- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
ay bu gelinlerin devamli bahane aramalari yokmu laf soylemek icin. bulmussunuz sizde, tutturun burdan hadi bakalim.Yapışık ikiz falan değiliz hanımefendi yalnız ben evde yalnızım sen kendine göre yap ye demek nedir
Haklısın annesinin derdi neyse pazara da beraber gidiyorduk benim.isim var ne zaman gideceğim belli olmaz dedi pazarda karşılaştık sonra has yüzüne hasret değilim aynı şeyi ben yapmış olsam annesini istemedi olurumAkşam sorarsın annenin bi sıkıntısı falan mı vardı beni o yüzden mi çağırmadın dersen ve eğer derdi yoksa hata yaptığını anlar birdaha tekrarlamaz bence yani. Sende küsmeden mesajı vermiş olursun
Benim kisiligime ters davet edilmediğim yere gitmemYa belki bir sıkıntı vardır annesigilde senin duymanı bilmeni istemiyordur. Her zaman yapmıyor madem bir kere anlayış gösterebilirsiniz. Ayrıca küs değilmişsiniz madem deseydiniz banane banane bende gelecem diye .. Hayatta sorun aramak yerine mutlu olmaya baksak keşke ..
Ben kaynanama birşey demiyorum farkındaysan her neyse bekarken kolay geliyor evlende gel canım sen hadiay bu gelinlerin devamli bahane aramalari yokmu laf soylemek icin. bulmussunuz sizde, tutturun burdan hadi bakalim.
Ben kaynanama birşey demiyorum farkındaysan her neyse bekarken kolay geliyor evlende gel canım sen hadi
Neden sizi de çağırmadı?
Kadının derdini anlamamissiniz. Oysa cok açık söylemiş.
Kadin annesine gitmesin demiyor sen ne istersen ye ben annemde yicem demesine bozuluyor.
Kendine umursamaz davranıldığını düşünüyor.
Aynen ya ben de gelmem. Diyanet islerinin ev subesi gibi. Sana ne orucumdan? İyi yapmis adam gitmis anasinda basini dinliyorSize ne hanımefendi eşinizin orucundan? siz Allah mısınız?
Bana da eşim böyle yapsa ben de eve gelmem. Biraz rahat ya.
Ben kaynanama birşey demiyorum farkındaysan her neyse bekarken kolay geliyor evlende gel canım sen hadi
Bunaldigini nereden biliyoruz ki?Adam da bunalmis tek takilmak istiyor belki.
Kafamda oruc tutayim diye baski yapan biri olsa ben de boyle yapardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?