al al bitiremiyorum kızlar... kız çeyizi ne masraflıymış ya

bizde 4 yıldır çıkıyoruz bakalım ablam sabır nelere kadir olucak :))

sen konuş o dinlesin.bştan ipleri kaptırmamak lazım
aynen bak nerdeyse 3 yıl boyunca nişan olayınıda tartıştık hatta çok üzülüp ağladığım bile oldu ben keislinlke dedemin önünde dans etmem, asla etmem dedi ama sonuç dedesinin önünde tam 4 defa dans edip bide üstüne göbek attık

hihahahhah Allah daha büyük sorunlar vermesin ya :)) mutlu olun hep :) benmkide oynamaz napacaz bilmiyorum

biz daha işe girip para biriktircekte evlenecez ohooo.ühühü.

hihahahhah Allah daha büyük sorunlar vermesin ya :)) mutlu olun hep :) benmkide oynamaz napacaz bilmiyorum

biz daha işe girip para biriktircekte evlenecez ohooo.ühühü.
Amin canım sen o zamanlara gel ben sana taktikler verirrim oynatmak içingeçer geçer zaman hiç bişey anlamazssın merak etme

Sağol canım
Ben süt sevmiyorum yahu ama yoğurt yerim oda destekleyici diye biliyorum
Veririz tabi stres yoğunluk yorgunluk alır götürür

saol canım benim çok teşekkür ediyorum bornoz takımım taç markası çeyiz mağazasından satın aldım canım çoklu yükleme yaptığım için yazmadım ama istedğin şeylerin markasını ve fiyatını yazarım hemen topiğine göz atıyorummmm

bu arada mobilyalarım hakkındaki düşüncelerinide çok merak ettim http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-mobilyalarima-bi-bakarmisiniz-lutfen.763020/ burdan bakabilirsin öpüyorum kocaman

kısmetse düğün ne zamn tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…