Alçı Sonrasi

Benim de sis hala ya kediye benzetiyorum kendimi
Benim dudağım sis kalsada olur biraz dudağım oldu :) üst dudagim hiç yoktu ama şöyle birşey var şişlik gitsede dudaklarımız daha büyük görünecek çünkü büyük burun dudakları kucuk gösterir kucuk burun gözleri ve dudakları büyük gösterir :)

Buruk dudak mesafem baya açıldı dudaklarım da küçük diye Bi garip duruyorum burna alışsam da ona alışamıyorum o bölgenin şişliği inince düzelir belki

Buruk dudak mesafem baya açıldı dudaklarım da küçük diye Bi garip duruyorum burna alışsam da ona alışamıyorum o bölgenin şişliği inince düzelir belki
Orası çok sis şuan o yüzden sana tuhaf geliyordur mesafe açıldı burun yukarı kalktığı için şekli oturdukca daha iyi olacak

"Yarın ameliyat oluyorum:)" başlığına yükledim kızlar bakabilirsiniz benim resimlere de

Vala ben yatıyorum yastığın sonuna geliyorum burnumu degdirmeden ama sen bir süre daha düz yat daha alcin çıkmadı:)

Alçı çıkana kadar dayanayım bakalım bir de şey sorcam hapşurmamam için ilaç verdi doktor ama işe yaramıyor sürekli hapşurasım geliyor hapşurursam ne olur

Alçı çıkana kadar dayanayım bakalım bir de şey sorcam hapşurmamam için ilaç verdi doktor ama işe yaramıyor sürekli hapşurasım geliyor hapşurursam ne olur
Hapsurma burun yolunda toz vs olduğu zaman gelir kan filan var şuan oralarda hapsurasin geliyormuş gibi geliyordur sana banada öyle olmuştu hiç hapsurmadim daha ilacta kullanmadim eğer hapsurasin gelirse derin derin nefes al dilini damagina koy yinede devam ediyorsa ağzın açık hapsur basinci azaltirsin doktor hapsurmaktan zarar gelmez demişti bana

Çok teşekkür ederim ya valla korkuyorum dikişler patlayacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…