• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Al Al

Ben de geçen yıllar deliler gibi almıştım. 6 aydır sadece 3 kitap aldım ve evdeki okumadığım kitapları bitirmeden yeni kitap almıycam dedim hepsini okudum böylece:kahve: Tavsiye ederim artık yük olmuyo evdeki okumadığım kitaplar. Rahat rahat yüzlerine bakabiliyorum :halay:
Bence yeni kitap almak yerine eğer finansta sıkıntı varsa ikinci el alın, yarı fiyatına geliyor.

Ben de geçen yıllar deliler gibi almıştım. 6 aydır sadece 3 kitap aldım ve evdeki okumadığım kitapları bitirmeden yeni kitap almıycam dedim hepsini okudum böylece:kahve: Tavsiye ederim artık yük olmuyo evdeki okumadığım kitaplar. Rahat rahat yüzlerine bakabiliyorum :halay:
Bence yeni kitap almak yerine eğer finansta sıkıntı varsa ikinci el alın, yarı fiyatına geliyor.

:) benim de giysi dolabımda kutuda bekliyor okunacaklar şimdi açtım aldım içinden bir tane :)

allahım şu derdi ülke geneline yaymayı nasip eyle..

amin :)

Bende aynıyım
Kimselerede veremiyorum
Birkaç kez hayır diyemedimde geri gelene kadar kendi kendimi yedim :KK53:
Çözüm bulursan benide etiketle :rapci:

yeminliyim kimseye vermiyorum diyorum :) ekliyorum birde bir arkadaşıma verdim 3 sene sonra alabildim diye :)

Ben tüyapta daldım sahaflara çok çok uyguna klasikleri aldım :KK36:

bende tüyap izmiri bekliyorum :)

Internet uzerinden alabilirsiniz. Kitapsec , kitapyurdu gibi yerlerde ucuz bildigim kadariyla. Kitabi bi yerde gorup begendiyseniz Internetten fiyat karşılaştırması yapip öyle alabilirsiniz

Ben kitap okuyorum, kitap okuyorum ben, okuyorum ben kitap, kitap ben okuyorum...
Konunun özeti bu oldu gözümde.

Al ne güzel, böyle devam et. ---> Param yok.
Alma, elindekileri bitir. ---> Yok dayanamam.
Kütüphaneden kitap alarak oku ---> Olmaz benim olmalı.

Bu üç seçenekten başka çözüm var mı sence arkadaşım?

Değiş tokuş yapabileceğin birini bul !
Halk kütüphanelerine kayıt ol .
Kitap kiralaya bilirsin yine .
Kitap kardeşi edin bence :)) Bu arada yılda pdf den 100 küsür kitap okuduğumu bilirim pdf candır .

Nette pdf kitaplığı olan birini aramalısın bence :-) Bulursan bana da haber ver ...

Benimde var 50 tane romanim. Cok severim okumayi.Cok okuyup. Az harcayabilirsiniz yani kutuphaneden kitap alin okuyun geri goturun surekli. Daha iyi olur ama sizinki sadece okumak degil anladigim kadariyla bi hobi ya da koleksiyon gibi olmus :)

ne okuduğunuza bağlı cevap vericem.

kitap dediğiniz deniz derya. her tür konuda kitap var ve size bir şey de öğretiyor bunlar üstelik, hızlı okuma, bilgisayar, yoga, doğru beslenme, spor, tarih vs.

eğer kitabı kendinizi geliştirmek için okuyorsanız... yeni şeyler öğreniyorsanız aynen devam. para harcamak istemiyorsanız pdf olarak bulup okumak en güzeli ben öyle yapıyorum, eğer çok okuyorsanız amazon kindle ile gözleriniz de rahat eder.

yok bayık dandirik aşk romanları okuyorsanız bir durun derim. kitap okumak çok güzel elbet ama birbirinin kopyası romantikimsi hikayeler okumak hayallerde yaşamaktır anca. pembe dizi izlemekten farkı olmaz, bu kitabı okumak insana bir şey katmaz. geçen migrosta gördüm bir de kokulu kitap yapmışlar kadınlar için resmen komedi gibi.

Internet uzerinden alabilirsiniz. Kitapsec , kitapyurdu gibi yerlerde ucuz bildigim kadariyla. Kitabi bi yerde gorup begendiyseniz Internetten fiyat karşılaştırması yapip öyle alabilirsiniz

aldığım yerde de genelde net ile aynı fiyata geliyor

Ben de kitap okumayı çok seviyorum ama öyle her kitabı okuyamam. Çoğu kitapların da isimleri güzel içi boş oluyor nasıl seçip alıyorsunuz.

facede üye olduğum kitap gruplarındaki yorumlar-kitapçı arkadaş sayesinde seçimi yapıyorum

Ben kitap okuyorum, kitap okuyorum ben, okuyorum ben kitap, kitap ben okuyorum...
Konunun özeti bu oldu gözümde.

Al ne güzel, böyle devam et. ---> Param yok.
Alma, elindekileri bitir. ---> Yok dayanamam.
Kütüphaneden kitap alarak oku ---> Olmaz benim olmalı.

Bu üç seçenekten başka çözüm var mı sence arkadaşım?

param yok demedim çok para harcıyorum kitaplara. birazda konu açma sebebim bağımlılığımdan kurtulmak istemek

Kütüphaneye üye olup ordan alın, daha keyifli olduğunu fark edeceksiniz. Çoook begendigim ve mutlaka kitapligimda bulunmalı dediğim kitapları ben de satın alıyorum. Hatta okumuş olsam bile alıyorum. Digerlerini kütüphanede çok kolay bulabiliyorum. Zaten hepsini satın alamayız. Okunmaya değer çok kitap var. Bir de ne tür okuyorsunuz bilmiyorum ama, popüler kültür, best seller kitaplara para vermeyin lütfen. :110:

Çok güzel bir alışkanlık tebrik ederim, kitap okumak kadar güzel bir hobi olamaz bende çok severim ancak okumak için fırsat bulmak mesele o nedenle ayda bir yada iki ayda bir kitap okumaya çalışıyorum.

Kitabı satın aldığın hızda okumuyorsan sıkıntı.
Alıp alıp elbise dolabında biriktirdikten sonra ne anlamı var ki... Kitaplarla ilgili her şeyi ben de çok seviyorum. Türkiye'den eşek yüküyle kitap getirdim en son gidişimde. Okuyorum da ama çok hızlı değilim, evde almış olduğum ve okunmayı bekleyen çok kitabım oldu. Ben de bu kitap alışverişime ara verdim. Ne zaman kitabı alıp eve gidince açıp okurum, ancak o zaman alacağım dedim. Alacağım kitabı okumaya hazır olmalıyım.
Bence senin durumun da bunun gibi bir şey. Okumaktan çok alışverişini yapıyorsun. Bu da keseye zarar vermeye başladıysa dur denmesi gereken bir davranış. Bu durumda çözümler:
1. Önce elindekileri bitir, sonra al. Bu kadar iradeli ol artık.
2. İşe gir.

Back
X