ayyy senin çok az kalmış canım,, amin amin inşallah en önemlisi o eşya flan hikaye Allah pişman ettirmesin...3 mayıs canım..Allah yüzümüzü kara çıkarmasın hiçbirimizin huzurla mutlulukla aşkla kuralım yuvalarımıızı
biev den aldım canım 69tl ye aynen öyle çok şekelerler kesinlikle tavsiye ederim.kuzum ya bide şu ilk gönderindeki pembiş çkb takımını sorcaktım?? çoook hoşş
saol tatlım hemen bakıyorumbiev den aldım canım 69tl ye aynen öyle çok şekelerler kesinlikle tavsiye ederim.
saol canım çok teşşekkür ediyorumBunlarda güzelmiş canım hayırlı olsun Güle güle kullan :)
Ev kıyafetlerinden geçen gün bir internet sitesinde gördüm hoşuma gitti bende alayım ceyizluk :))
Amin amin inşallah :)Allah iyi Günler'de aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Allahım bu topikteki herkesin yuvasını kursun inşallah
aAllah iyi Günler'de aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Allah iyi Günler'de aşkla kullanmayı nasip etsin inşallah
amin canım çok teşekkür ediyorumCanım Allah tamamını erdisin Gül'e Gül'e kullân çok güzeller çaydanlık çok güzel markası ne acaba
çokkk güzel canım aldıkların aşkla kullan:) bisiklet saksılarddan bende çok istiyorum banada nasip olur inşallah...yine benlove çerçevem 14 tl aldım.
madam coco tepsilerim küçük 10 tl cik büyük 20 tl cik
diğeriiiiii pembiş o tatlı şirin tepsiyi tediden 7 tl ye aldımm....
veeeee en beğendiğim bisiklet saksımıda 50 tl ye aldım kızlarrrEki Görüntüle 1470221 Eki Görüntüle 1470226 Eki Görüntüle 1470227 Eki Görüntüle 1470228 Eki Görüntüle 1470230
çokkkk teşekkür ediyorum canımmmm amin inşşşçokkk güzel canım aldıkların aşkla kullan:) bisiklet saksılarddan bende çok istiyorum banada nasip olur inşallah...
aminnn canım inşallah olurrr:)çokkkk teşekkür ediyorum canımmmm amin inşşşsende al mutlaka çok çok şirin duruyo inşşş sana da nasip olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?