Akşam yemeği yemeden zayıflamaya varmısınız

Merhabalar
Benimde 5 6 kilo fazlam var
Iradem yok bi türlü veremiyorum
Karar verdim 7 den sonra sadece su içeceğim
Nisana kadar vermem lazım
Merhaba canım hoşgeldin bizimkilere nazaran senin kilon az biraz azim ve destekle verirsin hiç merak etme

Bugün
Simit zeytin peynir çokokrem yedim
2 gibi iskender yedim
Simdiyse gene 3 5 çikolata bol şekerli çay içtim durdurulamıyorum
Bu son yediklerim
Artık yarın sabah
Bayaaaa doyurucu olmuş ama yarından itibaren buraya yazarsan kendini kontrol edebilirsin

Leslie mi yaptım geldim kızlar spor süper ya ben nasıl bunca zaman sporsuz kalmışım hayret ediyorum kendime

Ben 7.30 da yapıyorum malum çocukları okula gönderirken onlarla yiyiyoruz

Erkenmi ne guzel nekadar erken okadar iyiymis meteboljzma acisindan brnde 10nda düşünüyorum ama gec mi bilemiyorum calismiyorum 7de cok erken diye düşünüyorum kafam karisikk

ALLAHIM Çocuklarınızı bagislasin INŞALLAH buarada

Çok teşekkür ederim canım
Kahvaltı aslında en iyisi 9 veya 10 da yapılmalı öyle olunca öğleni es geçebilirsiniz veya ogleni geç yer aksami yemezsiniz dengelersin yani

Herkese merhabalar kahvaltımı yaptım geldim
4 zeytin
4 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
3 çatal bal
Yarım saat sonra nescafe 2si birarada içtim şimdi ev işi yapıcam sonra buradayım bekleyin beni anacım

Ben geldim kızlar kusura bakmayin ev işi yemek ütü derken aksami buldum resmen neyse yediklerim şunlar
Ara 1 portakal
15.30 6 kaşık makarna
1 kase yoğurt
Az öncede kendimle gurur duydum çünkü çocuklara pasta yaptım ve sadece çok küçük bir dilim yedim aferin bana

kızlar cok mutsuzum sözde cok yemek yemiycektei ama dayanamadım
sabah ceyrek ekmek peynir 5 adet zeytin birtane domates yedim öğlen yemedim fakak saat 4 de abur cubur yedim aksam 7 de 2 dilim kızartılmiş balık yedim ve spor yapmadım su bağazımı nasıl tutacagım ben

tebrikler canım bende basaracagım bunu

Tabiki basaracaksin canım sakin ümidini kaybetme bugün olmazsa yarın mutlaka olacak sen yeterki kendini bırakma yavaş yavaş hepsi olacak ben sana inanıyorum
beni böyle motive ettigin için çok tesekkürler bende artık kendime inanıyorum ve bu iş olacak kesin olacak

Leslie 3 mil yaptım çok mutluyum gerçekten spor insanı mutlu ediyormuş kocaman rağmen mutlu oldum çünkü kilom yüzünden beni bazen gerçekten kırıyor

beni böyle motive ettigin için çok tesekkürler bende artık kendime inanıyorum ve bu iş olacak kesin olacak
Rica ederim canım ne demek herzaman biz birbirimizi motive etmek için buradayız ve lütfen kendine inanmayı asla bırakma bazen diyetinin bozabilirsin ama yine yeniden başla pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…