Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ediyorum canım çok saolne kadar cici çeyizlerin![]()
güzel günlerde,keyifl kullanmanı dilerim![]()
çok teşekkür ediyorum tavsiyenizde çok çok haklısınız sürekli yeni şeyler çıkıyo , bende iyi şeyler almaya çalışıyorum elimden geldiğince,, çok çok mutlu bi evliliğiniz olsun inş.Çok güzelmiş çeyizlerin güle güle kullan. 1,5 yıllık evli gelin olarak tavsiyem, az olsun ama kalitelisi olsun ki siz baya güzel şeyler almışsınız :) Bir de hergün yeni yeni şeyler çıkıyor, alınan bir tabak bile yıllarca kullanılıyor. En güzel günlerde kullanmanız dileklerimle :) Mutluluklar....
bulaşık mak. güzel yıkıyomu canım hiç çevremde bu ürünü kullanan yok, bide çamaşır mak kaç kilo biz 7 aldık ama 8e çıkarıyım die düşnüyorumBulaşık ve çamaşır makinemiz aynı. Çok memnunum ben. İyi bi tercih yapmışsınız.
Bulaşık makinası tuzu eksikse sulu bırakıyo tablet kullandam da tuz haznesini dolu tutuyorum. Harika yıkıyo maşallah benimki. 7 kilo canım bu ilk sayfada koyduğunun aynısı. Yorgan vs.atmadım hiç. Silikon yırgan sığr ama. İmkanın varsa 8 e çıkar rahat edersinbulaşık mak. güzel yıkıyomu canım hiç çevremde bu ürünü kullanan yok, bide çamaşır mak kaç kilo biz 7 aldık ama 8e çıkarıyım die düşnüyorum
uuu demekki tuz olayını atlamamak gerekiyo güzel yıkıyo demek daha bi sevdim makinemi ,, imkanım var canım hala almadık eşyaları 8 kiloya çıkarayım en iysiBulaşık makinası tuzu eksikse sulu bırakıyo tablet kullandam da tuz haznesini dolu tutuyorum. Harika yıkıyo maşallah benimki. 7 kilo canım bu ilk sayfada koyduğunun aynısı. Yorgan vs.atmadım hiç. Silikon yırgan sığr ama. İmkanın varsa 8 e çıkar rahat edersin
ayy canım benimm çok mutlu oldum yazmana hayırlı olsun aldıkların Allahım huzurla aşkla kullanmanı nasip etsin inşallah benim günlük tencerelerim eksik kayınvalidem alcakPek bi samimi bulduğum için buraya yazayım istedim. Ben de bugün granit tencere seti aldım, bir de seramik tencere seti. Bi sahan takımı bi de en küçüklerinden yemek ısıtmak için çelik tencereler kaldı.
Ayrıca kesme tahtası ve tahta kaşıkları da aldım.
Bakmadığım baharatlık kalmadı bi türlü içime sindiremedim
Bi de kızlar İstoç'a gittim hiçbir şey bulamadım, ya perakende satmıyolar ya da güzel şeyler yok
ayyy sormma ben ikizler burcuyum sanırım ondan detaycıyım telaşlıyımsen biraz soğuk kanlı olabilirsin
bende ütü araştırmasındayım ve philipsin gc9245/2 ütüsüne bitmiş durumdayım tefal hakkında çok olumsuz yorum okudum canım. canım yemek takımları baya pahalı oluyo sona bırakma derim çok iyi koli yaparsan bi sorun olcağını düşünmüyorum zaten kendi kutusuda güvenli al bence çıksın aradan çünkü daha ne eksiklerin çıkcak
evet çok şirin cupcakeler:)cupcakeler her yerdeler :)))) hoşuma da gidiyor ama bilmiyorum ki ne alıcam :) internete bakmaktan helak oldum :))
bende çok araştırmacıyım ve herkeze yeterrr dedirtiyorum.Bende ikizlerim aslında ama anlayamadım sakinliğimi hala koruyorum. Aslında çok araştırmacı bir insanım ondan sanırım. Çamaşır makinesinde ne olması gerekir bulaşıkta ne olmalı hangi ütü alınır en iyi elektrik süpürgesi hangi markanındır vs hepsini öğrendim
Tefalide annem kullanıyor kaç senedir çok memmunuz hiç problem yaşamadık hep kullanıcı yorumlarınıda okudum pek kötü bir yoruma denk gelmemiştim ama bu dediğini aklımın bir köşesinde tutarım canım sağol
Bir de göbiş gitsin istiyorsan her sabah aç karnına ılık suya limon sıkıp iç üzerinden 15 20 dk geçsin öyle kahvaltı yap. + maydonoz seviyorsan limonlu şekilde bol bol tüket metabolizmayı hızlandırır 2 haftada farkını görürsün![]()
bende çok araştırmacıyım ve herkeze yeterrr dedirtiyorum.limonlu suyu içerim de hep unutuyorum sabahları iş yerinde içerim artık maydonoz seviyorum zaten 1 aydır pilateste yapıyorum baya baya farkettim 56 yım hedefim 50 inşallah
![]()
ütün hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanNe güzel bende spora başlayım diyorumda düğüne daha çok var şöyle 2 -3 ay öncesinden spora gitmeyi düşündüğüm için şuan bir şey yapmıyorum. 60 kiloyum bende55 olsam yeter diyordum sen 50 diyosan 10 kilo zor sanki bana
Ütüyü de bugün gittim aldım Tefalin 7550 diye bir ürünü var inşallah sorun çıkmaz![]()
hiçte bile çok güzelde zayıflayabilirsin ben 1 ayda nasıl 4 kilo verdiğimi anlattım bir üst yorumumda anlattım , isteyince veririrsin. ben gaza geldim verdim iş yerindeki biri sinir etti beniçok şişmanım, zayıflayamıyom da zaten![]()
biraz kokoşum evet anneme çekmişim detaycıyım bideeGenel olarak çok kokoş ve renkli ürünler.
Benim pek tarzım olmayanlar var.
Çok şey alma bence. Sonra koyacak yer kalmıyor.