al al bitiremiyorum kızlar... kız çeyizi ne masraflıymış ya

cok guzel cıvıl cıvıl seyler secmıssın guzel gunlerde mutlulukla kullan canım

güle güle kullan canım herşeyini.. bende 1. 5 senelik evliyim, sana tavsiyem bu çeyiz alma işini abartmaman, çünkü evlenincede yeni şeyler görüp almaya devam ediyorsun ve evde koyacak yer bulamıyorsun artık.. :)

nie gidemiyosun canım bnce gitmelisin çok güzel indirmler var ve o aldıklarım sadece 40 tl cik tuttu şaka gibi 80/90 tl tutması gerekirken
evet biliyorum canım %50 indirimde hiç bu kadar indirim görmemiştim english homede .. bakalım nişanlımı ikna etmeye çalışıyorum off çok alacağım şeyler var....

teşekkür ediyorumm çok çok haklsın canımmm annemde böyle söylüyo o gerekli bu gerekli diye başlıyorum gereksiz birsürü şeyler alıyorum bnde bilmiyorum bu aldıklarımı nerreeye koyucağımı

şimdilik bu kadar kızlar aldıkça ekleyeceğimm.Eki Görüntüle 1253081 Eki Görüntüle 1253082

bunlar da cici şirin ev ayakkabılarım...Eki Görüntüle 1253599

kızlar buda az önce siparişini verdiğim tatlı şirin ekmek sepetimEki Görüntüle 1328452

bunlarda tek kişilik misafir nevresim takımlarımmEki Görüntüle 1329490 Eki Görüntüle 1329491

A 101 ganimetlerim veee AŞK yazılı çerezliklerimmmm
Eki Görüntüle 1539985 Eki Görüntüle 1539986

Hepsini tek tek inceledim canım maşallah ne kadar tatlı çeyizlerin ya bayıldım aşkla huzurla kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…