Akşam yemeği yemeden zayıflamaya varmısınız

15.30 büyük tabak salata
2 parça haşlanmış tavuk

merhabalar bende artık kilo vermek istiyorum eşim bu aralar cıldırtıyor beni farkında olmadan veya olarak bilmiyorum ama kilolarımla dalga gecer oldu boyum 155 kilom 91 ve ben hiç mutlu değilim bana yardım edin kızlar lütfen

Merhabalar hoşgeldin canım benimde eşim kilolarimi sıkıntı etmeye başladı bende 85 kiloyum benimkide fazla Istersen burada birbirimize destek olarak verebiliriz kilolarımızı

hoşbulduk canım gercekten benim desteğe çok ihtiyacım var ve sızın sayenizde bu sefer inşallah olur. cevremdeki insanlar gibi artık bende zayıf bir insan olurum ve eşimin koluna girip (benden hiç gocunmadan ) gezebilirim

Senn yeterki iste hep destek tam destek benden
Seni çok iyi anlıyorum ama artık üzülmek yok o kilolar gidecek başka yolu yok biz burada yediklerimizi ve yaptigimiz sporu yazarak birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz sende istersen katil bize beraber yuruyelim

evet bundan sonra üzülmek yok ve kilolardan kurtulacağim ben hemşireyım fakat iş yeri hemşiresi olduğum için masa başında oturuyorum ve evde spor yapmıyorum bana ne tür spor yaptığınızı yazarmısınız. herhangi bir diyet programınız varmı yoksa sadece yenilen şeylermi yazılıyor

Sadece yenilen şeyleri yazıyoruz canım tabi yediklerimize dikkat ediyoruz spor olarak da leslie 3 mil yapıyorum biraz vücudum alisinca 4 mill yapıcam inşaallah

cok teşekkürler tatlım yarından itibaren herşeyi yazıyorum ve spora da başlıyorum sizi cok seviyorum beni motive ettiğiniz için çok teşekkürler

cok teşekkürler tatlım yarından itibaren herşeyi yazıyorum ve spora da başlıyorum sizi cok seviyorum beni motive ettiğiniz için çok teşekkürler
Rica ederim canım ne demek bizde seni seviyoruz hadi bakalım kolay gelsin bize

Merhabalar
Benimde 5 6 kilo fazlam var
Iradem yok bi türlü veremiyorum
Karar verdim 7 den sonra sadece su içeceğim
Nisana kadar vermem lazım

Bugün
Simit zeytin peynir çokokrem yedim
2 gibi iskender yedim
Simdiyse gene 3 5 çikolata bol şekerli çay içtim durdurulamıyorum
Bu son yediklerim
Artık yarın sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…