Çok saol canımm amin inşgüle güle kullan canım güzel günlerde kullan :) baya baya eşya almışsın :)
Çok saol canımm amin inşAynen aldım en önemlilerini, ama bitmiyor eksikler...
Canım benim çok saol teşekkür ederim Allahın izniyle inşallah hepimiziin yuvası dilediğimiz gibi olurHepsi çok şık çok tatlı canım inşallah dilediğin gibi olur yuvan.
Canım nevresim takımların çok şık ilki benimde çok beğendiğim model güle güle kullan mutlu huzurlu bi şekildeArkadaslar bugun aldigim.nevresim takimlari
Canım bi listem yok ama çok detaycıyım iyimi kötümü bilmiyorum ama hoşuma gidiyo... Abartmaktan korkma içine sinenleri beğendiklerini al ama diğer arkadaşların dediği gibi çok incik cincik alma önemlileri gereklileri al önce kafan rahatlar, ben öyle yaptım sonra uydurmaya çalışıyorum şimdi aldıklarıma inş çok güzel huzurlu bi yuvamız olur öpüyorum çokkçok sistematik bir şekilde almışsın :) hiç anlamıyorum bu işlerden önüme ne gelirse beğeniyorum abartmaktan çok korkuyorum eğer bir listen varsa paylaşırsan çok güzel olur :) yakında bende başlıyıcam ufak tefek almaya
Cok sagol canim... daha iyilerini almak dilegiyle:)Canım nevresim takımların çok şık ilki benimde çok beğendiğim model güle güle kullan mutlu huzurlu bi şekilde
çok saol canım beğenmene çok sevindim.tencere takımlarına bayıldım...hepside çok güzel aslında....zevkin çok güzel..kimbilir bunları almakta ne kadar zevklidir..ben bayılıyorum bu tarz şeyleri almaktan...
çok saol canımm benim çok teşekkürler bende aynı şekilde bayılıyorum pembeyePembe delisi biri olarak tabaklara bayıldım canım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
inşallah çok teşekkürler saolunHer şeyiniz çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah :) Benim topiğime de beklerim :)
canım benim cok tesekkür ederim Allahım muradını versin inşcanım sayfana baktım ve bayıldım diyebilrim herşeyin çok çok güzel ağız tadıyla kullanman dileğiyle...
bu devirde normaldir..çoook eskiden yani benim annemlerin ve akranlarının gelin olduğu zamanlar şimdiki gibi çeşit yokmuş..zaten o zamanın insanlarının parasıda yokmuş..çeyiz olarak bir yatak bir mitil yorgan bir tencere bir kapak..tencerede pişirir kapağında yerlermiş..o zamanlar evin erkeği çalışır evde 4-5 çocuk birde karı..ancak yemek parası çıkarmış..Merhaba Kızlar,
Eylülde nişanlandım 3 yıldır Allah nazarlardan saklasıngüzel giden ilişkim var. Lakin şu çeyiz işi tam anlamıyla bitirdi beni. Her şeye heves ediyorum. Bikere evlencem diyorum. Sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz. Sürekli kendimi internet te , dışar da çeyiz bakarken buluyorum. Nişanlım ve evdekiler artık kızmaya başladılar. Ben aldıklarımı paylaşmak istiyorum sizlerle herşey'imi özene özene yapıyorum belki evlenecek olanlara fikir olur Dip Not: Evlenmemee 1 yıl var Allahın izniyle...
çok çok haklısın bencebu devirde normaldir..çoook eskiden yani benim annemlerin ve akranlarının gelin olduğu zamanlar şimdiki gibi çeşit yokmuş..zaten o zamanın insanlarının parasıda yokmuş..çeyiz olarak bir yatak bir mitil yorgan bir tencere bir kapak..tencerede pişirir kapağında yerlermiş..o zamanlar evin erkeği çalışır evde 4-5 çocuk birde karı..ancak yemek parası çıkarmış..
şimdinin hanımlarıda çalışıyor erkekte çalışıyor..parada bol..çok çocukda yapmıyorlar..teknoloji ilerledi milyon çeşit mutfak gereçleri ,milyon çeşit yatak yorgan,elektronik aletler vs vs..almakla bitmez(ayyy ben neler anlatıyorum yaşlanıyorum artık sanırsam ..nostalji yapmışım neyse silmiyorum okuyun)
amin tatlımmmm amin saolcanım benim cok tesekkür ederim Allahım muradını versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?