arkadaşlar bi konuda tecrübeli olanlarınız beni aydınlatırsa çok sevinirim. ben burnumun üst tarafındaki hafif kemik çıkıntısından dolayı ameliyat oldum ama orada hala kemik duruyor. üstüne dokununca acıyor eskisi kadar çıkıntı göze batmıyor ama sonuçta orada olduğu belli oluyor. daha 2.5 hafta falan oldu ameliyat olalı. Doktorum düzelicek 6 ay içinde dümdüz olcak diyor ama tecrübeli arkadaşlardan da duymadan içim rahat etmeyecek. başına gelen var mı acaba
arkadaşlar bi konuda tecrübeli olanlarınız beni aydınlatırsa çok sevinirim. ben burnumun üst tarafındaki hafif kemik çıkıntısından dolayı ameliyat oldum ama orada hala kemik duruyor. üstüne dokununca acıyor eskisi kadar çıkıntı göze batmıyor ama sonuçta orada olduğu belli oluyor. daha 2.5 hafta falan oldu ameliyat olalı. Doktorum düzelicek 6 ay içinde dümdüz olcak diyor ama tecrübeli arkadaşlardan da duymadan içim rahat etmeyecek. başına gelen var mı acaba
canım geçmiş olsun 2 ay önce bende ameliyat oldum ciddi kemerim vardı burnumda doktorum burnuma parça koydu bendede biraz çıkıntı var hem kemerin alındığı yerde hemde parçayı koydu ya kıkırdaklarla birleşmedi daha ondan doktorum masaj verdi kemerin alındığı yere günde 4 yada 6 kez masaj yaparken 30 sn basacaksın dedi basınca geçiyor geçecek dümdüz olacak dedi güveniyorum doktorumada senin doktorun masaj verdi mi üstelik daha çok yeni ameliyatlıyız doktorum tam 1 yılda kendini bulur bundan önce gördüklerin öenmli değil bir yıldan sonra bi sorun varsa revizyon konuşulur dedi
benim de ameliyattan sonra sola doğru eğrilik vardı masaj yap geçer dedi ama 3 sene oldu hala geçmedi :) kısacası ben inanmıyorum geçer,düzelir yalanlarına çünkü nasıl yapıldıysa öyle kalıyor.yine de moralini bozma.
Aynı durum bendede var canım benim doktorum da masaj verdi zamanla oturacak canını sıkma dedi. Bekleyip gorcez
hayatım bende de aynı durum var. burnumun üstü çok dar olduğu için orayı da kıkırdakla genişletti. hem kemik çıkıntısı var hem de o kıkırdağın koyulduğu yerde uzunlamasına bi çıkıntı var. benim doktorum da tam teri sakın dokunma masaj falan yapma bastırma o kendiliğinden oturcak dedi:26:
bende senin durumundan var hafif bi şişlik var üstünde. doktor elleme dedi. masaj vermedi. kendi inecek 6 ay sonra dedim. benimde inceburnum vardı genişletti kıkırdakla.. bekliycez başka care yok cnm
inşallah. şu anki hali göze çok batmıyor ama eğer şişlikler inerse o zaman göze batar diye düşündüm. vardır bi bildikleri şimdilik iyi
ya bana da sakın dokunma dedi niye acaba anlamadım ki
doktoruma çok güveniyorum inşallah hayal kırıklığı olmaz Allah yardımcımız olsun
Âmin inşallah çektiklerimiz boşa gitmezzz
canım geçmiş olsun 2 ay önce bende ameliyat oldum ciddi kemerim vardı burnumda doktorum burnuma parça koydu bendede biraz çıkıntı var hem kemerin alındığı yerde hemde parçayı koydu ya kıkırdaklarla birleşmedi daha ondan doktorum masaj verdi kemerin alındığı yere günde 4 yada 6 kez masaj yaparken 30 sn basacaksın dedi basınca geçiyor geçecek dümdüz olacak dedi güveniyorum doktorumada senin doktorun masaj verdi mi üstelik daha çok yeni ameliyatlıyız doktorum tam 1 yılda kendini bulur bundan önce gördüklerin öenmli değil bir yıldan sonra bi sorun varsa revizyon konuşulur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?