Akupunktur ve Diyet ile Hazirana Kadar 20 Kg

BalYapanSinek

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
367
461
53
Eskişehir
Arkadaşlar merhabaa. Bugün akupunktura başladım. Doktorum gayet güzel ilgilendi ve muayene ücreti de oldukça uygun. 15 günde bir kontrole gideceğim. Elimde bana özel hazırlanmış bir liste var 15 günlük. Genel olarak zor bir liste değil. Yarından itibaren başlıyorum listeye de. Bugün başlayamadım çünkü randevum geç saatteydi ancak eve 4 gibi geldim.
Şu an iki kulağımda toplam 10 adet iğne var. Devamlı bastırıyorum üstlerine. Bugün pek bir şey anlayamadım tabi ama umarım yarından itibaren tatlı ve açlık hislerim azalır. Bir de regl olmak üzereyim. Listemde meyve dışında hiç tatlı bir şey yok o yüzden bu iğneler tatlı hissimi bastırsa iyi olur yarınki ilk menümü paylaşmak istiyorum sizinle. Her ne kadar bana özel hazırlanmış olsa da listemden fikir edinmek isteyenler olursa geri kalanını da paylaşabilirim.
Sabah 8:30-yumurta,peynir,yoğurt,domates,salatalık,5 zeytin,şekersiz çay,2 dilim çavdar ekmeği.
Öğle 13:00- çorba,yoğurt,salata,1 dilim çavdar ekmeği.
Ara 15:30- 1 elma.
Akşam 18:30-mevsim türlü,salata,yoğurt,1 dilim ekmek.
Gece 21:00- yoğurt.

Süt,kefir falan yasak ‍

İnşallah hazirana kadar 20 kg verebilirim. Haşimatom var ve çok zor kilo veriyorum. Ama valla kendimi şimdiden zayıflamış hissediyorum sanırım gerçekten başlamak bitirmenin yarısı

Hayırlı olsun
Dilerim hedefine kolayca ulaşırsın

Süt kefir vs. Yasak demişsin canım
Neden yasakmış açıkladı mı doktorun ? biz diyetlerimize özellikle ekliyoruz hem barsak florası İçin hemde tokluk süresini uzatması için. Sen gıda intolerans testi mi yaptırdın sana mı uygun değilmiş
Çok sordum sanırım

Aslında yoğurt ayran cacık falan serbest ama süt ve kefir için açıklama yapmadı doktor. Zaten bağırsak problemim yok benim çok şükür. Hatta bugün ilk günüm olmasına rağmen oldukça sık tuvalete gidiyorum. Bol bol su içiyorum. 15 günde bir listem değişecek. Sanırım daha sonraları ekleyecek doktor süt ve kefiri. İlk 15 gün detoks gibi düşünüyorum ben de.

Akapuntur icin ozel hastaneyemi gittiniz devletemi

Bugün 5. Günüm ve şu an -1.700 gramdayım. 10 gün sonra kontrolüm var. En az 3 kilo vermiş olmak istiyorum kontrole kadar. Acıkıyorum elbette ama hani yemezsem bayılacağım ay başıma ağrılar girdi olayı kesinlikle yok. Hatta acıksam bile enerjim yerinde. Ayrıca canım hiç tatlı istemiyor kesinlikle. Vücut bazen tatlıya ihtiyacı olduğunun sinyallerini gösterir ya, o kesinlikle olmuyor. Bir de regl olmak üzereyim yani ama şeker ihtiyacı hiç yok :) yavaş yavaş da olsa kararlıyım. En az 20 kilo verene kadar bırakmayacağım bu düzeni. Akupunkturla diyet çok daha kolay oluyormuş gerçekten :)

Ayrıca kahvaltıda listemde olan şeylerin hepsini tüketemiyorum bile. Yoğurt,domates,salatalık yiyemiyorum. Yiyince aşırı şişiyor midem. Yine öğleyin ve akşam tam olarak doktorun yazdıklarını yiyorum. Yine şişiyor midem Fakat akşam yemeğinden sonra saat 9 buçuk gibi doktorun yazmış olduğu yoğurdu yiyemiyorum gaz yapıyor. Ben de 1-2 adet ceviz yiyorum. Kuruyemişlerden bir tek ceviz serbest.

Merhaba nerede gittiniz İstanbul mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…