- Konu Sahibi Cigeripesparayok
-
Korkma canım burun dolu olduğu için hapsurma hissi veriyor ağzım açık hapsurmaktan korkmaÇok teşekkür ederim ya valla korkuyorum dikişler patlayacak diye
benim 11. günüm :)Kaçıncı günun
teşekkür ederim canım hepimizinki çok güzel olur inşallah :))Süper olmuş inşallah gun geçtikçe daha da güzelleşir. Ben çok begendim
Alındı benim,alınıyor canım genelde ama,merak etme ucunu hissetmediğin için alırken acımıyor:)kızlar bişey sorucam sizin dikişleriniz alındı mı? dikişler alınıyor mu yoksa kendi kendine mi eriyor?
Hala varsa eriyen dikiş kullanmıştır canım kendinin düşmesini bekleyeceksin:)benim kesi yerinde var hatta ucları dışarda minil minikkendimi atıcak yoksa kesmem mi lazım bilemedim gerçi kesmeyede korkarım cok minikkiiiiii :/ 1.ay kontrolümde söylicem doktora inş alır
Evet icerdekiler eriyen dikiş tabiki onlar alınmıyor benimde temizlerken geliyor bazenBi kısmı eriyen dikiş bi kısmı normal öncekiler normal olduğu için alınıyor alçın çıktığında acı yok denecek kadar az oluyor. Benim içteki dikisler de krem sürerken kulak copuyle beraber geliyor artik
Can'ım ben kapalı oldum ve aynı senin gibi minik minik uçları dışarıdaydı. 2. Hafta çıkardı ve ip naylonsu baya sert .eriyen erimeyen Nasıl ip oluyor bilmiyorum.alırken o kadar şiddetli Ağrı'm oldu ki gözümden yaş geldi .aldıktan sonra çok rahatladım ama daha çabuk iyileşti iç kısmı.yakın arkadaşımınki de açık ameliyattı içteki dikişi doktor sanırım unutmuş 1 ay sonra kendi tesadüfen çıkardı ve büyüktü.benim kesi yerinde var hatta ucları dışarda minil minikkendimi atıcak yoksa kesmem mi lazım bilemedim gerçi kesmeyede korkarım cok minikkiiiiii :/ 1.ay kontrolümde söylicem doktora inş alır
Benimde dikiş 2. Hafta kontrole çağırdı o Zaman aldı ama çok rahatladım yaKızlar benim alçıyla beraber dikiş alınmadı, kendi kendine mi düşecek yani
anladım canımBenimde dikiş 2. Hafta kontrole çağırdı o Zaman aldı ama çok rahatladım ya
Evet sor sor sonra bizede söyle Can'ım ben 10. Günden sonra yatmaya başladım sırt Ağrı'sından yatamaz olmuştumAy 1 haftadır sırt üstü yatmaktan sırtım ağrıdı artık ya valla bıktım cuma günü alçı çıkacak doktora sorcam ne zaman yan yatabilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?