Alçım çıktı moralim bozuk...

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
kızlar morelim cok bozuk alcım cıktı eski halimi özler oldum :sinifsinif:
burnumun üst kısmı alnıma resmen birlesk gibi ((
gecer mi dersiniz?

ilk iki resim eski hallerim.
son ikide yeni burnum.. cildim cok bozuldu resim cekesim yok. aynaya bakmak istemiyorum.
doktor masaj verdi onu güne kac kez yapmam gerek?

ama canım alçın çıktıysa daha şiştir burnun.. yanakların.. şu anki haline göre karar verme.. moralini bozman için daha çok erken.. bir 3-4 hafta bekle bakalım ne olacak...

eski halin tabi ki daha güzel ama dinlenmen lazım 1 ay bekle
acaba neden estetik? sorun mu vardı?
eski hali daha güzel de o yüzden sordum

eski halin tabi ki daha güzel ama dinlenmen lazım 1 ay bekle
acaba neden estetik? sorun mu vardı?
eski hali daha güzel de o yüzden sordum

canim nefes alma sorunum vardi. kucukken dusmusum ve burnumun sol tarafindaki kemik neredeyse tamemen egriymis. horlama sorunumda vardi.

hmm geçmiş olsun ama daha çok yeni şişlik falan daha oturmamıştır...
1 ay kadar bekle toparlansın yüzün
sonra aynı haline döner merak etme

ama canım alçın çıktıysa daha şiştir burnun.. yanakların.. şu anki haline göre karar verme.. moralini bozman için daha çok erken.. bir 3-4 hafta bekle bakalım ne olacak...

umarim iner. sis olan yerlerde cok sert masaj verdi ama dokunamiyorum bile

ya alçın daha bugün cıkmışş... ay bende mi böyleydim acaba ilk günn :) Canımm öyle değişsecekki burnun sen bile inanamayacaksın hiç merak etme... bariz şişlik var burun kökünde işte inecek canını sıkma lmaz:

bende mi böyleydim derken tedirginmiydim demek istedim... şişlik konusunda böyleydim ama onu cok iyi hatırlıorumm

benim burnumun aynısııı :) zamanla o sislikler azalıyo... benim 1 ayı geçti hala burnumun üstündeki şişlik duruo geçsin istiyorum bende bi an önce masaj yapıyorum ama çok faydası olmuyo sanki

benim burnumun aynısııı :) zamanla o sislikler azalıyo... benim 1 ayı geçti hala burnumun üstündeki şişlik duruo geçsin istiyorum bende bi an önce masaj yapıyorum ama çok faydası olmuyo sanki

ayyy gercekten mi bende bundan korkuyordum. 20 gun sonra esimin yanina gidecem askerde. umarim iner biraz ((

benim biraz yavaş iniyo... merakla bekliyorum nasıl olacağını doktor düzelicek biraz daha masaj yap dedi ama gün içinde yoğunluktan unutuyorum

cnmmmmmm valla böle bile güzel duruyokki hiç eskiyi özledim demee...o gözün tam yan tararafı şiş belli yanii.bence ucu falan çok iyyy.şişliklerde inince o üst kısım öle kalmıycakk kuzneimden biliyorumm..bide şimdii aynaya bakınca o sen deilmişsin gibi gelir bakışın falan değişik gelir inan iki ay sabrett baya farkecekk..

evet iki gozumun arasinn sis olmasindan dolayi bakislarim degisti. kac gun de iner

evet iki gozumun arasinn sis olmasindan dolayi bakislarim degisti. kac gun de iner

cnmmmmm benim kuzenin tam olarak 2 ayda geçmiştti ucunda kalmıştı şişlikkk..amaa 1 ayın sonunda seni rahatsız etmez o üsteki şişliklerr..
kıs negüzel en zor kısımlarııı atlattın bende bi seninki gibi olsamda resim eklesem şuraya yaaaaaaa:hulya:

Masaj yaparken hareketlerin daha iyi ilerlemesi için ilaç vermiştir doktor onu sürüp masaj yapmayı ihmal etmemelisin. Bir de rinoplasti değil de niye sadece burun ameliyatı olmadın nefes prob.çözmek için. Psikolojik olarak rahatlamaya çalış olur mu, şu birkaç haftayı atlattın mı karada ölüm yok demektir senin için :teytey:

öyle olması çok normal butterfly.Kaş aranda şişiyo çünkü ameliyattan sonra ondan düz görünüyo ama zamanla baya inip oyulacak orası. Moral bozmak için çok erken. Önden gayet düzgün görünüyo. Ama inan ilk günkü,1. ayki ve hatta 3. ayki burun epey değişik oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…