Daha işin başında sıkıntılı bir virajla yola girmişsin
nişanlın şuan sana tamam der fakat evlenince ya renbgi değişirse?
Ben erkek arkadaşımdan annesi yüzünden ayrıldım valla anlamıyorum ne geçiyo ellerine bu kaynanaların yaa al oğlunu turşusnu kurr madeem. Sen o eltiden o kananadan çok çekersin hayatım söyliym ezdirme kendini sakınnn
canım daha once yazdysan bılmyorum ama eltının senınle alıp veremedığı ne acaba???
sabah sabah hemen senn konuna baktım canm:) nısanlın bak ne ıyı yapmış ıns hep oyle olur..sende kapat gıtsın bu mevzuları onlar açmazsa nısanlına bahsetme daha..gına gelır bı yerden sonra..tepkını bellı etmıssın nısanlında anamda anam dıye tutturmamış.oh be pek sevındım sankı kendı kardesım gıbıbız yasayamadık ınan bırılerı yasayınca mutlu oluorum..nısanlını tebrık ettım..umarım evlenıncede hep arkanda olur...
bu sekılde olunca eltı kaynana kaynata vız gelır..haa evlenince hıcmı muhatap olmucaksın tabı gelıp gıdecekler bazen görmek ıstemıceksın ama görmek zorunda kalıcaksın..buda evlılıgın cılvelerı malesefmutluluklar dılerım cnm
ben bıle sınır oldum ya
anlamıyorumkı ne gecıyo elelrıne ya kaynana olmak ıllakı gelını ezmek deıl kaynana var seytan kaynana var oz annenden ıelrı.eltın senı kıskanıyor olabılır bu yuzden sana bu sekılde davranıyor olabılır.kaynananda eltını bukaadar pofpofluyorsa vardır bı cıakrıda ondandır.hanı gelınını coks evıyodeur dıcem sende gelınısın ole olsa senıde kayıtsız sartsız severdı heralde aralarında bı cıakr ılıskısı kurmuslar.
aslında böyle bir olay yaşamanız çok iyi olmuş.eltinize gitmenizde çok iyi olmuş. nişanlınız olanları görmüş ve şu anda haklı durumda olan sizsiniz.gitmeseydiniz bi dünya laf duyacaktınız.nişanlınızda size destek olmuş.ilerde bi sorun yaşandığında bu durumu koz olarak kullanırsınız. ama sakın taviz vermeyin.
eltimle evleri 50 mtre mesafede ve eltımın evıne gidip gelemiyor rahatça çocukları bile sevdirmiyor ama kvden onu resmen melek gibi anlatıyor
bu bir kv taktiği size melek gb anlatıyor ki;siz onun yaptıklarından yüz bulup onlara kötü davranmayın diye.çogu zaman etkilidir gelinler arasında...
selam kızlar konu açmıştım 2 gün önce ve buda devamı
bugün kvdeme gittik akşama ailemde gelecekti biz nişanlımla erken gittik kvdem beni odaya çekti ve başladı neden surat astın eltine selam vermiş almamışsın falan dedi bende anne tam tersi oldu yalan konuşuyor dedim ama yok kadın eltimi resmen melekmiş gibi anlattı ve şunu söyledi benim huzurum bozulursa senin de huzurunu bozarım dedi seni sevmem artık falan dedi allem etti kallem etti ve nişanlımla beni zorla gönderdi : ne mi oldu ?
gittim eltimin anne babası vardı hoş geldin demedi nasılsın demedı surat astı sofra vardı ortada bi buyur demedi yada ne ikram edeyim demedi mutfağa gitti gelmedi ama ailesiyle gayet güler yüzlü konuştu benimle bende konuştum onlarla tabi güler yüz gösterdim. ailesi sonra gitti ve eltim içeri geldi sonra resmen bana arkasını döndü surat astı benimle konuşmadı hiç giderken kaynımla tokalaştık elimi uzattım görmezden geldi ve laubali bir şekilde kafasını sallayarak güle güle güle güle dedi hızlı bi şekil de sonra..
kayınvaldeme geri giitik tabi nişanlım anlattı durumu annesine sonra birdaha x için nişanlımla aramıza girmeyin karışmam dedi ..
asıl sorun şu ki kvdemin onun gönlünü etmek için beni kullanması ve beni hiçe sayıp tehdit etmesi nişanlımada anlattım kvdemin yanında bir daha kimse bana hatır gönülle bişi yaptırmaya kalmasın dedim sırf annem seni sevmem fln dediği için gittim ama bi daha olmaz dedim bayramdada gitmem dedim onurum kırıldı ya ben el bebek büüyütüleyim kadının biri beni hiçe saysın nişanlımada artık ailesiyle sık görüşmek istemeğimi ve sen olmadan asla gitmeyeceğimi söyledim o gene haklısın dedi ve nişanlım vardiyeli çalişıyor evlenince kvdem ben gelirim diyodu dedimki söyle gelmesin ben kimseyi istemiyorum dedim nişanlım onada tamam dedi ama çok sinirliyim
kvdem eltimin gönlünü etmek isterken bizi kaybetti yazık etti ne ayıp şey ya ben nişanlıyım daha bu tür olayların için de buldum kendimi
ama tezat şurda bi kerede kötülemişti ağlamıştı şimdide resmen melek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?