Canım kek kalıbın varsa 2 paket kremşanti alıp iyice çırp içine herhangi bir bizküviden fazla minik olmicak şekilde kır(oreo kırıyorum ben) karıştır.Kek kalıbının içine jelatini genişçe kesip koy karışımı içine döküp üzerini düzelt ve jelatinden kapat dolapda beklet yenilceği zaman çıkart çok hoş oluyorKızlar merhaba, bu akşam eşimin arkadaşı gelecek yemeğe.
Ben misafirlerime değer veririm her zaman süper hizmet ederim tatlılar mezeler çeşit çeşit yemekler...
Ay bu sefer bir şey oldu resmen, lazanya yaparım akşama deyip malzemesini alıp eve koydum ama kesinlikle bir şey pişirmedim.
Hızlı bir meze ve tatlı tavsiyesine ihtiyacım var.
6 dan önce de evde olamam ama evde temizlik yardımcım var eve gittiğimde temizlik düzen derdim yok.
Fikir verin lütfen.
Kızlar merhaba, bu akşam eşimin arkadaşı gelecek yemeğe.
Ben misafirlerime değer veririm her zaman süper hizmet ederim tatlılar mezeler çeşit çeşit yemekler...
Ay bu sefer bir şey oldu resmen, lazanya yaparım akşama deyip malzemesini alıp eve koydum ama kesinlikle bir şey pişirmedim.
Hızlı bir meze ve tatlı tavsiyesine ihtiyacım var.
6 dan önce de evde olamam ama evde temizlik yardımcım var eve gittiğimde temizlik düzen derdim yok.
Fikir verin lütfen.
Bekar birini evinize çağırıp makarna yapmayın ya inanın makarnanın her türlüsünü haftanın bir kaç gününde tüketiyoruzLazanya yerine soslu makarna mı yapsam
Hemen tarhana çorba
soslu makarna
Havuç kabak rendesi üzerine sarımsaklı yoğurt
Ve evet, hızlı bir tiramisu. Misafirim 7 gibi gelecek eşimin arkadaşı ve bekar bence sorun olmaz onlar otururken ben hazırlarım elim hızlıdır. Bir de hazır bitmiş barbunya alıp koyarım masaya... ne dersiniz?
Çok teşekkür ederim hepiniz çok incesiniz hızlı cevap verdiniz bana
Bekar birini evinize çağırıp makarna yapmayın ya inanın makarnanın her türlüsünü haftanın bir kaç gününde tüketiyoruz
Bence bu menu guzel hem kolay.Makarna bence de yapmaFırına tepsi köfte yapın harcı karıştır yay tepsiye
Bir diğer tepsiyse de patatesi doğra yağla baharatla
Onlar fırında pişerken yeşil mercimek at haşla soğan maydanoz doğra oldu salata yağ limon unutma tabii
Tatlı da 1-2-3-4 irmik tatlısı yap hem çabuk hem hoş hem de az malzeme yeter
Yoğurtlu havuç vs de olur tabii
Bir de evde yeşillik vs ne varsa onlardan da koyarsın yeter
İlk işe atandığım zaman 3 kız aynı evde kalıyoruz yemek bilmediğimiz için ve geçte işten çıktığımız için haftanın her günü farklı türde makarna yapıyoruz iş yerinde bir abla bizi yemeğe çağırdı haftalar sonra anne yemeği yiyeceğiz diye gittik kıymalı makarna, şehriye çorbası, salata , cacık tatlıda şekerpareydi hayal kırıklığımı anlatamamÖğrenci evinde yediğim makarnalar, pattis kızartmaları ve menemenler geldi aklıma.
İlk işe atandığım zaman 3 kız aynı evde kalıyoruz yemek bilmediğimiz için ve geçte işten çıktığımız için haftanın her günü farklı türde makarna yapıyoruz iş yerinde bir abla bizi yemeğe çağırdı haftalar sonra anne yemeği yiyeceğiz diye gittik kıymalı makarna, şehriye çorbası, salata , cacık tatlıda şekerpareydi hayal kırıklığımı anlatamamİşte ben o gün yemek öğrenmeye başladım Çok şükür şimdi tayinim çıktıda anne yemeklerini bol bol tüketiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?