekli :) birkaç?kez denedim 6dan sonra yememeye çaliştim ama aclik öldürdü o gece beni uyuyamadkm hiçBende çok acikiyorum canım ama kendimi sartladim yemek yok diye eger çok acikirsam midemi kandiriyorum yoğurt yada diyet kraker yiyiyorum sende dene istersen yada istersen birbirimize destek olarak verebiliriz burada yeyip ictigimiz şeyleri yazarak dikkat ediyoruz kendimizi frenliyoruz
Yine sen bilirsin ama bende senin gibiydim ölürdüm açlıktan başım dönerdi 3 gün doğru düzgün yatamadim sonra yavaş yavaş alıştım şimdi daha iyiyim dayanabiliyorumbenim iradem zayif biraz malesef emziriyorum bide midem kaziniyor surekli :) birkaç?kez denedim 6dan sonra yememeye çaliştim ama aclik öldürdü o gece beni uyuyamadkm hiç
akşam acıktığında kalorisi az şeylerden atsan ağzına açlığını bastırır birazbenim iradem zayif biraz malesef emziriyorum bide midem kaziniyor surekli :) birkaç?kez denedim 6dan sonra yememeye çaliştim ama aclik öldürdü o gece beni uyuyamadkm hiç
Ev hanimiyim canım calismiyorum boyum 162 kilom 85 bugün aynada kendime baktımda resmen yuvarlak bişey olmuşum ben yaaamlyt seninde menün güzel olmuş canım
akşam yememk için öğlenleri biraz sağlam yiyiyorum
vericez inşallah bu kiloları
boyun kaç bu arada canım çalışıyormusun
ara - 2 kuru incirbugün yediklerimi yazayım
sabah - 1 bardak süt +4 form bisküvi
ara - 1 bardak hibiskus çayı
öğle - 4 parça kıymalı pide + 2 kaşık yoğurt
ara - 1 bardak hibiskus çayı(şimdi içiyorum)
Tarçınlı süt tok tutar mı acaba öyleyse bende deneyeyimara - 2 kuru incir
akşam - 1 bardak tarçınlı süt içicem
Günaydın canım kahvaltı yapmadın mıgünaydın kızlar
sabah : 1 bardak süt + 1 kuru incir
Merhabalar hoşgeldiniz sizede kolay gelsinMerhabalar kolay gelsin
ben sabahları klasik kahvaltı yapmayı pek sevmiyorum canım,ama bazen yapıyorum.değişik alternatifler arıyorumGünaydın canım kahvaltı yapmadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?