- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Eşimin annesi kuzeni teyzesi yengesi kardeşleri vs yengesinin kızı.Kim geliyormuş 10 kişi bu kadar önemli ve niye yeni haber veriyor. Nasıl bi açıklama yaptı size.
Misafirler mangal istemiş. 100 tl gtti şimdidenBenim rahmetli dedem muhtarlık yapmış 40 yıl. E misafir eksik olmazmış. Anneannem diyor ki telefon yoj bişey yok misafir geleceğini bilmezdim diyor. Bahçe kapısından dedeni görürdüm kaç misafirle eve gelirdi diyor :) köyün öğretmeni yada köyün imamı mutlaka hergün yemeğe gelirmiş. Böyle olunca annemler hemen evi düzeltir :) anneannem de yemek hazırlarmış. En geç 1 saatte çeşit çeşit yemek yapardım diyorşimdiki nesillll bende dahil böyle hamarat değiliz maalesef. Size de biraz kızdım açıkcası hamarat olmak gerek değil. Akşam a saatler var. Hemen fırına bir yemek çorba salata yapabilirsiniz. Masrafsız ve hemen yapılcak yemekler. Neden bı güzel gününüzü mahvediyorsunuz ki.
Mangal ypcaz salata yaptım pilav da yapcam alışveriş yaptık şmdikabahat sızle konusmadan evınıze yemeklı gelecek mısafırde esasında
esın o anda davet etmesı ıcap etmıs olabılır
bence mısafıre karsı zor durumda bırakma ya mangal yapın ya esın yemek alsın gelsın bu aksam gecsın yarın tum gun basına ekşirsin
Aldık herşeyi bnde salata yaptm. Mangal ypcaz akşm birsürü masraf çok kalabalık olcklar. İstemiodum bugün misafir açıkçası ondan kavga ettm tek tatil günü bugün. Gelebilirdik tek gezdiğimiz bugün bn hazırlık ile uğraşmş oldumButun gunu zehir eden sizsiniz gibi.
Inat yapiyosunuz sanki, isteseniz her turlu yetisir. Aninda onune sunmak zorunda degilsiniz yemegi misafirin. 1 saat gecikse ne olacak? Buraya yazmak veya tartismak yerine baslasaniz gun kendini toparlar.
Misafirler mangal istemiş. 100 tl gtti şimdiden
Niye belki durumlari sikintilidir.ayrica misafir mangal istiyor ne demek.misafir umdugunu degil buldugunu yerDerdiniz anlaşıldı. Inanamadım gerçekten .
Allah im parayı dert edenin evine beni misafir etme.
Kk nün klasikleşen bir sözü var " ben şok , ben iptal "
Eşimin annesi kuzeni teyzesi yengesi kardeşleri vs yengesinin kızı.
aynen.. o kadar kalabaliga mangal masraflidir kadinin evin butcesini dusunmesi mi kabahat oldu zamaninda haberi olsa corba tavuk pilav sebze yemegi yapardi yari yariya duserdi masraf..bence boyle kalabaliklarda mangal isi piknik gibi disarda olmaliydi ve masraf paylasilmaliydi...Niye belki durumlari sikintilidir.ayrica misafir mangal istiyor ne demek.misafir umdugunu degil buldugunu yer
Niye belki durumlari sikintilidir.ayrica misafir mangal istiyor ne demek.misafir umdugunu degil buldugunu yer
aynen.. o kadar kalabaliga mangal masraflidir kadinin evin butcesini dusunmesi mi kabahat oldu zamaninda haberi olsa corba tavuk pilav sebze yemegi yapardi yari yariya duserdi masraf..bence boyle kalabaliklarda mangal isi piknik gibi disarda olmaliydi ve masraf paylasilmaliydi...
2.paragrafi anlamadimInsanlar ne çok hesap kitap yapar olmuş.
Yeminle bu götünü okuduktan sonra kimseye misafirliğe gidesim gelmiyor.
Misafir diye aratin , neler neler yazılıyor. Insan hayret ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?