- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Niye geçiyosun geçme
Daha çok harca daha da çok al aferin
Allah dert vermesin...
E kitap okusaniz, gerçi telefondan okunan kitapta pek keyif vermiyor. Ya da kütüphaneden kiralasaniz , valla çok da güzel bir aliskanlikmis sizinki. Vazgeçseniz mi vazgecmeseniz mi bilemedim
al tabikide =)
2. el kitap satan yerlere okuduklarını verir,yeni çıkanların da 2. elini alabilirsin.
kütüphanelere de bakabilirsin, bedava hem. ikinci el kitaplarda olur daha ucuz. çünkü yeni çıkanlar hep 20 lira ve daha yüksek
Bitirmeden almama şartı koyun kendinize
Fuarda alırsınız indirimli
Her dışarı çıkışta kitap alınmaz ki
Önce bitirin sonra alın
kardeşimde böyle :) benden ona da geçtiKal oyle. Okuyan oranini tek basina yukseltmissin baksana
İnternetten al. Biz arkadaşlarla öyle yapıyoruz daha uyguna geliyor. Belirli bir limitin üzerinde kargo bedava oluyor vs.
Okumak büyük keyif. Aynem devam ama bütçeni de çok zorlama.
Ahh canım al benden de o kadar. Hastasıyım kitapların ne kadar çok seviyorum anlatamam. İçinde yüzebilirim vallahi :)Kızlar ben kitaplara fazlasıyla düşkünüm özellikle romanlara. Bir sürü kitabım var bir sene içerisinde 70'den fazla kitap okudum ama halen gözüm yeni çıkan kitaplarda ki daha 24 e yakın okunacak kitabım var. Ama cebime 5 kuruş para geçmesin hemen kitap alayım. Çalışmıyorum da üstelik. Önümüzde fuar var para biriktireyim dedim o bile cebimi dürtüklüyor adetakitap al fuar yakın yeniden biriktirirsin diye. Ben bu sevdamın önüne nasıl geçebilirim fikri olan var mı ?
Allahtan sigaram yok bir de ona para vermekle uğraşırdım. Ama içim dahi acımıyor kitaba verdiğim paraya. Üstüne üstelik birde sosyal medyalarda ki yarışmalara da katılıyorum oradan da kitap kazanıyorum ama yine de illa ki gördüğüm kitabı alacağım. Her çarşıya çıktığımda en az 1 tane kitap almazsam kendimi eksik hissediyorum.
Ahh canım al benden de o kadar. Hastasıyım kitapların ne kadar çok seviyorum anlatamam. İçinde yüzebilirim vallahi :)
Bugun 10 tane aldım . Herkes kıyafetler alır ben kitap alıyorum ayın sonu gelmiyor :)
Al sen hayırlı olsun hepside inşallah
Dipnot: kitabımı alıp geri vermeyenleri sevmiyorum
Ne guzell yaabenim yerimede oku
Bende aynıyımKızlar ben kitaplara fazlasıyla düşkünüm özellikle romanlara. Bir sürü kitabım var bir sene içerisinde 70'den fazla kitap okudum ama halen gözüm yeni çıkan kitaplarda ki daha 24 e yakın okunacak kitabım var. Ama cebime 5 kuruş para geçmesin hemen kitap alayım. Çalışmıyorum da üstelik. Önümüzde fuar var para biriktireyim dedim o bile cebimi dürtüklüyor adetakitap al fuar yakın yeniden biriktirirsin diye. Ben bu sevdamın önüne nasıl geçebilirim fikri olan var mı ?
Allahtan sigaram yok bir de ona para vermekle uğraşırdım. Ama içim dahi acımıyor kitaba verdiğim paraya. Üstüne üstelik birde sosyal medyalarda ki yarışmalara da katılıyorum oradan da kitap kazanıyorum ama yine de illa ki gördüğüm kitabı alacağım. Her çarşıya çıktığımda en az 1 tane kitap almazsam kendimi eksik hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?