- Konu Sahibi puccakanka
-
şimdi okudum...sonuç ne oldu arkadaşım..? mayısa kadar sadece 3 kilo vermem lazım...akşamları bişey yemiyorum ama sabah yarım ekmek yiyorum ondan mı fazlam var bilmiyorumakşam yemeğini ne zaman erken yersem ve hafif geçirirsem sabah eksilerde olduğumu gördüğümden beri bu yöntemin etkili olduğunu gördüm,,3yıl öncede bu şekilde kilo vermeye başlamıştım,,bu yönteme geri döndüm aralarda fire olmuyo değil,sonuçta evliyim ve eşim işten gelince okula gitmek zorunda saat 21de geliyo bazı günlerde geç yemek zorunda kalıyorum,ama elimden geldiğince hergün erken yemeğe çalışıcam ve gün be gün paylaşıp size sonucu bildiricem,
varmı benimle başlamak isteyen,,
gün içinde ne yersek yiyelim farketmiyo,yaptığımız diyet değil sadece dikkat etmek olucak,yediklerimizide paylaşabiliriz,ben herşeyi yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sadece,kalan son kilolarımın hemen gitmesi dileğiyle ,,
bugün 60.4 le başlıyorum
08.10.2015 ekim perşembe 56.6
30.01.2016 ocak cumartesi 54.7
168 boyum cnm,,evet kilom fazlasıyla düşük belki ama ben 53ü geçen yaz görmüştüm ve okiloda çok iyi hissediyordum kendimi,oyüzden bu çabam,,,Senin kilon güzelmiş Can'ım ya (puccakanka). Boyun kaçtı senin?
Ben dikkat etmeye özen gösteriyorum. 6 dan öncede çok abartmıyorum yemeği ama çok etkisini göremedim. Metabolizmadan mı kaynaklanıyor acaba
Son sayfaları oku cnm yazdım sonuçlarışimdi okudum...sonuç ne oldu arkadaşım..? mayısa kadar sadece 3 kilo vermem lazım...akşamları bişey yemiyorum ama sabah yarım ekmek yiyorum ondan mı fazlam var bilmiyorum
elbette gider cnm,nesfiti hem kahvaltıda hem akşam yemeği yerine yiyerek zamanında gitmeyen son bikaç kilomu rahatlıkla vermiştim,çok iyi yapıyosun devam et bence,banada kk'dan nesfit hediye paketim gelmişti 2hafta önce ama başlayamadım düzene,sadece kahvaltı zamanı yiyorum ,ah bide akşam yiybilsem çok hızlı kilo vericem,2 kilo vermek amacım ama gitmiyo anasını satayımBen 7,5 ay önce doğum yaptım. 71,5'la doguma gittim 2 hafta gibi bir sürede 63,5'a inmistim. Ama sonra iştahım bir açıldı pir açıldı. Yine çıktım 71,5'a. Sonra kendi kendime 70'a kadar indim ve nesfite başladım. Sabah icine 2 kayisi ve bir tatli kasigi keten tohumu yagi ekleyerek yagsiz sutle nesfit yiyorum oglen beyaz ekmekle kahvaltimi yapıyorum. Hatta kahvaltı sonrası 1sütlü tatlı ve bir parca ufak cikolata yiyorum. Ama sonra aksam yine nesfit ara ogun olarak elma. Acikirsam yesil cay ve su iciyorum. Sizce kilo verir miyim? Buarada Salı günü basladim nesfite suanda 69.8'im 600-700 gr kadar gitmiş. Ne dersiniz kızlar gidermi bu sekilde kilolar önerileriniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?