- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi puccakanka
-
sıkma canını gider verirsşn rahat ol stresli olursan çok zor gider kilolar unutma78.400 den 77.300 e indim bu sabah dün başladım en son 5 de yedim boyum 1.68 bakalım 65 kiloya ne zaman ineceğim onu bile beğenmezdim geçen yıl şimdi duba gibi oldum
Gece gece güldürdün beni yaa çok yaşa emi..bazen yağ kütlesi fazla oluyo oyüzden kilo göze batıyo kilon az olsada ama 77kilosundur ama yağ kütlen okadar fazla değildir belki ondan dikkat çekmiyodur fazla :)Puccakanka bende 66 kiloda heryerim çok zayıftı tek göbek iğrenç duruyordu çok dikkat çekiyordum zayıfcık kadın pörtlemiş göbek her girdiğim ortamda mutlaka milletin dikkatini çekiyordu şimdi 77.300 yum o kadar dikkat çekmiyorum nasıl iş anlamadım gitti
Amin cnm sağol,,Allah kavuştursun pucca. Bayadır yazamadım. Oğlan diş çıkartıyor, onunla uğraştım. Şuanda 66.4'üm. Bu gece yoğurt pulbiber kürüne başlayacağım. Pucca bilgin var mı bu kürle ilgili? Gerçekten göbek eriyor mu? Ayva göbek derler ya ben şuan da kavun göbekliyim . Eritir mi? Zerdeçal koymak da şart mı acaba? Evde yok da.
Hakikaten faydalıymış 2 gün oldu yoğurt kürüne başlayalı. Ev yapimi yoğurtla yapiyorum ben. 65,8'e düşmüşüm. Oglumla hergun yürüyüşe çıkıyoruz. Diyetteyim zaten biliyorsun. Insallah böyle devam eder. Göbegimi de eritir inşallah. Sen gayet fitsin canım zaten. Ince uzun gözüküyorsun.Amin cnm sağol,,
Diş dönemi biraz ağır geçiyo evet ama atlatıcaksın yakında hayırlı olsun..
Yoğurt kürüne gelince zerdaçal eklemek mecburi değil zaten yoğurt pulbiber limon kafi.bende 3gündür yiyorum gece yatarken.
Geçmişte epey yemiştim tadı güzel.epeyde faydasını gördüm diyetsiz bi şekilde kalan son kilolarımı vermiştim 57den 53emi ne düşmüştüm 2haftada :).cidden faydalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?