- 20 Haziran 2015
- 1.027
- 934
- 123
- Konu Sahibi betty_berry
-
Bak canim benim görümcemde ayni sıkıntıları yaşamış ve esim dahil hic bir aile ferdi oğlunu adama göstermemiş. Sonuc hala babayla görüşmek istemeyen bir delikali ama psikolojisi berbat şekilde. Adam diğer kadınla evli ve ondan bir oglani daha var ama ozel kolejlerde okuyor. Kötü bir eş olabilir ama bu kötü baba olacağı anlamına gelmez hem ne münasebet onunda çocukları sorumluluğunu bilmesi gerek. Kocanizin isine gelir keyfine bakar. Hem cocuklari babadan mahrum bırakmayın. Olan olmus evladiniz icin onlarin yaninda babayla iyi gecineceksiniz ve oda cocuklariyla ilgilenecek ki diger kadınla huzur bulamasin.merhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var
Evet haklısınız babaları ama sadece bana değil onlara da yapılmış bir ihanet var. Hiçbir zaman çocuklarına Zaman ayırmadı. Hep göstermelik babaydı. Çocuklarımla hiçbir şey yapmamış gibi görüşecek ve olumlu imaj oluşturacak çünkü yaşları çok küçük. Büyüdüklerinde yaptıklarını anlatsam daha kötü etkilenirler diye korkuyorum.
Bu sekilde boşanmıyorum ama gormemeli! Hak eden görür o sadece sizi değil çocuklarinizida aldatmış bir adam. Dusunun bir erkek o kadar kucuk sabilerin evde olduğunu bilirken ve cocuklarinin annesi evdeyken baska bir kadinla..! Onlari mutlu etmek varken baskalarini mutlu etmekle mesgul o bunu hak etmiyor diye düşünüyorum tabi herkese göre değişir bu tur durumlarmerhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var
merhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var
çok üzüldüm sizin ve yavrularınız adına, ruh halinizi iyi tutmaya çalışın ki her şey yolunda gitsin. yine de şimdilik çocuklar aramasa da babalarını, siz görüştürün bence. Sonuçlarının ileride Nasıl olacağını bilemezsiniz, baya da küçükler şimdi idrak edemeyebilirler. Çocukları illa görmek isteyeceği için değil ama sırf size inat göstermediğiniz Zaman icrayla almaya kalkabilir. Benim yeğenlerim bunları da gördü çünkü ve inanın çok etkileniyorlar. Anne vermek istemese bile resmen eşya gibi kucağından Söke söke gözünün yaşına bakmadan alıyorlarAnneannemiz ve dedemiz de bizimle yaşıyor şu an. Hatta çocuklarım şu an daha mutlu. Adam zaten evi otel gibi kullanıyordu akşamları arkadaşlarıyla dışarda haftasonu ya iş yada yine arkadaşlarıyla. Büyük kızım daha aldatıldığımı anlamamdan önce hep sorardı anne babam nerde işi var kızım derdim hep ve sormayı bırakmıştı. Şu an küçük olan çok nadir baba diyor ki hiç baba sözünü ağzından düşürmezdi. Zaten yanımızda değildi, evet böyle bir adamdan neden çocuk yaptım onu da bilmiyorum. Çocukları çok seviyorum ve çocuklarımın olmasını çok istemiştim ki şükürler olsun Rabbim onları verdi bana. İkisi de yeni doğduklarında geceleri ağlarken bir kere gelip ne yapalım Nasıl avutalım dememiştir. Sadece afedersiniz domuz gibi başka odaya gidip yatmıştır. O benim gözümde ha sperm bankasından sperm alıp çocuk yapmışım ha o. Zaten evlilik adamı değilmiş, aile babası olacak biri değilmiş.
Onunda mi sorumluluk almasi laızm sorumluluk.alacak adam bunlari yapmaz yapanda sıkı bir tedaviden sonra cocuklarini görmeli diye dusunuyorum ki bu insan bunu bile beceremez boyle guzel ailesine sahip cikmayip onlari aldatmayı seçmişBak canim benim görümcemde ayni sıkıntıları yaşamış ve esim dahil hic bir aile ferdi oğlunu adama göstermemiş. Sonuc hala babayla görüşmek istemeyen bir delikali ama psikolojisi berbat şekilde. Adam diğer kadınla evli ve ondan bir oglani daha var ama ozel kolejlerde okuyor. Kötü bir eş olabilir ama bu kötü baba olacağı anlamına gelmez hem ne münasebet onunda çocukları sorumluluğunu bilmesi gerek. Kocanizin isine gelir keyfine bakar. Hem cocuklari babadan mahrum bırakmayın. Olan olmus evladiniz icin onlarin yaninda babayla iyi gecineceksiniz ve oda cocuklariyla ilgilenecek ki diger kadınla huzur bulamasin.
Bakın iki küçük kızdan bahsediyorsunuz.merhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var
Size cogu seyde hak veriyorum ama ben bu olayi yasadim babamla gorustum annemle.gorusmedim babaaannem.izin vermedi ama babam oyle biri ki beni gormedi ben hep ilgi bekledim.göstermedi gorusmemde serbest oldugu halde psikolojik olarak etkilenmedim ama buna uzuldum.yasayan biriyim bu insanda daha bebek yasindaki cocuklari evdeyken bunlari yapiyor ya buna mahkemedeki hakim ve psikoloklar daha iyi karar verir ama ben olsam yuzumu gostermemBakın iki küçük kızdan bahsediyorsunuz.
Uzun uzun kız çocuklarının psikolojisinde babanın, erkek çocukların psikolojisinde annenin yerinden bahsetmek istemiyorum ama çok büyük zarar vereceksiniz yavrularınıza bu sekilde davranmaya devam ederseniz.
Nasıl anlatayım bilmiyorum; baba onların karşı cinsle ilk temasları, bi erkeğe dair ilk bilgi kaynakları.
Hayat boyunca ister arkadaş olarak ister sevgili olarak ister eş olarak olsun, bi erkekten bekledikleri her şeyde onu rol model alacaklar. Babalarının yanlışlarından ve doğrularından ögrenecekleri bi ton seyden mahrum edemezsiniz, eksik bırakamazsınız onları.
Zira babalarının eksik bıraktıgı seyleri tamamlamaları tüm ömürlerini alır. İleride yasayacakları bi ton sorunun mimarı olmayın nolur.
Zaten eş seçiminde yaptıgınız hatanın sonuclarını böyle bi babaya sahip olarak onlar da ödüyorlar.
Yanlıs bi evlilik yapmak, bu hatadan zamanında dönemeyip 3 yıl arayla iki cocuk sahibi olmak hata. Ama ne sizi ne de herhangi birini böyle bi hata icin suclama haddini asla kendimde görmüyorum, cünkü özünde hepsi hayata, insana dair dogal durumlar. Herkesin düsüp kalkabilecegi yerler bunlar. Hangi köseyi dönünce hangi yanlısa sürüklenecegini yasamadan bilmek kolay degildir her zaman.
Ama madem bi hata yaptınız cocuklarınız icin bu hatanın sonuclarını gücünüz yettigince hafifletmek zorundasınız.
Babalarına ihtiyacları var, babalarının "baba" gibi davranmasına ihtiyacları var. O figürü doldurmak zorundalar yani. Siz de görüsmelerini saglamakla ve o adamı baba gibi davranmaya elinizden geldigince zorlamakla yukumlusunuz.
Bakın yasalara hic girmiyorum. Tek derdim hem sizin hem de cocuklarınızın ruh saglıgı. Lütfen uzun vadeli düsünün.
Onunda mi sorumluluk almasi laızm sorumluluk.alacak adam bunlari yapmaz yapanda sıkı bir tedaviden sonra cocuklarini görmeli diye dusunuyorum ki bu insan bunu bile beceremez boyle guzel ailesine sahip .
Ben yaşanmış bir olaydan örnek verdim ve fikrimi paylastim. Valla eşek gibi alacak sorumluluk. O çocukların anneye ihtiyaci olduğu kadar babaya da var. Her aldatan erkek cocuklariyla görüşmeseydi ortalikta oldukca fazla babasiz çocuk olurdu. Malum artık dünyanın civisi çıktı. Utanma kalmadi öyle değilmi.
Aynen söylediğiniz gibi, ben içim kan ağlasa da dimdik ayakta durmaya çalışıyorum. İşyerimden arkadaşlarım da tanımayanlar da herkes çok güçlü olduğumu söylüyorlar. Şükürler olsun beni ayakta tutan Allah'a olan sonsuz inancım. Şunu da biliyorum ki çocuklarımla yaşamaya devam etseydi onları ihmal ederek baş edemediğinde kızıp bağırarak onların psikolojilerini daha fazla bozacaktı.Bak benimde teyzem esi ile gorusturmedi ama kizinin psikolojisi gayet iyi bu onunla ilgilenen anneye bagli dimdik ayakta durup onlara kol kanat gererse psikolojik olarak zarar gorecegini sanmıyorum birde ben mesela babaaannem.dedem buyuttu anne baba bile degil Rabbime şükür onlar yetiştirdigi icin cok mutluyum annem olsaydi boyle yapsaydı yine oyle olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?