Hadi bakalım kolay gelsin canimyarın sabah yuruyuşe başlayacagım kızlar fakat suan ayrılmam gerekıyor cunku eve misafir gelecek optum sizi
Menün güzel olmuş canım aynen böyle devam edersen verirsin inşaallah yanlız lahmacuna biraz dikkat edersek daha iyi olur sankiiiiEveeeet
Sabah domates peynir zeytin yumurta sekersiz cayla başladım
Öglen 3 gibi lahmacun yedim 1 kaşık irmik tatlısı yedim
5 gibi 1 avuç çekirdek citledim
Simdi kahve içiyorum ve artık son yedigim olacak
2 tanecik yedim ama bol hareketli bir gün gecirdim ins yakmışımdırMenün güzel olmuş canım aynen böyle devam edersen verirsin inşaallah yanlız lahmacuna biraz dikkat edersek daha iyi olur sankiiii
İnşallah canım amacta o zaten yakabilecegimiz kadar yemekBug
2 tanecik yedim ama bol hareketli bir gün gecirdim ins yakmışımdır
Günaydın canım kahvaltı yi süper yapmışsın bence kızartma yok mesela börek çörek yok eğer simit 1 tane ise sıkıntı yokgunaydın kızlar. şuan iş yerindeyim bugun burda kahvaltı yaptım simit krem peynir buyuk bardak şekerli çay veeeeeee son olarak reçel yedim ama çok az. yazınca farkettim çok olmus gene bolllllll yürüyüş var bugün
Menün çok güzel olmuş canım gayet hafif görünüyorArkidişler
Sabah 9 30 : 2 dilim kasar peynir zeytin domates köz kırmızıbiber 2 dilim tam bugday ve cay içtim
Simdi bir tane mandalina yedim 3 gibi köfte domates 1 dilim tam bugday yiyecegim
Aksam da 7 :30 ıspanak yogurt ve makarna yiyecegim tabi hepsinden 3 4 kaşık ve son yemegim olacak
2 ana yemegim var amaMenün çok güzel olmuş canım gayet hafif görünüyor
İkiside hafif değil mi? Tabi dayanabilileceksen akşam yemesen daha hızlı verirsin2 ana yemegim var ama
İkiside hafif değil mi? Tabi dayanabilileceksen akşam yemesen daha hızlı verirsin
Güne iyi başlamışsınHerkese merhabalar
kahvaltımı yaptım
7.30 2 dilim ekmek
3 zeytin 4 dilim peynir
2 çatal bal
1 bardak şekersiz çay
Yarım saat sonra nescafe 2si birarada
Bendede eş artı 3 çoçuk var ama ben olayı beynimde bitirdim 1 hafta oldu artık akşam yemiyorum acikirsam spor yapıyorum yada yoğurt yiyiyorum 2side acayip tok tutuyorEş olunca mecbur yiyosun
emziren birisi olarak saat 6 dan sonra aç kalman seni çok yıpratır. zaten emzirerek çok enerji yakıyorsun bide aç kalınca çok zorlanırsın ben 2.doğumdan sonra 97 kiloydum sadece akşam 8 den sonra meyve ( çok olmamak şartıyla) ve salatalık yedim 68e kadar düştüm ama bazı sebeplerden dolayı suan 91kg oldun ve veremiyorum kızlar sayesinde vereceğim amabenim iradem zayif biraz malesef emziriyorum bide midem kaziniyor surekli :) birkaç?kez denedim 6dan sonra yememeye çaliştim ama aclik öldürdü o gece beni uyuyamadkm hiç
tarcınlı süt gerçektem tokmu tutuyor?ara - 2 kuru incir
akşam - 1 bardak tarçınlı süt içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?