- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.697
- 158
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ben misafir gelmesin demiyorum eşimin tatil olduğu gün istemiyorum sadece çünkü sadece haftada bir gün Tatil ve o gün gezmek istiyorum. Bir de gelincekse önceki gün haber verilsin yemek bu on kişilik önceden haber verilsin ona göre ev pisse temizlenir alışveriş yapılır vs
Aferin mi diyelim Son yazdığınızà.Arkadas millet pazar günü tatil yapacak diye neden cumartesimi heba edeyim? Esimin annesi , kardesı ve dıdısı,dıdısının dıdısı,zızısı vs 10 kişi hem de ..
Vs.ler düsünmuyorsa kayınvaliden düşünmeliydi oglumun izin günü ailecek gezerler vs.diye
Valla benim babam şu an bizde torun sevmeye geldi .esim de bugun nöbetten gelecekti .Adamcagiz sabah erkenden çıkmış
Ailece otursunlar, başbasa kahvaltı etsinler.Adam yorgun gelir , yatar oturur .Rahat etsin diye.
Sorun ne 100 tl ne de misafirin bereketi vs.
Rahatsizlık veren seni iplemeyen insanların kendini bir yere koyup kendilerini agırlatmaları..
Yeni evliyken benzer 2 sorun yaşadık cıngar çıkardım valla , sonrada migrenim tuttu acile gitmistik.Sonra da esimle konuşmuştum bak boyle olmaz gelen gelsin başim üstune ama 1 2 gun onceden haber versin diye.
Artık caya bile gelcek olanlar bir hafta onceden haber verirler : )
Ben konu sahibini haklı buluyorum en gıcık olduğum şeylerden biridir haber vermeden eve misafir çağırmak.Herkes bir değil kimi resmen açık aramaya geliyor.Balkona çıkmak isteyen,odaların kapısını tek tek açıp ayyy evinizde genişmiş ayağına ev kontrolü yapan, perde açıp manzara bakacam diye cam temiz mi diye kontrol eden bu gözler ne garip insanlar gördü.Böyle insanların evinizde ne işi var diyeceksiniz.Eşinizin en samimi arkadaşlarının eşi olabiliyor.Yeni taşındığınız evde çat kapı gelmek isteyen komşunuz olabiliyor vs.O yüzden bir gün önceden haber verilmesi taraftarıyım.İş sadece yemek olsa 1 saatte kaç çeşit yemek çıkar.Ama bunun temizliği düzeni alışverişi çok vakit kaybı.Kimse 24 saat düzenli bir evde oturamıyor.Tam dağılmak istediğim kendime ayırdığım birhaftasonu böyle bir sürpriz aman yarabbi.Sinir olurdum sanırım.1-2 kişi olsa neyse 10 kişiden bahsedilmiş.Nediyelim kolay gelsin.Ben eşime hep tembihlerim bayanlar erkekler gibi değildir bu nedenle gideceğimiz yerin hanımının haberi mutlaka olsun,olmadan asla gitmem,bana gelecek olanlar da ya kendileri ararlar ya da eşim bir kaç gün önceden haber verir.Biz gideceksem eşlerimiz gün ayarlamışssa bile nezaketen gideceğim evin hanımını arar bir de ondan müsayit olup olmadığını öğrenmeye çalışırım.İnce düşünmek lazım.Bu devirde kimsenin ağzına laf vermeyeceksin 90 larda yaşamıyoruz malesef.Çok gezip çok insan tanıyınca bunu daha iyi anladım.Yoksa misafir berekettir ve bende çok severim ama usulünce....En iyi şekilde de ağırlamak isterim yalapşaplıktan hoşlanmam.Eşinizi misafirlerden sonra iyice tembihleyin ki bir daha sürprizle karşılaşmayın.Gönlünüzce ağırlayabilirsiniz böylece misafirlerinizi.Madem günü kurtarma kararı alıp mangal yapıyorsunuz yanına roka salatası,mevsim salatası,yoğurtlu patlıcan mezesi,acılı ezme çok pratik şekilde yapılabilecek mezeler.İnternetten araştırın.Soğan falanda közlenir olur biter.Siz mezelerle uğraşırken eşiniz de ceza olarak temizlik yapıp ortalığı toplasın bence.
Teftisemi gelmisler ne isi var dusakabinde:/Dusa kabini acip icine bakan misafir gordu bu gozler
:) o da iyimiş.Garip insanlar var çok garipDusa kabini acip icine bakan misafir gordu bu gozler
Teftisemi gelmisler ne isi var dusakabinde:/
Oyle acik aranaya gelen gelmesin.
yatak odamı merak edip gizlice kapısını açıp içeriyi gözetlerken bana yakalanan ve ayh mutfakla odayı karıştırmışım diyen misafir gördü bu gözlerDusa kabini acip icine bakan misafir gordu bu gozler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?