al birde burdan yak kvdem eltim hepsinden nefret ediyorum daha evlenmeden

buseerkan dilim varmıyor ama çekecegin var...

demiştim sana kv den kp ni öne sürüyor diye bingo...Babasının oğlunu silecegi hora geçmedi.Dolaylı anlatım hedefi bulmadı...

Degnek abanın altından çıktı canım...seni odaya çekmek ve direkt tehdit ne demek...HUZURUM BOZULURSA SENİNKİ DE BOZULUR.vay vay vay...

Huzurunu bozacagını sadece iki dudagının arasında oldugunu sana daha şimdiden söyleyen sen imzayı atınca neler yapacak ...

Bak bu satırları moralini bozmak için yazmıyorum.Nişanlın sana arka çıkmış evet ama ne kadar nereye kadar?

Hayatında sadece NİŞANLIN YOK.Bence anne babana durumu anlat uygun bir dille sana yöneltilen tehditin ve zorla yolladıgı yerde SİZE YAŞATILANIN HESABINI sorsunlar. biz bu kızı size oyuncak vermiyoruz derdim BABAN OLSAYDIM.

Yoksa sen bu kv le çok ugrasirsın.Tek olmadıgını görmesi lazım.

Allah yardımcın olsun...

sanırım bizdede öyle olacak ağladım bugün dedimki eltim ne yaptıda size bu kadar değerli dedim
çokçukları göstermediği için mi
anneni evde istemediği için mi
abini siza yollamadığı için mi
size surat astığı için mi
bizi kovar gibi evden yolladığı için mi
ailesi sizi evinden kovduğu için mi
ailesi sizinle 7 yıldır görüşmediği içinmi
benim nişanıma engel olduğu için mi
yalan söylediği için mi
iftira attğı için mi
sizi sürekli huzursuz ettiği için mi bu kadar seviliyor değer görüuor dedim ağladım sonra sinirden
peki ben neden bu kadar kötü ve değersizim dedim
sizin zor zamanınızda destek olduğum için mi
ama düğün yapacaksınız sıkıntı çekmeyin diye eşyaların yarısını aldığım için mi
eltimin doğum gününe kadar düşündüğüm için mi
doğan bebeğin altınına kadar taktığım için mi
anne babanı ailem gibi gördüğüm için mi
onlar dedi diye nişan yapmadığım için mi
ailem annenlerle görüşüp samimi olduğu için mi
babam sizi süründürmeden evden kovmadan iyilikle yaklaştığı için mi
daha ortada maaşın bile yokken sana beni bizim mutluluğumuzu düşündüklerinde maaşını alda gel demedikleri için mi
baban bana kindar dediğinde yarım saat sobra aynı sofraya oturup güleryüz gösterdiğim için mi
bukadar değersiz ve kıymetsizim dedim
ve merak ediyorum kvdem şimdi ne yapacak

canım senin yorumların gayet yerinde ve memnun oldum bu açıdan bakmana annem ve babannem biliyor durumu babam yurt dişinda ama annem dedi ki bir daha senin göz yaşını akıtırlarsa başlarına yıkarım dünyayı dedi sen benim kızımsın evet iyi anlaşamıyoruz ama yeter çektiğin dedi yeri geldi beni de çektin dedi o da çok üzüldü babaannemle kvdemin arası daha iyi annem genç babannmele kvdem yaşları daha yakın onlar daha samimiler ve babaannem söyle nişanlına bizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattılarne bu 3 seferdir odalara çekmeler falan dedi ben 25 yıldır kvdeyim dedi yeri geldi annenle halan sorun yaşadı ben ilk önce kızıma kızdım ki bak o daha yeni bizim ailemize yeni katıldı üzmeyelim herşey zamanla olur diye dedi neymiş kaynanalık dedi bunları anlattım nişanlımda benim size karşı bir çok kez boynum eğildi dedi
annemin lafı ile haraket edecek yaşı geçtim ben dedi sende destek ol ve onlaraistediklerini vermeyelim ekmeklerine yağ sürmeyelim dedi oda ağladı benimle ama umarımileride değişmez sence bu tutumu nasıl nişanlımın

bence sizin için bu bir işaret olsun. gerçek yüzünü görmüş oldunuz. mesafeyi koyun. ozaman size müdahalede edemez. özel günlerde gidin arayın. çok muhabbet tez ayrılık gerçekten doğru bir laf. çok güzel demişsiniz. dediklerinizin arkasnda durun. ve bence sahsınıza yapılan hiç bir hakarete susmayın. kindar dediği için kp le hiç görüşmeyin bence. inşallah eşlerimiz arkamızda dururlar. ezdirmezler inşallah.

umarım canım ya inşallah sonu gelir senin kvdenler sana ne yaptılar siz ne aldınız eşya çehiz olarak fln alış verişe gittinizmi hiç

umarım canım ya inşallah sonu gelir senin kvdenler sana ne yaptılar siz ne aldınız eşya çehiz olarak fln alış verişe gittinizmi hiç

nişanda gittik sadece. beni outlet alışveriş mağazasına götürdüler. basımdan asagı kaynar sular döküldü. 20 tl ye aldık kıyafetimi. ben parasında değilim bana verdikleri değeri gösterir bu. o kadar doluyum ki aslında saatlerce anlatabilirim. çeyiz yok zaten bohça falanda yok. kv öyle seylerle uğraşamazmış. sende bu konudan müzdarip misin?

***İnşallah Buserkan inşallah dediklerinin ardında durur...ben arasıra bütün erkekler aynı tipik erkek vs yazıyorum tabii ki şaka...Onlarında kişilikleri var,vicdan,akıl,mantık herkeste farklı çalışıyor.

BEN SANA ABLA OLARAK ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.ERKEKLER DETAYLARI SEVMEZ VE KAFASINDA TUTMAZ.HANİ O YUKARDA SAYDIKLARIN VARYA ELTİNİN YAPTIKLARI VE SENİN YAPTIKLARIN...İKİ GÜN SONRA SOR UNUTMUŞ OLUR...

KADIN HAFIZASI FİL HAFIZASI.ERKEK O AN NE KONU VARSA DÜŞÜNÜR TAŞINIR,HESAPLAR VE SONUCA BAĞLAR..VE GERİ DÖNÜP DÜŞÜNMEZ BİR DAHA BİR DAHA MUHASEBESİNİ YAPMAZ.

DAHA BU AKŞAM EŞİME KIZDIM.AİLESİYLE İLGİLİ 2 SENE DİNLEDİGİM TEMCİT PİLAVI BİR KONUYU HATIRLAMIYORUM DEDİ KESTİ ATTI:)) İŞİNE GELMEYENİ DEL TUŞUYLA SİLİP ATIYOR BUNLAR.

NEYSE KONUYU DAGITMAYAYIM. NİŞANLININ BABANNENE VEYA ANNENE KAFA TUTMAMASI NORMAL.YÜZ YÜZE BAKAN O OLACAK.İLİŞKİYİ BOZMAYACAK TABİİİ.

ESAS EVLENİNCE BU TARZ KONUŞMALAR OLUNCA NE TEPKİ VERİR O MÜHİM.ANNE YADA BÜYÜKANNE YERİNE KOYUP YİNE ÖZÜR DİLER DİLLE MARAZİ KONUŞUR MU ? YOKSA ÇATIŞIR MI? DİLERİM TAVRI TARZI BOZULMAZ SAGLAM DURUR.

AMA İKİNCİ ÖNEMLİ NOKTA ŞU Kİ ERKEK ÇABUK YORULUR BUSEERKAN.SEVMEZ ÖYLE YILLARCA DIR DIR DIR DİDİŞEN TARAFLARIN AL VERİNİ DİNLEMEYİ-TARAF OLMAYI-TARAF OLMAYA ZORLANMAYI SEVMEZ-KABULLENMEZ-İSTEMEZ-KAÇINIR...

İLK SEÇENEK ANNESİNE VE BABASINA ÇOK NET BİR SINIR ÇİZGİSİ ÇEKİP EVLİLİĞİNE SAHİP ÇIKMAK VE KAFA DİNLEMENİZİ SAGLAMASI...
Kİ BU ÇOOOOOK ZAYIF İHTİMAL...ANNESİ ONU YIPRATMA SEFERLERİ İLE BIKTIRACAK O DA SANA DÖNECEKTİR.YANİ ANNESİNİN İSTEDİKLERİNİ SANA BASKI YOLUYLA YAPTIRIP ANNESİNİN DİLİNDEN KURTULMA YOLUNU SEÇECEKTİR.

2. SECENEK EN BAŞTA ANNE -BABAYA TESLİM OLACAKTIR.SEN KENDİNİ İMZAYI ATTIGIN GÜNDEN İTİBAREN BİR SAVAŞIN İÇİNDE BULACAKSIN.

BABANNENİN BENCE DİREKT KAYINVALİDEYLE KONUŞMA YAPMASI GEREK.

NİŞANLIN ANNESİNE SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZİ AKTARMAMIŞTIR BÜYÜK İHTİMAL.

İLK CEPHE KENDİ AİLESİ---İKİNCİ CEPHE SİZİN AİLENİZ.

İLK CEPHEDE DAHA UZUN SAATLER ATEŞ HATTINDA UNUTMA...ERKEKLİGİN 10-9 U KAÇMAK VE KAÇINMAKTIR.

BENİM YAZDIKLARIM GENEL GEÇER SONUÇLAR.YANİ 100 KİŞİDEN 98 BU YOLU SEÇİYOR.PEK AZ ERKEK GÖRDÜM TANIDIM KENDİ KURDUGU AİLEYE HER ŞEYE RAGMEN KOL KANAT GERMEYİ BECEREN VE DENGEYİ SAGLAYAN...

BAŞLADIGIM GİBİ BİTİREYİM...İNŞALLAH BUSERKAN İNŞALLAH TÜM KALBİMLE DUA EDİYORUM ARKADASIM...

aynen canım ya bendede aynı durum zaten nişanda yaptırmadılar sen nerde oturuyorsun ay benle aynı dilden konuşan biri ile konuşup saatlerce anlatıp ağlayasım var banada outletten kot pantoşon aldılar

aynen canım ya bendede aynı durum zaten nişanda yaptırmadılar sen nerde oturuyorsun ay benle aynı dilden konuşan biri ile konuşup saatlerce anlatıp ağlayasım var banada outletten kot pantoşon aldılar

ankaradayım ben. sen nerdesin? o daha neler neler var anlatsam roman olur.

çpk saol canım çokta haklısın ama nişanlımı babannem annem çok sveiyorlar oda onları çok seviyor ama kvdeme karşı nasıl bir yol izlemeliyim bu saatten sonra acaba o ne yapacak çok merak ediyorum sinirlerim bozuldu yani bugun benimle ağladı yarın babamla kobuşcam dedi annemle konuşcam dertleri ne dedi ama korkuyorum işte kvdem onu kendi tarafına çeker diye

sivas valla benimki de roman olur ya kaderimiz bir demekki ya çevremde de beni anlayacak kimsem yok ahh ahh el diyince insanın ağzına yel girer derlerdi de doğruymuş

ben ayrılmayı düşündüm defalarca. nişanlımın bir sucu yok ama. ailesini insan kendi seçemiyor ki bnm ne sucum var diyo. bende bir şey diyemiyorum. benm bide nikahım da kıyıldı

ben ayrılmayı düşündüm defalarca. nişanlımın bir sucu yok ama. ailesini insan kendi seçemiyor ki bnm ne sucum var diyo. bende bir şey diyemiyorum. benm bide nikahım da kıyıldı

benimki de aynısını söylüyor ben suçum ne diyor onlar yapıyor ben çekiyorum diyor bu konu yüzünden çok tatiştik ya kimseye anlatamıyorumda kendimi

benimki de aynısını söylüyor ben suçum ne diyor onlar yapıyor ben çekiyorum diyor bu konu yüzünden çok tatiştik ya kimseye anlatamıyorumda kendimi

sende benim gibi korkuyor musun? ilerde oğlunu da kendi safına çeker diye. bugün ki ince düşünmez diye. ben kaynanamın evliliğimde baskın olacağını düşünüyorum. oğluda bir yere kadar yanımda olacak sıkılacak bir yerden sonra. off dertliyim ya. benim kaynanamın yaptığı her planda bizde varız. balayına bile bizimle gelecekti. abartma dedim. onun isteğiyle benim gitmek istediğim balayı oteline gidemedik

oha bide oğluyla oda töbe töbe yabzimkide yüz versem gelecek bende çok korkuyorum ya huzurmuz kaçarsa diye mesela eltim olcak kadın kaynımı nasıl yaptıysa kaynınm izinsiz annesine gidemiyor nasıl yaptı acaba

oha bide oğluyla oda töbe töbe yabzimkide yüz versem gelecek bende çok korkuyorum ya huzurmuz kaçarsa diye mesela eltim olcak kadın kaynımı nasıl yaptıysa kaynınm izinsiz annesine gidemiyor nasıl yaptı acaba

zamanın da o kızcağıza da etmişlerdir. yoksa neden bu kadar kötülük yapsın ki. bence sırf onlarla bağın var diye senden de hoşlanmıyor.

yok ya şimdi eltimde çok fena hemde çok suya götürür susuz getirir o öyle böyle değil

canım bnm ya. işin zor gerçekten. benimde çok zor. ben kesin evleneceğim gözüyle bakmıyorum. aklıma uymayan bir şey olursa nikahlı olduğum halde ayrılırım sende iyi düşün. yanlış karar verme.sadece eşle değil aile ilede evleniyorsun maalesef. hakkında hayırlısı olsun

amin canım ya nişanlıma sordum olayı benim aileme söylediğimi biliyorlarmı diye ama yok söylememiş nasıl belli etsek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…