Akşam yemeği yemeden zayıflamaya varmısınız

yarın sabah yuruyuşe başlayacagım kızlar fakat suan ayrılmam gerekıyor cunku eve misafir gelecek optum sizi

Eveeeet
Sabah domates peynir zeytin yumurta sekersiz cayla başladım
Öglen 3 gibi lahmacun yedim 1 kaşık irmik tatlısı yedim
5 gibi 1 avuç çekirdek citledim
Simdi kahve içiyorum ve artık son yedigim olacak

Eveeeet
Sabah domates peynir zeytin yumurta sekersiz cayla başladım
Öglen 3 gibi lahmacun yedim 1 kaşık irmik tatlısı yedim
5 gibi 1 avuç çekirdek citledim
Simdi kahve içiyorum ve artık son yedigim olacak
Menün güzel olmuş canım aynen böyle devam edersen verirsin inşaallah yanlız lahmacuna biraz dikkat edersek daha iyi olur sankiiii

Bug
Menün güzel olmuş canım aynen böyle devam edersen verirsin inşaallah yanlız lahmacuna biraz dikkat edersek daha iyi olur sankiiii
2 tanecik yedim ama bol hareketli bir gün gecirdim ins yakmışımdır

gunaydın kızlar. şuan iş yerindeyim bugun burda kahvaltı yaptım simit krem peynir buyuk bardak şekerli çay veeeeeee son olarak reçel yedim ama çok az. yazınca farkettim çok olmus gene bolllllll yürüyüş var bugün

Arkidişler
Sabah 9 30 : 2 dilim kasar peynir zeytin domates köz kırmızıbiber 2 dilim tam bugday ve cay içtim

Simdi bir tane mandalina yedim 3 gibi köfte domates 1 dilim tam bugday yiyecegim
Aksam da 7 :30 ıspanak yogurt ve makarna yiyecegim tabi hepsinden 3 4 kaşık ve son yemegim olacak

Günaydın canım kahvaltı yi süper yapmışsın bence kızartma yok mesela börek çörek yok eğer simit 1 tane ise sıkıntı yok

Menün çok güzel olmuş canım gayet hafif görünüyor

Herkese merhabalar
kahvaltımı yaptım
7.30 2 dilim ekmek
3 zeytin 4 dilim peynir
2 çatal bal
1 bardak şekersiz çay
Yarım saat sonra nescafe 2si birarada

benim iradem zayif biraz malesef emziriyorum bide midem kaziniyor surekli :) birkaç?kez denedim 6dan sonra yememeye çaliştim ama aclik öldürdü o gece beni uyuyamadkm hiç
emziren birisi olarak saat 6 dan sonra aç kalman seni çok yıpratır. zaten emzirerek çok enerji yakıyorsun bide aç kalınca çok zorlanırsın ben 2.doğumdan sonra 97 kiloydum sadece akşam 8 den sonra meyve ( çok olmamak şartıyla) ve salatalık yedim 68e kadar düştüm ama bazı sebeplerden dolayı suan 91kg oldun ve veremiyorum kızlar sayesinde vereceğim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…