• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

al al bitiremiyorum kızlar... kız çeyizi ne masraflıymış ya

Çok güzelmiş çeyizlerin güle güle kullan. 1,5 yıllık evli gelin olarak tavsiyem, az olsun ama kalitelisi olsun ki siz baya güzel şeyler almışsınız :) Bir de hergün yeni yeni şeyler çıkıyor, alınan bir tabak bile yıllarca kullanılıyor. En güzel günlerde kullanmanız dileklerimle :) Mutluluklar....

Çok güzelmiş çeyizlerin güle güle kullan. 1,5 yıllık evli gelin olarak tavsiyem, az olsun ama kalitelisi olsun ki siz baya güzel şeyler almışsınız :) Bir de hergün yeni yeni şeyler çıkıyor, alınan bir tabak bile yıllarca kullanılıyor. En güzel günlerde kullanmanız dileklerimle :) Mutluluklar....
çok teşekkür ediyorum tavsiyenizde çok çok haklısınız sürekli yeni şeyler çıkıyo , bende iyi şeyler almaya çalışıyorum elimden geldiğince,, çok çok mutlu bi evliliğiniz olsun inş.:nazar:

Bulaşık ve çamaşır makinemiz aynı. Çok memnunum ben. İyi bi tercih yapmışsınız.

Bulaşık ve çamaşır makinemiz aynı. Çok memnunum ben. İyi bi tercih yapmışsınız.
bulaşık mak. güzel yıkıyomu canım hiç çevremde bu ürünü kullanan yok, bide çamaşır mak kaç kilo biz 7 aldık ama 8e çıkarıyım die düşnüyorum

bulaşık mak. güzel yıkıyomu canım hiç çevremde bu ürünü kullanan yok, bide çamaşır mak kaç kilo biz 7 aldık ama 8e çıkarıyım die düşnüyorum
Bulaşık makinası tuzu eksikse sulu bırakıyo tablet kullandam da tuz haznesini dolu tutuyorum. Harika yıkıyo maşallah benimki. 7 kilo canım bu ilk sayfada koyduğunun aynısı. Yorgan vs.atmadım hiç. Silikon yırgan sığr ama. İmkanın varsa 8 e çıkar rahat edersin

Bulaşık makinası tuzu eksikse sulu bırakıyo tablet kullandam da tuz haznesini dolu tutuyorum. Harika yıkıyo maşallah benimki. 7 kilo canım bu ilk sayfada koyduğunun aynısı. Yorgan vs.atmadım hiç. Silikon yırgan sığr ama. İmkanın varsa 8 e çıkar rahat edersin
uuu demekki tuz olayını atlamamak gerekiyo güzel yıkıyo demek daha bi sevdim makinemi ,, imkanım var canım hala almadık eşyaları 8 kiloya çıkarayım en iysi:KK51:

Pek bi samimi bulduğum için buraya yazayım istedim. Ben de bugün granit tencere seti aldım, bir de seramik tencere seti. Bi sahan takımı bi de en küçüklerinden yemek ısıtmak için çelik tencereler kaldı.
Ayrıca kesme tahtası ve tahta kaşıkları da aldım.
Bakmadığım baharatlık kalmadı bi türlü içime sindiremedim :(

Bi de kızlar İstoç'a gittim hiçbir şey bulamadım, ya perakende satmıyolar ya da güzel şeyler yok

Pek bi samimi bulduğum için buraya yazayım istedim. Ben de bugün granit tencere seti aldım, bir de seramik tencere seti. Bi sahan takımı bi de en küçüklerinden yemek ısıtmak için çelik tencereler kaldı.
Ayrıca kesme tahtası ve tahta kaşıkları da aldım.
Bakmadığım baharatlık kalmadı bi türlü içime sindiremedim :KK43:

Bi de kızlar İstoç'a gittim hiçbir şey bulamadım, ya perakende satmıyolar ya da güzel şeyler yok
ayy canım benimm çok mutlu oldum yazmana hayırlı olsun aldıkların Allahım huzurla aşkla kullanmanı nasip etsin inşallah benim günlük tencerelerim eksik kayınvalidem alcak:oops: baharat işi çok karışık yaaa ben çareyi cupecake lerde buldum kolayına kaçtım:KK54: çok çeşit var seçmek çok zor. Bence canım internetten indirimleri takip et sık sık ben öyle neler yakaldım neler:KK49:

:)cupcakeler her yerdeler :)))) hoşuma da gidiyor ama bilmiyorum ki ne alıcam :) internete bakmaktan helak oldum :))

ayyy sormma ben ikizler burcuyum sanırım ondan detaycıyım telaşlıyım:eek: sen biraz soğuk kanlı olabilirsin:KK37: bende ütü araştırmasındayım ve philipsin gc9245/2 ütüsüne bitmiş durumdayım tefal hakkında çok olumsuz yorum okudum canım. canım yemek takımları baya pahalı oluyo sona bırakma derim çok iyi koli yaparsan bi sorun olcağını düşünmüyorum zaten kendi kutusuda güvenli al bence çıksın aradan çünkü daha ne eksiklerin çıkcak

Bende ikizlerim aslında ama anlayamadım sakinliğimi hala koruyorum. Aslında çok araştırmacı bir insanım ondan sanırım. Çamaşır makinesinde ne olması gerekir bulaşıkta ne olmalı hangi ütü alınır en iyi elektrik süpürgesi hangi markanındır vs hepsini öğrendim :D
Tefalide annem kullanıyor kaç senedir çok memmunuz hiç problem yaşamadık hep kullanıcı yorumlarınıda okudum pek kötü bir yoruma denk gelmemiştim ama bu dediğini aklımın bir köşesinde tutarım canım sağol:KK36:

Bir de göbiş gitsin istiyorsan her sabah aç karnına ılık suya limon sıkıp iç üzerinden 15 20 dk geçsin öyle kahvaltı yap. + maydonoz seviyorsan limonlu şekilde bol bol tüket metabolizmayı hızlandırır 2 haftada farkını görürsün :KK15:

:)cupcakeler her yerdeler :)))) hoşuma da gidiyor ama bilmiyorum ki ne alıcam :) internete bakmaktan helak oldum :))
evet çok şirin cupcakeler:oops: instagram kullanıyosan eğer ordada da harika baharat takımları çıkıyo karşıma bide oralardan bak belki bulursun:cool:

Bende ikizlerim aslında ama anlayamadım sakinliğimi hala koruyorum. Aslında çok araştırmacı bir insanım ondan sanırım. Çamaşır makinesinde ne olması gerekir bulaşıkta ne olmalı hangi ütü alınır en iyi elektrik süpürgesi hangi markanındır vs hepsini öğrendim :D
Tefalide annem kullanıyor kaç senedir çok memmunuz hiç problem yaşamadık hep kullanıcı yorumlarınıda okudum pek kötü bir yoruma denk gelmemiştim ama bu dediğini aklımın bir köşesinde tutarım canım sağol:KK36:

Bir de göbiş gitsin istiyorsan her sabah aç karnına ılık suya limon sıkıp iç üzerinden 15 20 dk geçsin öyle kahvaltı yap. + maydonoz seviyorsan limonlu şekilde bol bol tüket metabolizmayı hızlandırır 2 haftada farkını görürsün :KK15:
bende çok araştırmacıyım ve herkeze yeterrr dedirtiyorum.:KK49: limonlu suyu içerim de hep unutuyorum sabahları iş yerinde içerim artık maydonoz seviyorum zaten 1 aydır pilateste yapıyorum baya baya farkettim 56 yım hedefim 50 inşallah:KK54:

bende çok araştırmacıyım ve herkeze yeterrr dedirtiyorum.:KK49: limonlu suyu içerim de hep unutuyorum sabahları iş yerinde içerim artık maydonoz seviyorum zaten 1 aydır pilateste yapıyorum baya baya farkettim 56 yım hedefim 50 inşallah:KK54:

Ne güzel bende spora başlayım diyorumda düğüne daha çok var şöyle 2 -3 ay öncesinden spora gitmeyi düşündüğüm için şuan bir şey yapmıyorum. 60 kiloyum bende :KK22: 55 olsam yeter diyordum sen 50 diyosan 10 kilo zor sanki bana o_O
Ütüyü de bugün gittim aldım Tefalin 7550 diye bir ürünü var inşallah sorun çıkmaz :KK51:

Genel olarak çok kokoş ve renkli ürünler.
Benim pek tarzım olmayanlar var.

Çok şey alma bence. Sonra koyacak yer kalmıyor.

Ne güzel bende spora başlayım diyorumda düğüne daha çok var şöyle 2 -3 ay öncesinden spora gitmeyi düşündüğüm için şuan bir şey yapmıyorum. 60 kiloyum bende :KK22: 55 olsam yeter diyordum sen 50 diyosan 10 kilo zor sanki bana o_O
Ütüyü de bugün gittim aldım Tefalin 7550 diye bir ürünü var inşallah sorun çıkmaz :KK51:
ütün hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan:KK68: bende 60 kiloydum canım 1 ayda düştüm 56'ya,, sabah kahvaltısı+öğle yemeği,, akşam yarım saat pilates hafif şeylerle akşam yemeğini geçiştirme günde 2 bardakta süt acayip yağ yakıyomuş canım bilgin olsun,, hiçte zor değil bide saten sıkıntı stresede gireriz:cry: veririz yani:KK61:

Genel olarak çok kokoş ve renkli ürünler.
Benim pek tarzım olmayanlar var.

Çok şey alma bence. Sonra koyacak yer kalmıyor.
biraz kokoşum evet anneme çekmişim detaycıyım bidee:KK36: aynen bide kiracı olucam almamam gerekir ama frenliyemiyorum kendimi:mad:

Back
X