Akşam yemeğini annesinde yiyecekmiş beyefendi?

Ya belki bir sıkıntı vardır annesigilde senin duymanı bilmeni istemiyordur. Her zaman yapmıyor madem bir kere anlayış gösterebilirsiniz. Ayrıca küs değilmişsiniz madem deseydiniz banane banane bende gelecem diye .. Hayatta sorun aramak yerine mutlu olmaya baksak keşke ..

Haklısın annesinin derdi neyse pazara da beraber gidiyorduk benim.isim var ne zaman gideceğim belli olmaz dedi pazarda karşılaştık sonra has yüzüne hasret değilim aynı şeyi ben yapmış olsam annesini istemedi olurum

Benim kisiligime ters davet edilmediğim yere gitmem

Kadının derdini anlamamissiniz. Oysa cok açık söylemiş.
Kadin annesine gitmesin demiyor sen ne istersen ye ben annemde yicem demesine bozuluyor.

Kendine umursamaz davranıldığını düşünüyor.

Kadının derdini anlamamissiniz. Oysa cok açık söylemiş.
Kadin annesine gitmesin demiyor sen ne istersen ye ben annemde yicem demesine bozuluyor.

Kendine umursamaz davranıldığını düşünüyor.

Adam da bunalmis tek takilmak istiyor belki.

Kafamda oruc tutayim diye baski yapan biri olsa ben de boyle yapardim.

Size ne hanımefendi eşinizin orucundan? siz Allah mısınız?

Bana da eşim böyle yapsa ben de eve gelmem. Biraz rahat ya.
Aynen ya ben de gelmem. Diyanet islerinin ev subesi gibi. Sana ne orucumdan? İyi yapmis adam gitmis anasinda basini dinliyor

bir anım geldi aklıma. önceki evliliğimde kayınvalide oğlunu arayıp pazar kahvaltıya çağırmış. Pazar sabah aradı çay oldu bekliyorum diye bende hazırlanıyoruz geliriz birazdan dedim, bana iyide ben oğlumu çağırdım seni değilki demişti . Ama hiç dert etmedim herkesin sizin gibi düşünmesini beklemeyin. Hem onlarında yalnız kalıp sohbet etmeye ihtiyacı var. bu bence bir dert değil. Akşam eşiniz gelince de hiç böyle bir olay olmamış gibi davranırsınız.

Seni fazla dominant buldum, oruç tutsun diye ısrar etmenin varan 1, sana ne ki sana mı tutacak, ya da o tutmuyo diye senden bişey mi eksilecek, ben tutmuyorum eşim tutuyor 14 yıldır bu böyle bir kere bile bir ima bir laf duymadım

Varan 2 de şu ne yesem anlarım çıkışın, adamı takip ediyosun demek ki, az yedi çok yedi her zamankinden fazla yedi gibi

Adam da bunalmis tek takilmak istiyor belki.

Kafamda oruc tutayim diye baski yapan biri olsa ben de boyle yapardim.
Bunaldigini nereden biliyoruz ki?
Olayin belki orucla da hicbir alakasi yok. Belki bunaltarak soylemiyor da. Hem ben oruc tut demesinden de bir sorun görmüyorum.
Ben de esim namaz kilmadigi zaman hadi namaza diyorum bundan bunaldigini hic soylemedi bana mesela.

Benim esim de sen basinin caresine bak ben anneme gidiyorum dese ben de kizarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…