- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
ben bir kısmını giysi dolabımın bir rafına yerleştirdim düşünben sizi anlıyorum. kitaplar çok pahalı oluyor. insanı zorluyor ama okumadan duramıyordum. benim en büyük sıkıntım okuduğum kitapları saklayacak yer bulamamamdı. nitekim evlenirken annem hepsini koydu önüme
Kendimi gördüm bende devamlı alıyorum hatta hediye alacak insanlara da kitap alın diyorum çok çok alıyorum ve dediğin gibi hiç zoruma gitmyor kitaba verdiğim para ama bana da söylenip duruyorlar
Oha ne guzel dert yahu :) ben de cok severdim zamaninda, gunde 2 kitap bitirdigimi bilirim. Kaybetmeyin bence o aliskanliginizi, insan eksik hissediyor. Kitaba verilen paraya acinir mi hem :)
Benim yeğen var sekiz yaşında okumayı soktukten sonra kitabı elinden almaya
çalışıyoruz.bazı cocuklara oku dersin okumaz ya ona okuma artık gözlerin bozulacak diyoruz. bize geldiğinde kitaplığı karıştırıyor okunacak birsey yokmu diyor sınıfta da öyleymiş öğretmenim ben bitirdim simdi ne okuyayım diyormuş ama yazısı ve konuşması benden düzgün desem inanmazsiniz kelimeleri seçerek düzgün konuşur.galiba bu içten gelen bisey
Ayni bensin:) bende kitaplara duskunum. Eşime aldirtiyorum vallaKızlar ben kitaplara fazlasıyla düşkünüm özellikle romanlara. Bir sürü kitabım var bir sene içerisinde 70'den fazla kitap okudum ama halen gözüm yeni çıkan kitaplarda ki daha 24 e yakın okunacak kitabım var. Ama cebime 5 kuruş para geçmesin hemen kitap alayım. Çalışmıyorum da üstelik. Önümüzde fuar var para biriktireyim dedim o bile cebimi dürtüklüyor adetakitap al fuar yakın yeniden biriktirirsin diye. Ben bu sevdamın önüne nasıl geçebilirim fikri olan var mı ?
Allahtan sigaram yok bir de ona para vermekle uğraşırdım. Ama içim dahi acımıyor kitaba verdiğim paraya. Üstüne üstelik birde sosyal medyalarda ki yarışmalara da katılıyorum oradan da kitap kazanıyorum ama yine de illa ki gördüğüm kitabı alacağım. Her çarşıya çıktığımda en az 1 tane kitap almazsam kendimi eksik hissediyorum.
:)Ayni bensin:) bende kitaplara duskunum. Eşime aldirtiyorum valla
allahım şu derdi ülke geneline yaymayı nasip eyle..
"Medyalardaki" olacak,Kızlar ben kitaplara fazlasıyla düşkünüm özellikle romanlara. Bir sürü kitabım var bir sene içerisinde 70'den fazla kitap okudum ama halen gözüm yeni çıkan kitaplarda ki daha 24 e yakın okunacak kitabım var. Ama cebime 5 kuruş para geçmesin hemen kitap alayım. Çalışmıyorum da üstelik. Önümüzde fuar var para biriktireyim dedim o bile cebimi dürtüklüyor adetakitap al fuar yakın yeniden biriktirirsin diye. Ben bu sevdamın önüne nasıl geçebilirim fikri olan var mı ?
Allahtan sigaram yok bir de ona para vermekle uğraşırdım. Ama içim dahi acımıyor kitaba verdiğim paraya. Üstüne üstelik birde sosyal medyalarda ki yarışmalara da katılıyorum oradan da kitap kazanıyorum ama yine de illa ki gördüğüm kitabı alacağım. Her çarşıya çıktığımda en az 1 tane kitap almazsam kendimi eksik hissediyorum.
Ben kullanmistim Sephora bi donem, Abd'den getirmisti eski esim hediye olarak, uygundu sanirim fiyati, sormamistim.. Kitap okumayi cok severim, bana gercek sayfalarin tadini veremedi ama yine de tavsiye ederim yani, epey kullanışlı ve özellikli..Özellikleri beni de cezbetti ama kullanan birini bulamadım malesef. Sizi görünce sevinmiştim.
Gerçi yurtdışı alışverişini 30 euroya düşürmüşler, şu saatten sonra alıp ülkeye sokmak da zor görünüyor.
Kitaplar pahalı. Keşke çoğu yazara gitse paranın o zaman sonuna kadar deriz ki az bile veriyoruz ama öyle değil malesef.
Sende ayni benim gibisin...kitaplardan gecilecek yer kalmiyor evde. fuara da birkac güm kaldi gidemessem cildiracagim
Olsun, bunun icin harcadigin para bosa gitmez:)maalesef yazarlar pek kar etmiyor. işin kaymağını yayıncılar yiyor. sektörün içinden biri olarak bunu söyleyebilirim.
izmir fuarına daha çok var ama düşün şimdiden para biriktirmeye başladım :)
Yeri gelmişken soruvereyim, kindle kullanıyorsunuz sanırım. Memnun musunuz? Eksileri artıları nelerdir? Bu aralar araştırma içindeyim bu konuda. E kitap okumaya alışamadım bir türlü malesef. Alıp da kenara atmak istemiyorum.
Kızlar ben kitaplara fazlasıyla düşkünüm özellikle romanlara. Bir sürü kitabım var bir sene içerisinde 70'den fazla kitap okudum ama halen gözüm yeni çıkan kitaplarda ki daha 24 e yakın okunacak kitabım var. Ama cebime 5 kuruş para geçmesin hemen kitap alayım. Çalışmıyorum da üstelik. Önümüzde fuar var para biriktireyim dedim o bile cebimi dürtüklüyor adetakitap al fuar yakın yeniden biriktirirsin diye. Ben bu sevdamın önüne nasıl geçebilirim fikri olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?