• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alakasız konular!

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
herkese merhaba evet bende sevgilimden ayrılmış biriyim ve son zamanlarda bu forumun sadece bu alanına elim gidiyor alan dediğim AŞK HİKAYELERİMİZ/DERTLERİMİZ alanına...
ama uzun süredir birşeyler dikkatimi çekti ve yazmak istedim başta kararsızdım ama şu anda yazıyorum...
bu alanla alakasız çok fazla konu görüyorum son zamanlarda yanlış anlamayın ama buda dert mi! dediğim ve okumayı yarıda kestiğim birçok konu oluyor.... editörler ellerinden geldikçe ilgisiz konuları ilgili alanlara taşıyorlar ama lütfen bayanlar sizden ricam bu alana yazdığınız konular gerçekten aşka dair üzüntü yaşadığınız ve yardım almak istediğiniz konular olsun..................
kimisi yok doğum gününde ne almalıyım? yok nişanlanıyorum falan tabi paylaşın fakat lütfen ilgili alanlara!! eminim benim gibi bu konuya dikkat eden çok arkadaş olmuştur onlarında hislerine tercüman olarak bunu bir uyarı olarak paylaşıyorum..............

Umarım herkes dikkate alır...
hoş vakitler...

Son düzenleme:
Kesinlikle katiliyorum, erkek arkadasimla ayrilmak uzere oldugum bi donem bende sadece bu basliga girer baskalarinin deneyimlerinden faydalanmaya calisirdim ama arada sevgilimin dogum gununde ona ne surpriz yapsam gibi bi konu gordugumde icim acir kotu hissederdim. Sonucta burda cok zor durumda, aci ceken insanlar var ve alakasi olmayan bi konuyu gordugunde cani aciyabiliyo, sonucta hepimiz burda oldugumuza gore okuma yazma biliyoruz, konu acarkende buna gore dikkat edilmeli diye dusunuyorum.

Back
X