- Konu Sahibi Cigeripesparayok
-
Yüzün dengesi bozulduğu kesin tırnağım geldi gözümün altına makyaj yaparken izi 5dk sonra geçti vücut kendini yenileyemiyor o kadar bıçak darbesi aldı sonuçta ama dediğim gibi gul suyu benim yağı tamamen azalttı hiç yok artık, jelatin tozu da ölü deriyi temizliyor yumuşacık yaptıtescillendiğine görede ozaman kesin alıyorum :) çnkü gün geçtikce iice bişiler cıkar oldu suratimda sıcagın yada stresin falanda etkisi vardır blkide ama ameliyat snrasi bu kadar cok olmasıı dolayısıylaa işkillendim herhalde yüzün dengesi bozuluyor
inan benimki alcılıykende cok daha kalkıktı suanda öyle kalkık ama sanki alçıdaki halim kadar değil ,yani szin zaten alcı vs cıkınca 1 hafta içinde şuan olanda gözünüze öyle gelmicek birz daha düştüğünden mi yoksa gözmü alışıyır bilmiyorum ama bnde öyle oldu,ona ragmen suan bile hala cok kalkık sen düşünün artık alçılı hallerini.Onden bantli hali neyse bantsiz halide aynen bu sekil
süpermiş o yaa tamda laızm olan byle burnumn ucu özellikle bi garip olmuştu derisi soyulması lazımda soyulamıyor gibiydii özellikle dştan snra buruşuk gibi oluyo o kesi bölgesi falan deri ölmüş belli,jelatin tozuyla geçiyor yani?Ayrıca yine aktardan jelatin tozu aldim 1 yemek kaşığına 1,5 yemek kaşığı süt mikrodalgada 10sn isitin burnunuza sürün ölü deriyi ve siyah noktaları da temizliyor biraz önce yaptım yumuşacık oldu
Bu benim alcili halim simdiki haliyle kocaman fark var zaten yan profil sıkinti degil su an ama burnumun onden kemigi acayip belirgin ve patlakti burnum resmen ucgrn gibi kemikten asagisi burun delikleriydiinan benimki alcılıykende cok daha kalkıktı suanda öyle kalkık ama sanki alçıdaki halim kadar değil ,yani szin zaten alcı vs cıkınca 1 hafta içinde şuan olanda gözünüze öyle gelmicek birz daha düştüğünden mi yoksa gözmü alışıyır bilmiyorum ama bnde öyle oldu,ona ragmen suan bile hala cok kalkık sen düşünün artık alçılı hallerini.
yani seninki öyle kalkık değil emin ol kndime bakarak bunu söylüyebilirim rahat ol :)
Bu benim alcili halim simdiki haliyle kocaman fark var zaten yan profil sıkinti degil su an ama burnumun onden kemigi acayip belirgin ve patlakti burnum resmen ucgrn gibi kemikten asagisi burun delikleriydi
Önden görünüşünden tam olarak neyden şikayetcisin canım sen resmini at bakalimBu benim alcili halim simdiki haliyle kocaman fark var zaten yan profil sıkinti degil su an ama burnumun onden kemigi acayip belirgin ve patlakti burnum resmen ucgrn gibi kemikten asagisi burun delikleriydi
Bugun alcilarim cikti ilk sayfadaki fotolarim alcisiz ama bantli hallerdi bantlari takmadan once yuzume baktim ve yazdigim yorumlar o halde gordugum sekliydi her ne kadar anlatamamis olsamda sonradan alcili attigim bir foto var o da gostermek icin di kalkikligiÖnden görünüşünden tam olarak neyden şikayetcisin canım sen resmini at bakalim
bantlı haliyle görünen kadaryla hiçbir skıntı yok gibi gayet normal en azından olması gerekitği gibi duruyor :) muhttemelen avatar olmuşun bide herkes gibi,rahat ol hepimiz öyleyiz bn ilk gnler cok takardım ama artık öyle yaşamaya alıştım sanırım yada gözüm alştı yada git gide azalıyor :)Bugun alcilarim cikti ilk sayfadaki fotolarim alcisiz ama bantli hallerdi bantlari takmadan once yuzume baktim ve yazdigim yorumlar o halde gordugum sekliydi her ne kadar anlatamamis olsamda sonradan alcili attigim bir foto var o da gostermek icin di kalkikligi
Çok kalkık mi diyorsun ondan mı şikayetcisinBugun alcilarim cikti ilk sayfadaki fotolarim alcisiz ama bantli hallerdi bantlari takmadan once yuzume baktim ve yazdigim yorumlar o halde gordugum sekliydi her ne kadar anlatamamis olsamda sonradan alcili attigim bir foto var o da gostermek icin di kalkikligi
Hayir onden durusu bir garip haftaya bantlarim ciktigimda fotolarimi koyucam kizlar ne demek istedigimi o zman anlarsiniz anlatamiyorum cunkuÇok kalkık mi diyorsun ondan mı şikayetcisin
Ya böyle kalıp gibi sis dimi ondan bahsediyorsunHayir onden durusu bir garip haftaya bantlarim ciktigimda fotolarimi koyucam kizlar ne demek istedigimi o zman anlarsiniz anlatamiyorum cunku
Evet burnum resmen ucgen kalip burun deliklerim ve burun kemerim ayni hiza gibi morel 0Ya böyle kalıp gibi sis dimi ondan bahsediyorsun
Benimde öyle canım hatta bak resim yuklicem şimdi yandan süper önden...........Evet burnum resmen ucgen kalip burun deliklerim ve burun kemerim ayni hiza gibi morel 0
işte önden garip olması avatar oldgun içiniki gözünn arası cok acık çnkü burnun muhtemelen cok şiş büyük ve yayılmış gibidir.tecrubeyle sabit 15 günlükte olsak
BekliyorumBenimde öyle canım hatta bak resim yuklicem şimdi yandan süper önden...........
bişi sorcam sizin yan kemikler daraldımı? yani bu yanakların ordaki kemikler han, burun sırtımı denir işte daraldimi yaniEki Görüntüle 1855072 bak bu biraz daha düzgün hali şimdi çektim 2 gün önce böyle sanki çizilmiş gibi dümdüz kalıp gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?