amin cümlemizin evlatlarını inşallahAllah korusun. Kimbilir verdiğiniz bir kuruş sizi bu beladan korudu belkide. Sadaka belalari def eder.. Allah kızınızı size bağışlasın. .
o kadar uyarıyoruz çocuk sesini bile çıkaramamışevin önünden çocuk alıp gitmeler insanlar artık iyice kötüleşti. böyle bir olay bizimde başımıza gelmişti apartmanda 3-4 yaşlarında bi çocuk var apartmanın önünde oynarken gündüz vakti yanına bir adam gelmiş saçını okşamış tam o sırada allahtan kardeşim görmüş kime bakmıştın hemşerim demiş adam arkasına bile bakmadan koşar adımlarla uzaklaşmış. zaman kötü gerçekten çok dikkatlı olmak gerekiyor. ve çoçuklarımızı yabancılar konusuna sıkı sıkı uyarmalıyız.
hayatımda ilk defa birine beddua ediyorumGeçmiş olsun. Melekler korumuş kızınızı.
Sabahtan akşama kadar sokakta oynamak eskidendi. Kendi annemiz olmasa komşu teyzeler gözetlerdi oynarken. Hava kararmadan eve girmediğimi bilirim. şimdi çocukları 5 dakika dışarı göndermek bile risk. Herşey ne çabuk değişti... Dünya kirlendi, insanlar psikopatlaştı.
allah korumuş çok geçmişler olsun. eskiden ne güzeldi çıkardık sokaklara gece yarılarına kadar oyunlar oynardık şimdi çocukları güvenipte bahçeye bile çıkartamıyoruz sonra bu çocuklar neden asosyal pasif int bağımlısı olarak yetiştiler diyoruz. etrafta bunun gibiler olduğu sürece çocuklarımız belli bir yaşa kadar sokağı bile unutacaklar neredeyseo kadar uyarıyoruz çocuk sesini bile çıkaramamış
bikaç adım geri geri gittim diyor
anlamış aslında o da adamın kötü niyetli olduğunu ama tepki verememiş
yok razıyım net bağımlısı olsunallah korumuş çok geçmişler olsun. eskiden ne güzeldi çıkardık sokaklara gece yarılarına kadar oyunlar oynardık şimdi çocukları güvenipte bahçeye bile çıkartamıyoruz sonra bu çocuklar neden asosyal pasif int bağımlısı olarak yetiştiler diyoruz. etrafta bunun gibiler olduğu sürece çocuklarımız belli bir yaşa kadar sokağı bile unutacaklar neredeyse
anne hatırlıyorum ben polise gidelim robot resim çizdirelim ben bile çizerim diyorAllah korumuş.küçükken benimde başıma böyle bi olay gelmişti hala unutamam.8 yaşındaydım.kış günüydü.sabahcıydım okula geç kalmıştım.annem hastalanmıştı babamda hastanede annemin yanındaydı.herzaman okula onlar götürürdü o gün kendim gitmek zorunda kalmıştım kimse yoktu.evle okul arasıda çok yakındı zaten.okula yakın bi inşaat halinde apartman vardı.oradan 35 yaşlarında,deri ceketli,yüzünü şuan kağıt kalemle çizecek kadar hatırladığım pislik şiişttt kızz gel gel diye seslendi.korkuyla dondum kaldım.yerlerde kardan donmuştu koşamadımda.yanıma geliyordu o an çantamı yere atıp caddeye fırladım.bi manav vardı o amcanın yanına gittim.o amca sayesinde kurtulmuştum.27 yaşındayım hala unutamam o anda yaşadığım korkuyu.o adamın suratı rüyama girer bazen
gerçek adli olayların işlendiği bir belgesel izlemiştimBizim burada da böyle bir olay oldu. Bir babaanne torunu ile pazardan geliyor torunu na sen bekle ben içeri bırakayım poşetler diyor bu arada yolun hemen karşısında kadınlar oturuyor. Bir araba geliyor şu kızaklı kapısı olan camzsız minibüslerdenmiş sanırım. Kapıya çekiyor arabayı çocuğu alıp gidiyor. Babaanne yerde çocuğun yediği mızı görüyor. Sadece.
Biride bir orta okul çocuğu yolda gidiyor birileri arabayla yanında duruyor nereye diyor oda babama gidiyorum şurda çalışıyor diyor senin baban kim diyorlar çocuk x diyor. Aaaa sen x in oğlumun demek gel bizde oraya gidiyoruz diyor. Sonra iş yerini geçiyorlar niyegeçtiniz diyince adamlar şuradan dönücez diyor. En son benzinleri azalıyor. Benzinciye giriyorlar. Çocuk bunlara çaktırmıyor amca susadım bir su alayım derken kariyere söylüyor adamlar da kaçıyor.
Çook dikkat etmek gerek ben çok korkuyorum oğlum birkere markette gözden kayboldu bir iki kere ismini sakince söyledim sonra bir çığlık attım o korkuyla. Bide çıktı ortaya efendim anne diye.
Allah kötülerden korusun. Ben okadar duyuyorumki artık anladımki böyle kişiler sokaklarda başı boş çocuk arıyor yada ailesinin dikkati başka yöne gidince hemen kaçırıyorlar.
bugün sınavdan çıktım geldim bodrumda kedi yavrulamış komşular da pire oluyor diye atmışlar dışarı 3-4 taneymiş ben geldiğimde sadece biri kapının kenarında duruyordu annesi yok ortalıkta nasıl yağmur yağıyor sırılsıklam olmuş titriyor başında da bir köpek dikiliyor belki az geç gelsem köpek alıp götürecektiAllah korusun. Kimbilir verdiğiniz bir kuruş sizi bu beladan korudu belkide. Sadaka belalari def eder.. Allah kızınızı size bağışlasın. .
kızın ömür boyu unutamaz o yüzü canım.ben unutamadımanne hatırlıyorum ben polise gidelim robot resim çizdirelim ben bile çizerim diyor
ah kızım dedim adalet keşke öle işlese
gerçi adalet mi var ki
bugün sınavdan çıktım geldim bodrumda kedi yavrulamış komşular da pire oluyor diye atmışlar dışarı 3-4 taneymiş ben geldiğimde sadece biri kapının kenarında duruyordu annesi yok ortalıkta nasıl yağmur yağıyor sırılsıklam olmuş titriyor başında da bir köpek dikiliyor belki az geç gelsem köpek alıp götürecekti
içimden yuva yıkanın yuvası olmaz dedim bırakın biraz büyüselerdi anneleri alıp giderdi neden attınız ki
bodrumdan kutu buldum geldim yavruyu koyucam korktu kaçtı çatıdan inen su borusunun arasına sıkıştı çıkaramıyorun itfaiye çağırayım dedim dağ başı gelmezler gelseler ben sınava yetişicem kimse ilgilenmez onlar gelene kadar nolcak yan apartmandan bir adam çıktı konuşmuşluğum bile yok dedim şunu çıkaramıyorum adan sopayla dürtükleye dürtükleye çıkardı
nasıl korkmuş hayvan kendini kutuya attı
çıktım eve süt ısıttım indirdim çöp poşetiyle kutuyu sardım yağmurdan altı üstü ıslanmasın diye
su ısıttım şişeye doldurdum sardım bi tişörte yanına koydum ısınsın diye
kutuyu da duvara yaklaştırdım köpekler gelmesin belki annesi gelip bulur diye
yemeği zor yedim zor sınava yetiştim
töğbe estağfurullah karşılık beklemek gibi oluyor ama aklıma o bile geldi acaba bunun hikmeti mi rabbim diye
töbe töbe
valla ya bizim ev ana yolun kenarindaydi sabahtan aksama kadar yollardaydik. annemiz mi cok rahatti disarisi mi guvenliydi bilmiyorum. ama hala gittigimde goruyorum bir suru cocuk yalniz yollarda eski mahallemde.
1 kez cocuk kacirma vakasi olmustu. ben 15 yasindaydim. sanirim tecavuz edip saldilar cocugu. 7-8 yaslarindaydi. aylarca konusamadi, kekeliyordu sonra da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?