- 6 Aralık 2015
- 927
- 6.488
- 138
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Tarih coğrafya çocuk gelişimi gibi bölümler var. Eğitim fakültesi mezunu olmayanlar bu bölümleri okuduktan sonra formasyon alıp öğretmenlik yapabiliyorlar.AÖF var mı öğretmenlikte
Formasyon kaldırıldıTarih coğrafya çocuk gelişimi gibi bölümler var. Eğitim fakültesi mezunu olmayanlar bu bölümleri okuduktan sonra formasyon alıp öğretmenlik yapabiliyorlar.
Daha iyisi geldi. Şimdi bölüm mezunları direkt atanıp sonra 2 yıl yüksek lisans yapacaklar çalışırken.Formasyon kaldırıldı
İyi günler. Ben klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yapıyorum fakat son dönemlerde çıkan AÖF meselesi meslek itibarını zedelemeye başladı. AÖF gruplarında dönen muhabbetlere aşinayım kendini psikiyatrist olacak sananlardan tutun ilerde 50 tl ye terapi yaparız sürümden kazanırız diyen bile var. Bizim ülkemizde bilime verilen değeri görmüş oldum. Bir de tüm ülke bu bölümü okumak istiyormuş sanırım çok ilginç. Devlette bin yirmi bin civarı alan bu bölümün öğrencilerine yapılan haksızlık canımı çok sıktı. Alan değiştirmeyi farklı bir bölüm okumayı düşünüyorum. Şuan yaşım 23 24 olmak üzereyim. Sizce bu saatten sonra mantıklı mı? Sanırım Hukuk okuyacağım düşündüğüm bölüm olarak.
Ablacım sen başka bir konunda Kayseri Nuh Naci yazgandan mezun olduğunu söylemiştin. Ha kayseri de adı sanı duyulmamış özel ünide okumuşsun ha aöfte okumuşsun senin icin cok fark yok zaten senin üniyi ben ilk defa burda okuyunca duydum.
Zaten büyük ünilerdekiler de cok sallamıyor bu durumu nasıl olsa iyiyiz diye. Kendi yolundan devam et derim.
Hukuk okumanın da iyi bir fikir olmadığını düşünüyorum, kardeşim serbest avukat.
Kendi bürosu olmasına rağmen geçen yıl üniversite sınavına giren oğlumuzu hukuk seçmesi için yönlendirmedi.
Aöftekiler daha cok kafa yoracak denilebilir400 binlik dilimden öğrenci alan bir okuldan mezun olup açık öğretime söylenmek de ayrı bir ironi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?