Alçım çıktı moralim bozuk...

canım site içindeki ameliyat olanların resimlerini inceleyince zühtü demir, emre ilhanın yaptıgı burunları cok begeniyorum. benim doktorumda iyi bir doktor ama eger zaman ve maddi durumun el verecekse bu ikisinden birine gidebilirsin.

resmim vardı,yeni kaldırdım canım ama eklerim şimdi yine,aklında bulunsunda bak =) yorumunu bekliyorum:kedi:

tamm canım bakıyourm zemuszemus

tskler canımcımopuyorumnanaktan
kimse farketmedi
bazıları güzel olmus dedi bazıları büyümüş burnun dedi kafamçokkarıştı

avatarındaki ilk resmi görünce bi daha bakmiştim
cok guzelsın maşallah kuzum :)
yeni haline bakınca önden cok guzel ama yandan alnınla hala bitişik mi duruyor yoksa düzeldi mi onu merak ettım...
bi de sağlık durumundan kaynaklı bi ameliyatmiş o yuzden kım ne derse desın takma sıkma canını inş zamanla oturur ve istedgin gibi olur

tskler canım:kedi:
aslında dün resim cektim bugün ekleyecem resimleri

kızlar benim 2 gündür burnum cok sisti. işte calıstıgım için olabilir mi? ve basım dönüyor

basım benm de dönüyordu yaa anestezinin etkisi sanırım bu
burun şişer iner takma o kadar şişligi

benm ilk zamanlar daha cok oluyordu ama bir ay fln ara ara bas dönmesi oldu, 11. günlerde fln cok dönüyordu, bir de vücut öyle kolay atamıyor anesteziyi sanırım

benm ilk zamanlar daha cok oluyordu ama bir ay fln ara ara bas dönmesi oldu, 11. günlerde fln cok dönüyordu, bir de vücut öyle kolay atamıyor anesteziyi sanırım

hımm dogrudur canım. benim bünyem bu tarz seylere alısık da deil. cesaret ignesini vurunca bayılmısım ben kaydirigubbakcemile3 doktorda sasırmıskaydirigubbakcemile3

Arkadaşım böyle durumlar çok normal.Amelıyata giren ve girecek olan her kişi bunun farkındadır.Bzen ınsanlar bekledıklerı gıbı burunla karşılaşamıyabılıyorlar.Birde iyileşme süreci var tabi.Benım burnum 2 yıl ıcınde o kadar değişikliğe uğradı kı simdi ufacık burnum var.Sankı bır kez daha yaptırmışım gibi.Yalnız burnunu pek beğenmedim.

arkadasım üzülme düzelirrrrrrrr. bak arkadasın 2 sende anca düzelmiş senin daha 1 ay oldu

Canım bende estetık oldum burnumdan kemık kırıgım vardı et sıkısmam var dıye gorntude onmelı dıye gıttım oldum bu cuma alcım cıktı aynı durum bendede var ama doktrum ınıcek daha ne haller alcak gguzel olcak dedı benımde onden ole yandanda duz bı burun ınıyo ama ınıcek kabıs alıcakmıs bak ıstersen resımlerıme album yaptım bu arada konuyu nezman actım bılmıyorum ama ınmısdrı azda olsa sıslıklerın ne durumda duzeldımı

canım 1 ayı gecti burnum 2. aydayım ama cok fazlada inemdi. tabi ilk günlerkinden iyi ama suan düzensiz iniyor sislikler. bi taraftan güzel diğer taraftan kemik varmıs gibi görünüyor. zaten tamamen bi estetik yaptırmadım. sadece kemik törpülendi. birazda kaldırdı

Burnunuz onden büyük gorunuyormus ama yandan gayet güzel. Ben 16,5 yasındayım burnumdan memnunum suanda kücük ama büyür mü acaba? Bide ESTETİK GÜNAH DİYE BİLİYORUM dogru mu biliyorum? Sonucta burunlarımızı Allah vermis ve insanı yaratırkende en cok burunda zorlanmıs....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…