Guzel duruyor canim insallah benim sislik cikintida inet doktor cikinti var diye hergun masaj yapior burnuma hergun sis olarak eve geliyorum masaj burnumu daha sisirdi ama incek dioBu arada burnumun ust sag tarafindaki çıkıntı gün geçtikçe iniyor sanki
Benim doktorum da tam aksine hiç bir sekilde burnuna dokunma sakın sabret bekle dedi. dokundukca şişer yoksa dedi :sGuzel
Guzel duruyor canim insallah benim sislik cikintida inet doktor cikinti var diye hergun masaj yapior burnuma hergun sis olarak eve geliyorum masaj burnumu daha sisirdi ama incek dio
Benim doktorumda masaja gerek yok dedi zamanla geçecek diyor. Ben ameliyat olalı 1 ay oldu. Ama hala aynı sizin ne kadar sürede inmeye başladı. Bu durumu yaşayıpda daha sonradan geçen arkadaşlar var mı acaba yardımcı olsalarBenim doktorum da tam aksine hiç bir sekilde burnuna dokunma sakın sabret bekle dedi. dokundukca şişer yoksa dedi :s
Ben 4 gundur hergun doktor un yanina gidiyor masaj yapior. Masaj yapmayınca ödem dagilmaz dedi bilmiyorum tek bildigim bi an once su sisliklerden kurtulmak avatara benzemekten kurtulmak. Minor revizyonu duydunuz mu arkadaşlar . Bi aya kadar burun üstündeki cikinti inmezse tekrar az biseyd aha torpuletcem. Bide ödem aşısı yaptiran var mi ödem gercekten iniyomu?[/QUOTE][QUOTEgündür hergunege0306, post: 37887464, member: 618253"]Benim doktorumda masaja gerek yok dedi zamanla geçecek diyor. Ben ameliyat olalı 1 ay oldu. Ama hala aynı sizin ne kadar sürede inmeye başladı. Bu durumu yaşayıpda daha sonradan geçen arkadaşlar var mı acaba yardımcı olsalar
Eki Görüntüle 1309215 Eki Görüntüle 1309216 Eki Görüntüle 1309217 kızlar bu da benim 34 günlük burnum sizce nasıl?Gozlerimi yıldızlarla kapatmak zorundayim olumlu olumsuz her yoruma açığım :)
Ben öyle bişey duymadım ama 6 aydan önce müdahale ettirme bence sonra daha büyük sıkıntılar çıkablilirmiş. Bence senin burnun hoş duruyor benim burnumun yanında. Bide bişey soracağım nasıl foto ekleyebiliyoruz[/QUOTE]Ben 4 gundur hergun doktor un yanina gidiyor masaj yapior. Masaj yapmayınca ödem dagilmaz dedi bilmiyorum tek bildigim bi an once su sisliklerden kurtulmak avatara benzemekten kurtulmak. Minor revizyonu duydunuz mu arkadaşlar . Bi aya kadar burun üstündeki cikinti inmezse tekrar az biseyd aha torpuletcem. Bide ödem aşısı yaptiran var mi ödem gercekten iniyomu?
Cevapla kisminim yaninada dosya ekle.dior.ordan ekliosun.cnmBen öyle bişey duymadım ama 6 aydan önce müdahale ettirme bence sonra daha büyük sıkıntılar çıkablilirmiş. Bence senin burnun hoş duruyor benim burnumun yanında. Bide bişey soracağım nasıl foto ekleyebiliyoruz
Canim ben bugun gittim doktorumun yanina daha senin sislik inmedimi dedi sonra eliyle dokundu masaj yapti dediki yarin gel sana lokal anestezi yapcam icindeki odemi alıcam bosaltcam dedi zaten 10 15 dk surcek yatisa bile gerek yok dedi cok mutlu oldum ki zTen bende istiodum tekrar mudahele etmesini ben demeden kendi onerdi cok mutlu oldumkizlar bu odem ignesi ise yario mu yaptrsam bide adi ne ogrenirmsnz benim icin doktorunzdan ben benmkiyle konusamiorum biliosunuz
Saol canim tabi paylasirim sizle yarin :)Çok sevindim senin adına umarım sorunsuz geçer ve gönlüne göre olur. Yarın ki süreci daha sonra bizimle paylaşırsan çok sevinirim. Şimdiden geçmiş olsun cnm.
Bu da benim kemerli burnum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?