Alçı Sonrasi

Yüzün dengesi bozulduğu kesin tırnağım geldi gözümün altına makyaj yaparken izi 5dk sonra geçti vücut kendini yenileyemiyor o kadar bıçak darbesi aldı sonuçta ama dediğim gibi gul suyu benim yağı tamamen azalttı hiç yok artık, jelatin tozu da ölü deriyi temizliyor yumuşacık yaptı

Onden bantli hali neyse bantsiz halide aynen bu sekil
inan benimki alcılıykende cok daha kalkıktı suanda öyle kalkık ama sanki alçıdaki halim kadar değil ,yani szin zaten alcı vs cıkınca 1 hafta içinde şuan olanda gözünüze öyle gelmicek birz daha düştüğünden mi yoksa gözmü alışıyır bilmiyorum ama bnde öyle oldu,ona ragmen suan bile hala cok kalkık sen düşünün artık alçılı hallerini.
yani seninki öyle kalkık değil emin ol kndime bakarak bunu söylüyebilirim rahat ol :)

süpermiş o yaa tamda laızm olan byle burnumn ucu özellikle bi garip olmuştu derisi soyulması lazımda soyulamıyor gibiydii özellikle dştan snra buruşuk gibi oluyo o kesi bölgesi falan deri ölmüş belli,jelatin tozuyla geçiyor yani?

Bu benim alcili halim simdiki haliyle kocaman fark var zaten yan profil sıkinti degil su an ama burnumun onden kemigi acayip belirgin ve patlakti burnum resmen ucgrn gibi kemikten asagisi burun delikleriydi

Vala canım ben yaptım o maskeyi yaptığım yerlerdekı burusukluk gitti hani yanar derin soyulurda gelen deri yumuşak olur ya öyle oldu

şuan alçısızsa o halinnde resmini atarmısınız belki öyle daha yardımcı olabiliriz? pek anlıyamadım nasıl oldugunu da alçılı halindede bir skıntı göremedim ben :) ama tabi aynı şeyleri suan biri bana diyince banada öyle gelmiyor sanki herkes kibarlıktan güzel güzel bişi yok diomuş gibi geliyor, yani ne desemde sen vazgeçmicen zaten kendin kendi burnundan tatmin olana kadar o yüzden bu saatten snra artık sabredip görmkten başka çaremiz yok :)

Bu benim alcili halim simdiki haliyle kocaman fark var zaten yan profil sıkinti degil su an ama burnumun onden kemigi acayip belirgin ve patlakti burnum resmen ucgrn gibi kemikten asagisi burun delikleriydi
Önden görünüşünden tam olarak neyden şikayetcisin canım sen resmini at bakalim

Önden görünüşünden tam olarak neyden şikayetcisin canım sen resmini at bakalim
Bugun alcilarim cikti ilk sayfadaki fotolarim alcisiz ama bantli hallerdi bantlari takmadan once yuzume baktim ve yazdigim yorumlar o halde gordugum sekliydi her ne kadar anlatamamis olsamda sonradan alcili attigim bir foto var o da gostermek icin di kalkikligi

bantlı haliyle görünen kadaryla hiçbir skıntı yok gibi gayet normal en azından olması gerekitği gibi duruyor :) muhttemelen avatar olmuşun bide herkes gibi,rahat ol hepimiz öyleyiz bn ilk gnler cok takardım ama artık öyle yaşamaya alıştım sanırım yada gözüm alştı yada git gide azalıyor :)

Çok kalkık mi diyorsun ondan mı şikayetcisin

işte önden garip olması avatar oldgun için iki gözünn arası cok acık çnkü burnun muhtemelen cok şiş büyük ve yayılmış gibidir.tecrubeyle sabit 15 günlükte olsak

bak bu biraz daha düzgün hali şimdi çektim 2 gün önce böyle sanki çizilmiş gibi dümdüz kalıp gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…