- Konu Sahibi Cigeripesparayok
-
Benimde sola yatmaktan sola kaydi iste odem canim .... sol sis kaldo simdi orayi ondirmeye calisiyor doktorumda o kadar iyi niyetli ki ben demesem anlamadi yani korktu neden sis die ben dedim artik hep sola yatiyorum ....odem oraya toplandi ....ya kızlar bana doktor ilk gün hastaneden çıkarken sadece yüz üstü yatma dedi.hep yan yatıyorum.bişey olmaz inşallah.
Olmuş olmuş cok şiş olmasına rağmen güzel görünüyor önceki hali nasıldı ?Tipim biraz yamuk cikmis olabilir amabegendim gibi olmusmu kizlar bir hafta once sinir krizleri geciriyodum
Çok tatlı görünüyor geçmiş olsunKızlar alçı çıktı yan yatabilirsin dedi benim fazla ödemim yok diye
Çok tatlı görünüyor geçmiş olsun
Seninde önceki burnunla cok mu fark var arasında? Benim 1 ay oldu hala kendim gibi hissetmiyorum :) önden Nasıl?Valla bilemedim ya hiç kendim gibi hissetmiyorum güzel gelmedi bana
cok güzl bnce yndanKızlar alçı çıktı yan yatabilirsin dedi benim fazla ödemim yok diye
Seninde önceki burnunla cok mu fark var arasında? Benim 1 ay oldu hala kendim gibi hissetmiyorum :) önden Nasıl?
Eski burnunuz benimkini andırıyor zor olan şey sivri bir burundan düz burun olunca degişiyor sima değişikliği ugruyor sizin burnunuz güzel olmuş ama benimki çok kötü oldu sizde burun delikleri daraltıldımı benimkini daraltığı için asimetrisi bozuldu bende foto koymayı çok isterdim o kadar özeniyorumkiEskiden böyleydi şimdi böyle oldu ilk gün ya alışırım yavaş yavaş herhalde ya
Benim daraltılmadı ama asimetri bende de varEski burnunuz benimkini andırıyor zor olan şey sivri bir burundan düz burun olunca degişiyor sima değişikliği ugruyor sizin burnunuz güzel olmuş ama benimki çok kötü oldu sizde burun delikleri daraltıldımı benimkini daraltığı için asimetrisi bozuldu bende foto koymayı çok isterdim o kadar özeniyorumki
Eski burnunuz benimkini andırıyor zor olan şey sivri bir burundan düz burun olunca degişiyor sima değişikliği ugruyor sizin burnunuz güzel olmuş ama benimki çok kötü oldu sizde burun delikleri daraltıldımı benimkini daraltığı için asimetrisi bozuldu bende foto koymayı çok isterdim o kadar özeniyorumki
Benimkine benziyorda o yüzden sordum eski hali benim dr daraltmış benim böyle bir talebim olmadığı halde en çokda ona kızıyorum nefes sorunu yaşıyorum bu yüzdenBenim daraltıldı mı bilmiyorum burun deliklerimde pek sorun yoktu şu anda da aynı gözüküyorlar bilemedim. Evet baya değişik geldi bana burnum alışırım yakında sanırım
çok güzel olmuş canım ben çok beğendimKızlar alçı çıktı yan yatabilirsin dedi benim fazla ödemim yok diye
güzel olmuş canım şişleri insin de çok beğeneceksin :)Tipim biraz yamuk cikmis olabilir amabegendim gibi olmusmu kizlar bir hafta once sinir krizleri geciriyodum
Ayyyy coook güzel olmus.Eskiden böyleydi şimdi böyle oldu ilk gün ya alışırım yavaş yavaş herhalde ya
Belki net olmayabilir ama boyleydi kemerliydi ve asagi dusuktuOlmuş olmuş cok şiş olmasına rağmen güzel görünüyor önceki hali nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?