- 24 Şubat 2012
- 58
- 0
- 46
mailini süresi dolmadan sil ulu orta yazma merve..ekliyorum
Evet düzenledim.. Gelmedi isteğin özelden sen yaz ben seni ekleyim istersen sanırım sıkıntı var.
bende alıntı yapmışım sana cvp yazayım diye,ama düzenleyip sildim..ekleme yolladım ama kapatıp açalım tekrar
Ne ben seni tanırım nede sen beni ben zaten bu tür insanlarla ne aynı ortamda bulunurum nede arkadaşlık ederim ve çok merak ederim neden sürekli kendini ve ailesini överler oturup akşama kadar başka işi yokmuş gibi kendini anlatırlar senin yaşantında gözümüz yok bizde evliyiz bizde mutluyuz ayrıca benden yaşca büyüksündür.
evet cnm trakyalıyım. yoksa sendemi trakyalısın. sevilmezmi yarımca ya nefistir.
annem yapar buzluğa atar. ben vaktim olduğunda yapar buzluğa atarım. evimde hep bulunur.
mercimek çorbası
şehriyeli pirinç pilavı
yanına kuru fasulye yapma istiyordum ama ıslatmayı unuttum..eşimde kaç zamandır istiyordu nasıl yapabilirim fikri olan varmı?
canım fasulyeyi bir güzel yıka,süz
soğanı salçayı yağı tuzu ve fasulyeleri düdüklüye koy..
et koyucaksan onlarıda ekle
tabi yeteri miktarda kaynar suyuda
45-50 dk da fasulyen hazır:)
yani herşeyi çiğden pişirmeden koyup düdüklüde pişiriceksin..
bugünkü menüm, bi değişiklik olmazsa
kabak sote
bol domatesli kıyma
dünden kalan mercimekli bulgur pilavı
kızılcık suyu
kalmaz canım ben sürekli bu usül pişiriyorum lokum gibi oluyor..
k.validem biraz soğuk suda haşlıyor ama dediğin gibi yapsam çiğ kalmazmı fasulyeler..?:44:
kabak sote nasıl oluyormuş..İlk defa duydum..
kabağı rendeleyip teflon tavaya koyuyorum, suyunu çekene kadar karışıtırıyorum kaşıkla, ölüyor zaten biraz, sonra zeytinyağı, tuz ve baharatlarını ekleyip biraz daha kavuruyorum. aynı şeyi havuçla da yapıyorum, hafif bir şey oluyor, ben seviyorum yani
aa bak buzluğa atıldığını bilmiyorum. Çiğden mi atıyorsun ?
Trakyalıyım bea toprakçaazım
toprağım beyaaa. sarılasım geldi mareee
buzluğa çiğden koyuyorum. buzlu buzlu çıkarıp kızartıyorum. korkma hiç yağ falan patlatmıyo
mis gibim oluyor misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?