- Konu Sahibi Cigeripesparayok
-
Şiş haliyle bile doğal duruyor:) genelde hepimiz aynı zamanlarda ameliyat olmusuz herkes sislerin inmesini bekliyor:))teşekkür ederim canım :) şişlikleri insin de bi allahın izniyle :))
Özge bıyık bölgenin durumu nasıl? Şiş mi?Şiş haliyle bile doğal duruyor:) genelde hepimiz aynı zamanlarda ameliyat olmusuz herkes sislerin inmesini bekliyor:))
Canım ilk 4 5 gün orası bildiğin böyle karton gibiydi sertti o sertlik gitti ama normalde benim üst dudagim çok incedir şuan kalın baya sislik var demekkiÖzge bıyık bölgenin durumu nasıl? Şiş mi?
Benim dudağım sis kalsada olur biraz dudağım oldu :) üst dudagim hiç yoktu ama şöyle birşey var şişlik gitsede dudaklarımız daha büyük görünecek çünkü büyük burun dudakları kucuk gösterir kucuk burun gözleri ve dudakları büyük gösterir :)Benim de sis hala ya kediye benzetiyorum kendimi
Orası çok sis şuan o yüzden sana tuhaf geliyordur mesafe açıldı burun yukarı kalktığı için şekli oturdukca daha iyi olacakBuruk dudak mesafem baya açıldı dudaklarım da küçük diye Bi garip duruyorum burna alışsam da ona alışamıyorumo bölgenin şişliği inince düzelir belki
İnşallah canım inşallah.. Sen nasılsın bugünOrası çok sis şuan o yüzden sana tuhaf geliyordur mesafe açıldı burun yukarı kalktığı için şekli oturdukca daha iyi olacak
Ben iyiyim genel olarak baştan beri hep iyiydim sadece önden görüntü yan tarafa göre tuhaf şişliklerin gitmesini bekliyorum:) bu arada yan yatıyorum sizde yatıyor musunuz?İnşallah canım inşallah.. Sen nasılsın bugün
teşekkür ederim canımmŞiş haliyle bile doğal duruyor:) genelde hepimiz aynı zamanlarda ameliyat olmusuz herkes sislerin inmesini bekliyor:))
ben yan yatıyorum canım ama iki yastık olması koşuluyla :))Ben iyiyim genel olarak baştan beri hep iyiydim sadece önden görüntü yan tarafa göre tuhaf şişliklerin gitmesini bekliyorum:) bu arada yan yatıyorum sizde yatıyor musunuz?
Kaçıncı günunben yan yatıyorum canım ama iki yastık olması koşuluyla :))
Süper olmuş inşallah gun geçtikçe daha da güzelleşir. Ben çok begendimEki Görüntüle 1855161
böyle şuan canım :))
Vala ben yatıyorum yastığın sonuna geliyorum burnumu degdirmeden ama sen bir süre daha düz yat daha alcin çıkmadı:)Evet ya ne zaman yan yatmaya başlayabilirim ? 4.günüm bugün ama düz yatmaktan belim ağrımaya başladı artık
Vala ben yatıyorum yastığın sonuna geliyorum burnumu degdirmeden ama sen bir süre daha düz yat daha alcin çıkmadı:)
Hapsurma burun yolunda toz vs olduğu zaman gelir kan filan var şuan oralarda hapsurasin geliyormuş gibi geliyordur sana banada öyle olmuştu hiç hapsurmadim daha ilacta kullanmadim eğer hapsurasin gelirse derin derin nefes al dilini damagina koy yinede devam ediyorsa ağzın açık hapsur basinci azaltirsin doktor hapsurmaktan zarar gelmez demişti banaAlçı çıkana kadar dayanayım bakalım bir de şey sorcam hapşurmamam için ilaç verdi doktor ama işe yaramıyor sürekli hapşurasım geliyor hapşurursam ne olur
Hapsurma burun yolunda toz vs olduğu zaman gelir kan filan var şuan oralarda hapsurasin geliyormuş gibi geliyordur sana banada öyle olmuştu hiç hapsurmadim daha ilacta kullanmadim eğer hapsurasin gelirse derin derin nefes al dilini damagina koy yinede devam ediyorsa ağzın açık hapsur basinci azaltirsin doktor hapsurmaktan zarar gelmez demişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?