Merhaba canım hoşgeldin bizimkilere nazaran senin kilon az biraz azim ve destekle verirsin hiç merak etmeMerhabalar
Benimde 5 6 kilo fazlam var
Iradem yok bi türlü veremiyorum
Karar verdim 7 den sonra sadece su içeceğim
Nisana kadar vermem lazım
Bayaaaa doyurucu olmuş ama yarından itibaren buraya yazarsan kendini kontrol edebilirsinBugün
Simit zeytin peynir çokokrem yedim
2 gibi iskender yedim
Simdiyse gene 3 5 çikolata bol şekerli çay içtim durdurulamıyorum
Bu son yediklerim
Artık yarın sabah
Hoşbulduk canımMerhaba canım hoşgeldin bizimkilere nazaran senin kilon az biraz azim ve destekle verirsin hiç merak etme
InşallahBayaaaa doyurucu olmuş ama yarından itibaren buraya yazarsan kendini kontrol edebilirsin
İnşallah canım beraber vericez o kilolarıHoşbulduk canımaz kilo ama irade sıfır sizden güç alarak inş veririm
merhaba sağolun sizede kolay gelsin
Merhabalar hoşgeldiniz sizede kolay gelsin
Ben 7.30 da yapıyorum malum çocukları okula gönderirken onlarla yiyiyoruzGunlugunuzu samimi buldugum için yazmak istedim tesekkurler
Sabah kahvaltilarini kacta yapiyosunuz peki canlar
Ben 7.30 da yapıyorum malum çocukları okula gönderirken onlarla yiyiyoruz
Çok teşekkür ederim canımErkenmi ne guzel nekadar erken okadar iyiymis meteboljzma acisindan brnde 10nda düşünüyorum ama gec mi bilemiyorum calismiyorum 7de cok erken diye düşünüyorum kafam karisikk
ALLAHIM Çocuklarınızı bagislasin INŞALLAH buarada
tebrikler canım bende basaracagım bunuBen geldim kızlar kusura bakmayin ev işi yemek ütü derken aksami buldum resmen neyse yediklerim şunlar
Ara 1 portakal
15.30 6 kaşık makarna
1 kase yoğurt
Az öncede kendimle gurur duydum çünkü çocuklara pasta yaptım ve sadece çok küçük bir dilim yedim aferin bana
Tabiki basaracaksin canım sakin ümidini kaybetme bugün olmazsa yarın mutlaka olacak sen yeterki kendini bırakma yavaş yavaş hepsi olacak ben sana inanıyorumtebrikler canım bende basaracagım bunu
Merhabalar
Benimde 5 6 kilo fazlam var
Iradem yok bi türlü veremiyorum
Karar verdim 7 den sonra sadece su içeceğim
Nisana kadar vermem lazım
beni böyle motive ettigin için çok tesekkürler bende artık kendime inanıyorum ve bu iş olacak kesin olacakTabiki basaracaksin canım sakin ümidini kaybetme bugün olmazsa yarın mutlaka olacak sen yeterki kendini bırakma yavaş yavaş hepsi olacak ben sana inanıyorum
Rica ederim canım ne demek herzaman biz birbirimizi motive etmek için buradayız ve lütfen kendine inanmayı asla bırakma bazen diyetinin bozabilirsin ama yine yeniden başla pes etmek yokbeni böyle motive ettigin için çok tesekkürler bende artık kendime inanıyorum ve bu iş olacak kesin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?