- 1 Aralık 2010
- 350
- 278
- 133
odun onlar odunbizim kadar ince düşünseler nolurduu :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
odun onlar odunbizim kadar ince düşünseler nolurduu :)
yok canım sunmazlar için rahat olsun güzel bi işiniz olursa bide yaşınızda ilerlemiş olur hiç bişy diyemezler , şuan küçüksünüz ama biraz daha sabır bak biz 4,5 yıl dolunca evlencez hiç pişman değilim çünkü çok iyi tanıdım onu ailesini ailelerimiz anlaşıyo en önemlisi bunlar huzurr o yüzdende de sabır birazcıcık![]()
aynen yontuluyolar yaa ben asla yapmam dedği herşeyi yaptırdımm alttan girdim üstten çıktım yaptırdımyontarız sıkıntı yoook
![]()
oo dominantım diyosuun :))aynen yontuluyolar yaa ben asla yapmam dedği herşeyi yaptırdımm alttan girdim üstten çıktım yaptırdım![]()
aynen bak nerdeyse 3 yıl boyunca nişan olayınıda tartıştık hatta çok üzülüp ağladığım bile oldu ben keislinlke dedemin önünde dans etmem, asla etmem dedi ama sonuç dedesinin önünde tam 4 defa dans edip bide üstüne göbek attıksen konuş o dinlesin.bştan ipleri kaptırmamak lazım![]()
hihahahhahaynen bak nerdeyse 3 yıl boyunca nişan olayınıda tartıştık hatta çok üzülüp ağladığım bile oldu ben keislinlke dedemin önünde dans etmem, asla etmem dedi ama sonuç dedesinin önünde tam 4 defa dans edip bide üstüne göbek attık![]()
Amin canım sen o zamanlara gel ben sana taktikler verirrim oynatmak içinhihahahhahAllah daha büyük sorunlar vermesin ya :)) mutlu olun hep :) benmkide oynamaz napacaz bilmiyorum
biz daha işe girip para biriktircekte evlenecez ohooo.ühühü.
Amin canım sen o zamanlara gel ben sana taktikler verirrim oynatmak içingeçer geçer zaman hiç bişey anlamazssın merak etme
![]()
canım güle güle kullan hepsi çok cici.çkb takımımız aynı :) ya nerden aldıklarınıda yazsan süper olur.mesela bornz takımın :))
saol canım benim çok teşekkür ediyorumcanım güle güle kullan hepsi çok cici.çkb takımımız aynı :) ya nerden aldıklarınıda yazsan süper olur.mesela bornz takımın :))
bu arada http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/arzunun-ceyizi.782128/ buda benim topiğimm :)
kısmetse düğün ne zamn tatlım?saol canım benim çok teşekkür ediyorumbornoz takımım taç markası çeyiz mağazasından satın aldım canım çoklu yükleme yaptığım için yazmadım ama istedğin şeylerin markasını ve fiyatını yazarım
hemen topiğine göz atıyorummmm
bu arada mobilyalarım hakkındaki düşüncelerinide çok merak ettim http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-mobilyalarima-bi-bakarmisiniz-lutfen.763020/ burdan bakabilirsin öpüyorum kocaman
eylül de düşünüyoruz tatlımm sizinki ne zaman?kısmetse düğün ne zamn tatlım?
3 mayıs canım..Allah yüzümüzü kara çıkarmasın hiçbirimizin huzurla mutlulukla aşkla kuralım yuvalarımıızıeylül de düşünüyoruz tatlımm sizinki ne zaman?