Akşama Ne Yemek Var ?

Kavuruyorum canım çevremde de hep kavuruyorlar .Salça ile (biber ve domates karışık) pulbiber , karabiber de atabilirsiniz birde kimyon bununda atabilirsiniz .Kuncude çok yakışıyor.

Tarif bu ama yorumlarda da yazdığı gibi çok yağ çekiyor.Kfc tavuktan devam ben.Kızartma çok emek istiyor zaten peşine temizliği yüzünden yapmamaya çalışıyorum.Ama bunu denemek istemiştim.
Ben de çok görüyorum bunu deneyecektim. Tadı nasıl peki?

Tarif bu ama yorumlarda da yazdığı gibi çok yağ çekiyor.Kfc tavuktan devam ben.Kızartma çok emek istiyor zaten peşine temizliği yüzünden yapmamaya çalışıyorum.Ama bunu denemek istemiştim.
bu hafta bu tarif benimde ilgimi çekti ne yazık ki bütün yorumlar çok yağ çektiği ile ilgiliydi.soğanlı şeylere bayılırım ama yapmaktan çekindim demek dedikleri kadar varmış.

Kavuruyorum canım çevremde de hep kavuruyorlar .Salça ile (biber ve domates karışık) pulbiber , karabiber de atabilirsiniz birde kimyon bununda atabilirsiniz .Kuncude çok yakışıyor.
tesekkür ederim bir daha ki sefer öyle yapayım ben de.kimyon zaten çok yakışıyor herşeyi 1 çay kaşığı kullansam kimyonu bıraz daha fazla atıyorum bende üstüne susam ve az biraz da çörek otu serpiştıriyorum.kime yaptıysam cok beğendi

hep hayalim birgün antep adana mersin hatay antakya ya gelip lezzetlerini yerinde tatmak .o yörelerin mutfağını hissetmek çarşılarında baharatçılarda gezmek istiyorum.Millet deniz yerlerine tarih yerlerine merak duyar ben de mutfak ve gastronomiye ilgi duyuyorum

İstanbul'da yaşarken bir komşu karısına demişti bu sözü yemek yemek istiyorsan Adana, Gaziantep,Hatay,Mersin,Sanliurfa bu civarlara gideceksin o zaman yemek yediğini anlıyorsun etlerin tadı,yeşilliklerin tadı bile bir başka oluyor demişti,karısı bu taraflara gelmemis şaşırmıştı kadın

Benim önüme de çok çıktı. Özellikle masterchef emirin videosu o yuzden merak ettim. Acaba airfryerde olmaz mı ya? Ben kızartma sevmiyorum. Kfc tavuğu da fırında yapıyordum hep

gerçekten ben de öyle düşünüyorum işte benimki de böyle bir tutku.biz izmitte oturduğumuz için anca kendi bölgemde birkaç şehirde bunu gerçekleştirdim.tekirdağ da köfte ayvalıkta ayvalık tostu gökceadada sakızlı kurabiye bursa da iskender safranboluda lokum izmirde de izmir bombası ve boyoz yedim.eşim trabzonlu olduğu için karadenizde de bulundum akçaabatta köfte maçkada hamsiköy sütlacı rize de çay çorumda leblebi yerinde tattığım lezzetler.iç anadolu akdeniz doğu ve güneydoğuya adım atacağım gunleri bekliyorum ☺☺

balıkesirde de höşmerim yedik lakin tek beğenmediğim o oldu.canakkaleye de gıtmıştık peynir helvası yemiştik o bir tık daha iyiydi .şimdi böyle bi nostalji oldu benim içinde.

Benim önüme de çok çıktı. Özellikle masterchef emirin videosu o yuzden merak ettim. Acaba airfryerde olmaz mı ya? Ben kızartma sevmiyorum. Kfc tavuğu da fırında yapıyordum hep
Airfryer bende düşündüm.Çalışma sistemini bilmediğim için yorum yapamadım ama internette araştırdım.Yağ istenilenden soğuk olursa çekermiş.Belkide yeteri kadar ısıtmamıştım aceleden bilemedim.Çok sıcaksa içi pişmez dışı yanarmış.Çıtır oldu ama o yağ yağ hali var ya ben ondan hoşlanmıyorum lezzeti bastırıyor sanki.

evet baktım bende emirin videosuna yorumlarda herkes çok yağ çektiğini yazmış. Neyse yağlı şeyler zaten midemi bulandırır oldum olası hiç denememek en iyisi galiba

Kokoreç Memleketten donuk kokoreç getirtti babasına eşim, sanki burada yok yapalım madem.
Evde nasıl yapıyorsunuz kardeşim bir kere evde denedi tüm evi hatta apartmanı koku aldı marketten almıştı o dönük haldeydi galiba beğenmedik biz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…