Aldatan baba çocuklarımı görmeli mi

Şimdilik çocukların psikolojileriyle oynayan babalarına eşlik etme sen çocuklarına destek çık
Babalarını görsünler aranızdaki durumu anlayacak hale geldiklerinde babalarının hatası yüzünden ayrıldığınızı ve hatasının ne olduğu anlat o zaman çocuklar karar versin görüşüp görüşmeyeceklerine

Kız çocuk bir de,asıl koparmaya çalışırsan psikolojileri bozulur, öyle böyle baba olarak sen seçtin o adamı, evlilik olmamış ama evlatlarınız için asgari geçinmek zorundasınız

Bak canim benim görümcemde ayni sıkıntıları yaşamış ve esim dahil hic bir aile ferdi oğlunu adama göstermemiş. Sonuc hala babayla görüşmek istemeyen bir delikali ama psikolojisi berbat şekilde. Adam diğer kadınla evli ve ondan bir oglani daha var ama ozel kolejlerde okuyor. Kötü bir eş olabilir ama bu kötü baba olacağı anlamına gelmez hem ne münasebet onunda çocukları sorumluluğunu bilmesi gerek. Kocanizin isine gelir keyfine bakar. Hem cocuklari babadan mahrum bırakmayın. Olan olmus evladiniz icin onlarin yaninda babayla iyi gecineceksiniz ve oda cocuklariyla ilgilenecek ki diger kadınla huzur bulamasin.

Ben ayrıldığımda oğlum 14 yaşındaydı. Babasına son derece düşkün olmasına rağmen onunla görüşmeyi reddetti. Görüşmesi için ben ikna ettim. Aldatılanın o değil ben olduğumu söyledim. Babasının duyguları umurumda değil. Ama oğlum.. Babasının eksikliğini hissetmesin istedim. Şimdi araları iyi. Ona karşı sevgisi var ama güven ve saygı duymuyor.

Bırakın çocuklarınız kendileri görsün gerçekleri. Babalarından uzaklaştırırsanız size olan güvenleri sarsılabilir. Bırakıp giden kıymetli, sizse suçlu olursunuz.

Konu babaların çocukları görmesi değil zaten. Çocukların babalarını görmeleri..

Anne baba iliskisi baska baba cocuk anne cocuk iliskisi baska. Sen bosanabilirsin ama cocuk babadan yada anneden bosanamaz.
O sizin aranizda olan birsey. Aileler cocuklarini dusunuyorsa eger bosandiktan sonra her iki tarafta cocugunu gormeli ve cociga birbirlerini kotulememeli.

Bu sekilde boşanmıyorum ama gormemeli! Hak eden görür o sadece sizi değil çocuklarinizida aldatmış bir adam. Dusunun bir erkek o kadar kucuk sabilerin evde olduğunu bilirken ve cocuklarinin annesi evdeyken baska bir kadinla..! Onlari mutlu etmek varken baskalarini mutlu etmekle mesgul o bunu hak etmiyor diye düşünüyorum tabi herkese göre değişir bu tur durumlar

Vicdanen, çocuklarının annesini aldatan bir adamın, iyi bir baba olamayacağı kanısındayım.
Çocuklarından, ailesinden zaman çalıp başkasına harcamış ve bu sebep bile yeterli.
Ama çocuklar açısından baktığımda da mutlaka görmeli, karakterinin noksanlığını onlara belli etmemeli, elinden geleni sonuna kadar yapmalı diye düşünüyorum.
Kanunlar da aksini söylemediği sürece, mecbur ilgilenecek.

ben böyle bir durum yaşamadım ama görmeli
iyi bir baba da olmayabilir
Ama çocuklar ileride sen biZi görüştürmedin senin suçun anne diyebilirler
kötü de olsa ebeveynlere ihtiyaçları var çocukların

çok üzüldüm sizin ve yavrularınız adına, ruh halinizi iyi tutmaya çalışın ki her şey yolunda gitsin. yine de şimdilik çocuklar aramasa da babalarını, siz görüştürün bence. Sonuçlarının ileride Nasıl olacağını bilemezsiniz, baya da küçükler şimdi idrak edemeyebilirler. Çocukları illa görmek isteyeceği için değil ama sırf size inat göstermediğiniz Zaman icrayla almaya kalkabilir. Benim yeğenlerim bunları da gördü çünkü ve inanın çok etkileniyorlar. Anne vermek istemese bile resmen eşya gibi kucağından Söke söke gözünün yaşına bakmadan alıyorlar

Onunda mi sorumluluk almasi laızm sorumluluk.alacak adam bunlari yapmaz yapanda sıkı bir tedaviden sonra cocuklarini görmeli diye dusunuyorum ki bu insan bunu bile beceremez boyle guzel ailesine sahip cikmayip onlari aldatmayı seçmiş

Bak benimde teyzem esi ile gorusturmedi ama kizinin psikolojisi gayet iyi bu onunla ilgilenen anneye bagli dimdik ayakta durup onlara kol kanat gererse psikolojik olarak zarar gorecegini sanmıyorum birde ben mesela babaaannem.dedem buyuttu anne baba bile degil Rabbime şükür onlar yetiştirdigi icin cok mutluyum annem olsaydi boyle yapsaydı yine oyle olurdum

Bakın iki küçük kızdan bahsediyorsunuz.

Uzun uzun kız çocuklarının psikolojisinde babanın, erkek çocukların psikolojisinde annenin yerinden bahsetmek istemiyorum ama çok büyük zarar vereceksiniz yavrularınıza bu sekilde davranmaya devam ederseniz.

Nasıl anlatayım bilmiyorum; baba onların karşı cinsle ilk temasları, bi erkeğe dair ilk bilgi kaynakları.

Hayat boyunca ister arkadaş olarak ister sevgili olarak ister eş olarak olsun, bi erkekten bekledikleri her şeyde onu rol model alacaklar. Babalarının yanlışlarından ve doğrularından ögrenecekleri bi ton seyden mahrum edemezsiniz, eksik bırakamazsınız onları.

Zira babalarının eksik bıraktıgı seyleri tamamlamaları tüm ömürlerini alır. İleride yasayacakları bi ton sorunun mimarı olmayın nolur.

Zaten eş seçiminde yaptıgınız hatanın sonuclarını böyle bi babaya sahip olarak onlar da ödüyorlar.

Yanlıs bi evlilik yapmak, bu hatadan zamanında dönemeyip 3 yıl arayla iki cocuk sahibi olmak hata. Ama ne sizi ne de herhangi birini böyle bi hata icin suclama haddini asla kendimde görmüyorum, cünkü özünde hepsi hayata, insana dair dogal durumlar. Herkesin düsüp kalkabilecegi yerler bunlar. Hangi köseyi dönünce hangi yanlısa sürüklenecegini yasamadan bilmek kolay degildir her zaman.

Ama madem bi hata yaptınız cocuklarınız icin bu hatanın sonuclarını gücünüz yettigince hafifletmek zorundasınız.

Babalarına ihtiyacları var, babalarının "baba" gibi davranmasına ihtiyacları var. O figürü doldurmak zorundalar yani. Siz de görüsmelerini saglamakla ve o adamı baba gibi davranmaya elinizden geldigince zorlamakla yukumlusunuz.

Bakın yasalara hic girmiyorum. Tek derdim hem sizin hem de cocuklarınızın ruh saglıgı. Lütfen uzun vadeli düsünün.

Son düzenleme:
Geçen ay görme Hakkı olduğu günden çok önce ortak bir tanıdığı araya sokup çocukları görmek isteğini iletti. Ben de mahkeme kararındaki tarihte görsün dedim. O tarihte çıktı geldi göstermeyecektim ailem yapma etme sen yıpranırsın dediler diye indirdim çocuklarımı aşağıya. Nereye götüreceksin çocuklarımı , ne Zaman getireceksin diye sordum zorla cevap veriyor, gözünü kaldırıp bakmıyor çok namuslu olmuş , götürdü arabayla çocukları. Ben de evde Zaman geçiremiyorum, whatsupda bir baktım beni aylardır engelleyen ve birkaç gün önce engeli kaldıran o aşağılık kadın benim arabamda benim koltuğumda önceden resim çekilip o gün profil resmi yapmış , delirdim çıldırdım, çocuklarımı getirdiğinde olay çıkardım çarptım arabanın kapılarını, ağzıma geleni söyledim o insanlık dışı kişiye. Bir daha gelme defol dedim, bu pazar da görme Hakkı var açıkçası ondan da huzursuzum . Adi kadın yuva yıktı o yılan adamla birlikte, daha da bana nispet yapmaya çalışıyor derdi neyse artık Allah'ından bulsun inşallah.

Size cogu seyde hak veriyorum ama ben bu olayi yasadim babamla gorustum annemle.gorusmedim babaaannem.izin vermedi ama babam oyle biri ki beni gormedi ben hep ilgi bekledim.göstermedi gorusmemde serbest oldugu halde psikolojik olarak etkilenmedim ama buna uzuldum.yasayan biriyim bu insanda daha bebek yasindaki cocuklari evdeyken bunlari yapiyor ya buna mahkemedeki hakim ve psikoloklar daha iyi karar verir ama ben olsam yuzumu gostermem

Aynen söylediğiniz gibi, ben içim kan ağlasa da dimdik ayakta durmaya çalışıyorum. İşyerimden arkadaşlarım da tanımayanlar da herkes çok güçlü olduğumu söylüyorlar. Şükürler olsun beni ayakta tutan Allah'a olan sonsuz inancım. Şunu da biliyorum ki çocuklarımla yaşamaya devam etseydi onları ihmal ederek baş edemediğinde kızıp bağırarak onların psikolojilerini daha fazla bozacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…