Burnunuz onden büyük gorunuyormus ama yandan gayet güzel. Ben 16,5 yasındayım burnumdan memnunum suanda kücük ama büyür mü acaba? Bide ESTETİK GÜNAH DİYE BİLİYORUM dogru mu biliyorum? Sonucta burunlarımızı Allah vermis ve insanı yaratırkende en cok burunda zorlanmıs....
Burundaki şekil bozuklukları ardından sağlık problemlerini getiriyo zaten. Şekil bozkluğundan kaynaklanan düzenli nefes alamama sonucunda et veya kemik büyümeleri olabiliyo. İçerdeki büyüyen kemik alınınca çökmede meydana gelebiliyo böyle durumlarda rinoplasti estetik diil olması gereken bi ameliyata dönüşüyo bence. Bende çok düşündüm günah mı diil mi diye yaptırmadan önce ama doktorum mecbur yapılcak dedi. Hatta şiş dönemlerinde "Günaha girdin bak böyle oldu" diyodum kendi kendime :)) Bunun boyutunu tabiki tam olarak bilemiyorum kesin bişey söyelemek zor Allah bilir :) Çevremden de bu konuda tepkiler alıyodum almayada devam ediyorum..
Burnunuz onden büyük gorunuyormus ama yandan gayet güzel. Ben 16,5 yasındayım burnumdan memnunum suanda kücük ama büyür mü acaba? Bide ESTETİK GÜNAH DİYE BİLİYORUM dogru mu biliyorum? Sonucta burunlarımızı Allah vermis ve insanı yaratırkende en cok burunda zorlanmıs....