bende ayni dertten muzdaribim kikirdak ekledi genisletmis burnumu hep bole mi kalicak peki kalin kalin burnundan bu kadar dertli olan bi insana bole bir burun yapilabilir mi yabende senin durumundan var hafif bi şişlik var üstünde. doktor elleme dedi. masaj vermedi. kendi inecek 6 ay sonra dedim. benimde inceburnum vardı genişletti kıkırdakla.. bekliycez başka care yok cnm
Aynen yaa ayni avatar a benziyorumbende ayni dertten muzdaribim kikirdak ekledi genisletmis burnumu hep bole mi kalicak peki kalin kalin burnundan bu kadar dertli olan bi insana bole bir burun yapilabilir mi ya
hic sorma kalin yayik bir burun suratimda gozlerimi cok seviodum artk gozlerim 2. planda napicaz peki bu kikirdaklar bole mi oluyo yani burnumuzun seklimi bu allahim cok pismanim yaAynen yaa ayni avatar a benziyorum
nSenin bugun.kacinci gunun oldu :/hic sorma kalin yayik bir burun suratimda gozlerimi cok seviodum artk gozlerim 2. planda napicaz peki bu kikirdaklar bole mi oluyo yani burnumuzun seklimi bu allahim cok pismanim ya
2.5 ay oldu canim dolma gibi duruyo suratimdaSeni
nSenin bugun.kacinci gunun oldu :/
2.5 ay oldu canim dolma gibi duruyo suratimda
hayir tabiki ameliyat olamazsin 6 ayi bekle bi ya burnun cokerse napicaksin daha 1 aylik bir burun cok yeni bir burun doktoruna guven en azindan seninki senle konusuyo bekle dio benimki konusmuo bile 6 ay dolmadan hic bisekilde mudahale ettirmeBenim 11 gün oldu valla bi haftaya kadar hafiflemezse doktor klips takcam dedi o ne bende bilmiyorum. Yine ayni olursa doktora dicem bi ay sonra tekrat ameliyat yap dicem burnumda resmen bi çıkıntı var yani dokununca bastirinca belli ama.doktor.hala sis oldugu icin dior.acaba bi ay sonra tekrar torpuletsem sorun olurmu yaa :/
YDoktorum ilgili bi insan 3 gündür yanina gidiyorum burnuma masaj yapio o cikinti var diye masaj yapio ama masajfan sonra cok sisti zatenhayir tabiki ameliyat olamazsin 6 ayi bekle bi ya burnun cokerse napicaksin daha 1 aylik bir burun cok yeni bir burun doktoruna guven en azindan seninki senle konusuyo bekle dio benimki konusmuo bile 6 ay dolmadan hic bisekilde mudahale ettirme
demekki odem canim o ya ben napim ben komple sisim burnumun inip inceldgi yok kurt gbiyimYDoktorum ilgili bi insan 3 gündür yanina gidiyorum burnuma masaj yapio o cikinti var diye masaj yapio ama masajfan sonra cok sisti zaten
Rica etsem foto nu atabilirmisin acaba benim 2 aya nasil olcak bak bende foto atimdemekki odem canim o ya ben napim ben komple sisim burnumun inip inceldgi yok kurt gbiyim
cRica etsem foto nu atabilirmisin acabasil olcak bak bende foto atim
a Canim resimlerine baktim senjn abarttigin kadar yok bence bence seninki zamanla dahada iner ama benjmkinde ust tarafları odem ama orta kisminda kemik var elleyince elime gelio o cikinti insallah ikimizinndurumuda yakin zamanda.duzelir bol bol dua edelim :/benim burun sirtimda bi gariplik var kalinlasmis enine olmus bole bi yayiklik var fotolar icin kusra bakma sarjm yok foto cekmio olanlari aticam
Benim.yandan da cok kotu duruyor bosuna mi estetik olduk o kadar para verdik yaselen23 37873889 .!.:ve seninki 15 gunluk daha benim 2.5 ay oldu onden goruntumuz ayni seninle
eBende saglikciyim canim hatta calistigim yerdeki doktora oldum estetigi bizim hastanenin yarisi estetik oldu hepsinin ki o.kadar güzelki ben onlari gorerek bu estetiği oldum zaten ama sonuc beni mahfetti insallah duzelir ya off kafayi yicem caresizce.bekliyorum doktor her aksam masaj yapıor ama daha cok sisti ve.eminim yani kemik var offvala ben doktorun benle dalga gectgni dusunuorum bende bi saglik calisaniyim okadar anatomi dersi gordum bi kemik nasil kalinlastrilir aklim almiyo anatomiye aykiri acamazsin o kemigi yanlardan mumkunati yok acsay kirsan nereye kaynicak yanak taki kemikleremi tutuncak ki ayrica kafatasinda okadar buyuk kemik yok burun kemigi kucuk bi kemik bakin internetten ya dusunuorum dusunuorum cozemiorum burnun icindeki kikirdaklari burun sirtina yerlestrms onuda cozemiyorum cnku burnun icini yapmak icin yeniden kikirdak lazm e bu kadar kikirdagi nerden buldu vucuduma bakiorum bi ameliyat izi yok biyerimide acmamis napmis doktor bana cozemiorum bi turlu kendi burun kemigini de bana ekledi heralde cnku baska aciklamasi yok
sende bendensin desene bizim hastanenin yarisida o doktora oldu ve bende onlara bakarak ameliyat oldum milletinki fistik gbi oldu benimki tovbe yarabbim ya tovbe yaAyn
eBende saglikciyim canim hatta calistigim yerdeki doktora oldum estetigi bizim hastanenin yarisi estetik oldu hepsinin ki o.kadar güzelki ben onlari gorerek bu estetiği oldum zaten ama sonuc beni mahfetti insallah duzelir ya off kafayi yicem caresizce.bekliyorum doktor her aksam masaj yapıor ama daha cok sisti ve.eminim yani kemik var off
Ayni.kaderi paylasiyoruz.senle hergun aglamaktan.helak oldumselepaylaşıyoruz t: 37874989 .!.:sende bendensin desene bizim hastanenin yarisida o doktora oldu ve bende onlara bakarak ameliyat oldum milletinki fistik gbi oldu benimki tovbe yarabbim ya tovbe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?