• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

al al bitiremiyorum kızlar... kız çeyizi ne masraflıymış ya

çok güzel şeyler almışsın :) tam benim kafadansın sanırım :)
Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin :) bana da nasip olsun da kavuşayım artık sevdğime yahu. ühühühü.
dua edin bana da.:KK17::KK17:

biraz kokoşum evet anneme çekmişim detaycıyım bidee:KK36: aynen bide kiracı olucam almamam gerekir ama frenliyemiyorum kendimi:mad:

6 tane kahvaltı takımının 6 tane de yemek takımının fincanları var. Büyük mesafe fincanlarından. 6 tane de hediye geldi. Ve hiç kullanmıyoruz, eşim sadece sabah nescafe içiyor. O da yıkadığım için sürekli. Iki tanesi bile yetiyor. Resmen fazla bardaklar konsol bekliyor

çok güzel şeyler almışsın :) tam benim kafadansın sanırım :)
Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin :) bana da nasip olsun da kavuşayım artık sevdğime yahu. ühühühü.
dua edin bana da.:KK17::KK17:
çok saol tatlımmmm:KK68: hem kafalar hem isimlerimiz aynı canım:cool:sanada nasip olsun daha güzelleri inşallah tez zamanda kavuş sevdiğine:nazar::KK5:

6 tane kahvaltı takımının 6 tane de yemek takımının fincanları var. Büyük mesafe fincanlarından. 6 tane de hediye geldi. Ve hiç kullanmıyoruz, eşim sadece sabah nescafe içiyor. O da yıkadığım için sürekli. Iki tanesi bile yetiyor. Resmen fazla bardaklar konsol bekliyor
doğru söylüyosun canım:KK51: inan nasıl yer bulcam bi fikrim yok konsolda almadım sadece tv ünitesi aldım dolaplı ona tıkıştırıcam artık ne kadar yer kalırsa:KK35:

hayırlı olsun tatlım çok güzeller bende yeni başladım inşallah kısmetsse yaza düğün ama çok alınacak şey var gibi gözüküyor iyi günlerde kullan :) neyse burada gördükçe aklıma gelir alırım bende teşekkürler :)

hayırlı olsun tatlım çok güzeller bende yeni başladım inşallah kısmetsse yaza düğün ama çok alınacak şey var gibi gözüküyor iyi günlerde kullan :) neyse burada gördükçe aklıma gelir alırım bende teşekkürler :)
çok saol canım teşekkür ederim:KK15:aynen canım gördükçe al sormak istedğin herşeyi sorabilirsinde büyük bi zevkle paylaşabilirim çünkü bnde çok araştıra araştıra ve indirimli almaya çalıştım bi çok şeyimi,, buzdolabımızda çok şeker ama :oops::KK68:

kızlar bu eşyaları alınca eşleriniz nişanlınız artık ne denirse ne tepki veriyo :) ilgileniyomu :) aa güzelmiş falan :)??

bana böyle hiç tepki vermezse uyuz olurum

Canım hepsine baktım şimdi tek tek çok güzeller aşkla kullan inşallah :KK37:

:) aynen aynı durumdayız galiba evet güzel zaten ben böyle şeylerden anlamam deyip geçiyor

çok saol canım teşekkür ederim:KK15:aynen canım gördükçe al sormak istedğin herşeyi sorabilirsinde büyük bi zevkle paylaşabilirim çünkü bnde çok araştıra araştıra ve indirimli almaya çalıştım bi çok şeyimi,, buzdolabımızda çok şeker ama :oops::KK68:
evet çok güzel hayırlı olsun hepimize güzel günlerde kullanırız inşallah :)

isimlerimiz de mi aynııı :) ay amin aminn :)
tabi ki önce memurluk işin olunca erkek arkdaşın askerden gelince ve güzel bi iş bulunca ailelerin onayı ve izniyle inş.:KK66: konunu okudum ama kapatılmış bişey yazamadım canım,, benim kardeşimde seninle yaşıt bi abla tavsiyesi olarak kesinlikle ailenin onayı olmadan hiç bişey yapma:KK20: emin ol yapsanda hiç zevk almazssın bişyden. sen mesleğini al eline erkek arkadaşın da iş bulsun sonra paranızı biriktirin ve aileden hiçbi yardım almadan herşeyinizi kendiniz alın tabi onların gönlünü alarak :KK36:inş bi an önce isteklerin gerçekleşir çok öpüyorumm:KK37:

tabi ki önce memurluk işin olunca erkek arkdaşın askerden gelince ve güzel bi iş bulunca ailelerin onayı ve izniyle inş.:KK66: konunu okudum ama kapatılmış bişey yazamadım canım,, benim kardeşimde seninle yaşıt bi abla tavsiyesi olarak kesinlikle ailenin onayı olmadan hiç bişey yapma:KK20: emin ol yapsanda hiç zevk almazssın bişyden. sen mesleğini al eline erkek arkadaşın da iş bulsun sonra paranızı biriktirin ve aileden hiçbi yardım almadan herşeyinizi kendiniz alın tabi onların gönlünü alarak :KK36:inş bi an önce isteklerin gerçekleşir çok öpüyorumm:KK37:
yok asla yapmam ablam.ailemin onayı çok önemli benim için.güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.umarım işimizolunca başka bi bahane sunmazlar.bende seni öptüm:KK37:

kızlar bu eşyaları alınca eşleriniz nişanlınız artık ne denirse ne tepki veriyo :) ilgileniyomu :) aa güzelmiş falan :)??

bana böyle hiç tepki vermezse uyuz olurum
ahhh yaramı deştin canımmm her aldığım şeyi büyük bi heycanla yolluyorum watsaptan yada gösteriyorum he iyimiş , he güzel tek dedği bu pislikkk:KK11::KK12:

yok asla yapmam ablam.ailemin onayı çok önemli benim için.güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.umarım işimizolunca başka bi bahane sunmazlar.bende seni öptüm:KK37:
yok canım sunmazlar için rahat olsun güzel bi işiniz olursa bide yaşınızda ilerlemiş olur hiç bişy diyemezler , şuan küçüksünüz ama biraz daha sabır bak biz 4,5 yıl dolunca evlencez hiç pişman değilim çünkü çok iyi tanıdım onu ailesini ailelerimiz anlaşıyo en önemlisi bunlar huzurr o yüzdende de sabır birazcıcık:KK68:

Back
X