ara : çeyrek ayva + 10 tane leblebigünaydın kızlar
sabah : 1 bardak süt + 1 kuru incir
Menün güzel olmuş canım aynen devamara : çeyrek ayva + 10 tane leblebi
öğle : 2 dlm.kep.ekmek +5-6 kaşık patates yemeği-2 kaşık yoğurt+az salata
İyiyim canım sen nasılsın ne yapıyorsunteşekkür ederim canım
nasılsın
ara : çeyrek ayva+1 kuru incir+1 avuçtan az leblebiara : çeyrek ayva + 10 tane leblebi
öğle : 2 dlm.kep.ekmek +5-6 kaşık patates yemeği-2 kaşık yoğurt+az salata
Ben biraz sabırsızım canım erken gitsin diye hafif beslenmeye çalışıyorumiyiyim canım bende çalışıyorum
senin menünde güzel hafif besleniyorsun
Merhabalar hoşgeldin canım benimde eşim kilolarimi sıkıntı etmeye başladı bende 85 kiloyum benimkide fazla Istersen burada birbirimize destek olarak verebiliriz kilolarımızımerhabalar bende artık kilo vermek istiyorum eşim bu aralar cıldırtıyor beni farkında olmadan veya olarak bilmiyorum ama kilolarımla dalga gecer oldu boyum 155 kilom 91 ve ben hiç mutlu değilim bana yardım edin kızlar lütfen
Bende akşama yoğurt yemeyi düşünüyorum acikirsamara : çeyrek ayva+1 kuru incir+1 avuçtan az leblebi
akşama da zencefil tarçın zerdeçallı yoğurt yemeyi düşünüyorum
Senn yeterki iste hep destek tam destek bendenhoşbulduk canım gercekten benim desteğe çok ihtiyacım var ve sızın sayenizde bu sefer inşallah olur. cevremdeki insanlar gibi artık bende zayıf bir insan olurum ve eşimin koluna girip (benden hiç gocunmadan ) gezebilirim
Sadece yenilen şeyleri yazıyoruz canım tabi yediklerimize dikkat ediyoruz spor olarak da leslie 3 mil yapıyorum biraz vücudum alisinca 4 mill yapıcam inşaallahevet bundan sonra üzülmek yok ve kilolardan kurtulacağim ben hemşireyım fakat iş yeri hemşiresi olduğum için masa başında oturuyorum ve evde spor yapmıyorum bana ne tür spor yaptığınızı yazarmısınız. herhangi bir diyet programınız varmı yoksa sadece yenilen şeylermi yazılıyor
Rica ederim canım ne demek bizde seni seviyoruz hadi bakalım kolay gelsin bizecok teşekkürler tatlım yarından itibaren herşeyi yazıyorum ve spora da başlıyorum sizi cok seviyorum beni motive ettiğiniz için çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?