alarm

Düşümesi bile kabus gibi.
Adamın fikri ne olursa olsun ablam da gerçekten hissetmiş olabilir.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı.
verilmiş sadakan varmış, verdiğin bir şey önüne geçmiştir belki.
Geçmiş olsun.

anne hatırlıyorum ben polise gidelim robot resim çizdirelim ben bile çizerim diyor
ah kızım dedim adalet keşke öle işlese
gerçi adalet mi var ki

hiç şüphesiz yok... bana tecavüz eden zat cezaevinden izinli çıkmış. 3 günlüğüne. tatilini benimle değerlendirdi. ben hastanede muayene olurken hırsız gibi evimize girmiş. ve polisler benim evimde elinde ekmek bıçağıyla yakaladılar. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. hayır adam zaten hükümlü. tecavüzle suçlanıyor ve madurun evinde elinde ekmek bıçağıyla yakalanıyor. savcı da serbest bırakıyor. bu ülke de adalet yok!!!

ben hislerinizi taaa içimde yaşadım çünkü buna benzeyen bir olay başıma geldi kızım 1. sınıfa gidiyordu okuldan çıkmışlararkadaşıyla servis beklerken iki tane 16-17 yaşında çocuk arkadaşına dönerek kızımı göstererek bu benim kuzenim demiş ve kızımın kolundan tutarak gel seni eve götüreyim demiş bizm burda hiç tanıdığımız yok arkadaşıyla kızım o anda kötü birilerini olacağını düşünüp kızım kolunu kurtarmış ve servise koşmuşlar ben yanında değildim ama sürekli konuşur anlatırdım ybancılara karşı dikkatli olmasını anlatttıklarım ve allah kızımı korudu bende sizn gibi düşünüp düşünüp deli gibi ağlamıştım bugün kızım gelmeyebilirdi diye

ne diyebilirim ki
allah belasını versin

verilmiş sadakanız varmış
sokak arası öyle kamyon gecebilen bir yermi?
bende istanbulun merkezinde oturmuyorum
siteler filan öyle sokak arasından araba bile cok nadir geciyor
kamyonlar ise ana caddeden bile nadir geciyor

bende zaman zaman oglum babamda oluyor zil calıyor böyle içime kor düşüyor
şimdi ege kayboldu filan deseler çıldırırım herhalde
bundan 3-4 ay önce bir gün dükkanın önündeyiz dediğim gibi işlek bi yer değ.l burası
yan apartmandada akrabımız oturuyor yandan girişli bir ev bahcesi var yani
bizim cocuklar ortada yok benim oglumla abımın kızı ıkısıde aynı yasta
ay ınanamadık resmen 1 dk gıbı bır surede kayboldular, bırımız asagı bırımız yukarı kostuk bırde adamın bırı dıyor surdan caddeyı donduler cocuklar
delırıcektık 2 sokak asagı ındık yoklar aglaya aglaya sonra gerı donuyoruz bı baktık bahceden sesler gelıyor.
allahım cok korkmustuk
o yuzden hıc hıc bos bırakmamak gerek
en cok korktugum yer ıse cocuk parkları şöyle banka oturayım da uzaktan izliyim diyebilecek bir kadın değilim olmamak gerek dieyde düşünüyorum

çok geçmiş olsun danteciğim. allah hepimizi ve evlatlarımızı korusun böyle kötü insanlardan...

evin önü yol bahçeden çıkıyorsun hemen yoldasın
yok yok rahat yok bu devirde maalesef
nerde öle kitabımı alım da çocuğumla bi parka gideyim
kolaysa bi gözünü kaçır bakalım çocuktan allah muhafaza

ay ne oldu pekı o ılk paragraftakı cocuk?

amin canım amin
aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum
canım delirmekte de haklısın... gözümüzden sakınıyoruz çocuklarımızı.
elin şerefsizi gelip gözünün yaşına bakmadan kıyabilir.
organ mafyası mı , sapık mı ne allah bilir orasını ama allah bin türlü belasını versin de toplum içine çıkamasın bu art niyetli pislikler..

amin tüm kalbimle
çocuğundan çıksın diyemiyorum yine de
beter olsun inşallah kendi başını yesin

cnm ya nedenebilirki aalh belasını versin diyoruz o adamın ama sadece bu olmamalı elini kolunu sallayarak nasıl çıkar aklım almıyor adamlarda diyor tabii yaparım 3-5 ay yatıp çıkarım tekrar yaparım bu kadar yani en ağır cezalar verilmeliki caydırıcı olsun allah bu sapıklardan hepimizi korusun

amin. inşallah. ama ben ne olacağım??? benim gibi olanlar. yaşadıklarımız, unutamadıklarımız?

amin. inşallah. ama ben ne olacağım??? benim gibi olanlar. yaşadıklarımız, unutamadıklarımız?
ne zaman oldu bu olay nasıl oldu
kaç yaşındaydın şimdi elini kolunu sallayarak geziyor mu şerefsiz

evet buyudu askerden gelmis facebookta gordum piril piril.
insallah ileriki yasaminda bu olayi hatirlatacak durumla karsilasmaz. zira erkege olan tecavuz malesef daha cok dile dusuyor kucuk kasabalarda

Çooookkk büyük geçmiş olsun Allah kimseyi yavrularından ayırmasın.Ablanız plakayı alabilmiş mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…