- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
-
merhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var
Şuan sizin siniriniz bozulsa da aslında hiçbir şey olmamış gibi davranıp iyi görünmesi, çocuklarınızın sağlıklı gelişimi için olması gereken zaten.Evet haklısınız babaları ama sadece bana değil onlara da yapılmış bir ihanet var. Hiçbir zaman çocuklarına Zaman ayırmadı. Hep göstermelik babaydı. Çocuklarımla hiçbir şey yapmamış gibi görüşecek ve olumlu imaj oluşturacak çünkü yaşları çok küçük. Büyüdüklerinde yaptıklarını anlatsam daha kötü etkilenirler diye korkuyorum.
O adam baba vasfını kesinlikle taşımıyor. Taşısaydı sizi geçtim, benim iki çocuğum var diyip utanirdi yaptıklarından. Çocuklar dolayısıyla aranizda hep bir iletişim olacak. Rahatsız olmakta, üzülmekte haklısınız. Lakin bu adam biyolojik olarak çocuklarınızın babası olduğu için hayatlarından çıkarıp atmaya çalışırsanız mutlaka bir sürü problemle karsilasirsiniz. Doğal akışına bırakın, rahat olun. Namussuz, haysiyetsiz olan o adam. Kendisi düşünsün. Çocuklar büyurken her şeyi çok güzel cozuyorlar. Siz şimdiye odaklanın. Allah kolaylık veriyor mazlumamerhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?