Alcim cikti!!!! Lütfen yardim

bende merak ediyorum bakalım ,ama sana söyleyim 8 gün karar vermen için çok erken

kabul ettim tatlım

Özel mSj yolluycaktim ama olmuyor herhalde belirli bir msj suresini doldurmam lazim, dedigim gibi burun önu kanatlari yandan cok hosuma gidiyor ama gel gelemim yukari tarafina, ciktikca iki kasima dogru sanki kemigim yok orda gibi .. artik siskinliklerden mi gözukmuyor yoksa soradan azda olsa o iki kas arasi kendini belli edermi bilmiyorum...
Cok zormus gercekten sabir istiyor ki ben bu kadar sabirsizken malesef biraz zor oluor...
Ama peki ya deismesse..?

Valla o kalkıklığı arama sonra da bana şuan ucu düşmüş gibi geliyor önden valla ilk günler daha iyiydi diyorm bende ve masaj yapmayınca davul gibi oluyor bian önce düzelsin artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neden masaj yapılıyor yaa ben tembelin tekiyim kesin ameliyat olursam masaj fln yapmam

neden masaj yapılıyor yaa ben tembelin tekiyim kesin ameliyat olursam masaj fln yapmam

misery89 zaten masaj konusunda doktor seni yönlendiriyor aaa alçım çiktı hemen masaja başlayım demiyorsun mesela benim alçım yeni çıktı bant yapıştırıldı hala masaj yok duruma göre bakacaz ama doktorun masaj der de yapmazsan işin zor diyim:)

alçı kaç günde çıkıyor bant ne kadar süre kalıyor?
süreler göreceli mi (doktordan doktora değişiyor mu?) yoksa standart mı kuzum

alçı kaç günde çıkıyor bant ne kadar süre kalıyor?
süreler göreceli mi (doktordan doktora değişiyor mu?) yoksa standart mı kuzum

alçım 7.günde çıktı bantlarda 1 hafta kalacak doktordan doktora değişir mi bilmiyorum ama benim kemerim alındığı için iki kaş arası çok şiş oyüzden bantlar 1 hafta kalacak tatlım

alçım 7.günde çıktı bantlarda 1 hafta kalacak doktordan doktora değişir mi bilmiyorum ama benim kemerim alındığı için iki kaş arası çok şiş oyüzden bantlar 1 hafta kalacak tatlım

benim de kemerim var
zaten ameliyat sonrası bekleme süreci sabır işi ya

aynen öyleameliyat sonrası da çok önemli

annem ameliyat ol yaza kadar iyileşir güzel olur dio ama ben kpssye gircem aklım baska yerlere kaysın istemiyorum şimdi ameliyattan sonra inceler takar dururum

siz çalışıyor musunuz? tevfik beye mi ameliyat olmuştunuz?

misery89 ben çalışıyorum ,Tevfik hocaya ameliyat oldum bana sorarsan kpss den sonra ameliyat olman daha mantıklı çünkü gerçekten ders çalışmanı etkiler kpss yollarından bende geçtiğim için biliyorum okadar sabretmişsin bir 4 ay daha sabredersin bence

canim alcin cikmis hayirli olsun sen benlm gibi pek fazla sasirmamissin herhalde alcinin ciktigi an, yinede senin adina cok sevindim :))

ozzdnn alçım çıktığı an şaşırdım ama beğendim de o halini ama inanılmaz şiş doktorum bu şekline aldanma daha çok değişecek dedi sabırla bekleme aşamasına geçtik anlayacağın ,haftaya da işbaşı yapcam bakalım napcaz:)sen de durumlar nasıl inş. herşey gönlümüzce olur

aynen öyleameliyat sonrası da çok önemli

Evet canim aynen.. benim burnumda alcinin ciktigi anla alakasi yok... her gün gün gectikce güzellesiyor, ve deisiyor .. Inan doktorumun eline saglik ona diycek bir söz bulamiyorum..
ben cok begendim o kadar dogal olmuski is basi yaptim is yerindekiler ilk beni görünce ya sen cok deismis guzellesmissin diyorlar ama niye diye cikaramadilar düsün yani .. :)
Benim tek bir sorunum var kendimlen fazla sirt ustu yatamiyorum geceleri sabah uyaniyorum bi bakmisim sag sol yatmisim, bide burnuma dis kisimdan cok elliyorum
Baskada canim bu gün 15 günüm ve inan yuzumde morluk bile kalmadi zaten biraz zaman gecsin doktorum icin bir yazi yazicam..
Cok dogru bir karar vermisim inan ..
Sende nasildi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…