aldatan erkeğe şans vermekte ne demek yaaa olurmu öle şey.Gidicek elalemn kızlarıyla gönül eğlnedircek sonra gelcek "yanlış yaptım affettt"yok böle bi mantık.klava:Asla affetmzdim 10 çocuğumda olsa arkama bakmadan çeker giderim.Ben yapsam öle bi hata acaba beni affedrmi hiç sanmıorum.Erkekler aldatıldıkları zaman onur gurur meselesi yapaıolr ama aldattıklarında bunun adı hovardalık çapkınlık oluo.Nefret ediyorum bu tarz düşünen erkeklerdenKötü Kazen
eee benım başıma geldi malesef ama napıyım cocuklarım ıcın gerı dondum cok uzulduler cunku 21 senelik bır yuvayı yıkmak kolay deıl ama dedıın gıbı hep yıne olcakmı dıye şüpe şüpe walla dedektif oldum nerdeyse ama bıdaha olursa bascam tekmeyı yeter artık benımde gururum var deme ıstedıklerı kadar durust davransınlar hade be ordan yalannnnnnnnnnnnnnnnnn cogunu üfürüyorlar zaten pe.................... alışkanlık var kızlar ondan bırakamıyoz hade sende dıyemıyoz deme allah kımsenın başına vermesın amınnnnnnnnnnnnnnnklava:
aldatan erkeğe ikinci hatta bazan ücncü şans veriliyor da aldatan kadın için söz konusu bile değil bu ...buda ilginç degil mi ikiside aldatmak ikisinde de dönüş olamamalı bu yüzden
ağzıyla affettim diyen biri bile içten içe affetmemiştir şartları affettim demeyi getirebilir böyle bir durumdan şüphe bile etmedim Allah kimsenin başına vermesin böyle birşey başıma gelse affetmem 1 kez bunu yapan 2. kez de yapar 3. kezde
büyük konuşmayım ama 2. bi şans vermemklava: :tomato: :icecream:
hehehehe deliii :) şaka yaptım kız .... :roflol::roflol: canımsın yaaa.s.
bence bunun ikinci şansı olmamalı sonucta aldatıyorsa yolunda gitmeyen bir sey vardır ve biten bir seyler vardır yoksa insan neden ücüncü kişilerde bir seyler arasın
ve aldatmışsa kaybetmeyi göze almış demektir
ağzıyla affettim diyen biri bile içten içe affetmemiştir şartları affettim demeyi getirebilir böyle bir durumdan şüphe bile etmedim Allah kimsenin başına vermesin böyle birşey başıma gelse affetmem 1 kez bunu yapan 2. kez de yapar 3. kezde
Bence gerçekten seversen bazen aldatılsan bile geri dönüşü kabul ediyorsun
bence bunun ikinci şansı olmamalı sonucta aldatıyorsa yolunda gitmeyen bir sey vardır ve biten bir seyler vardır yoksa insan neden ücüncü kişilerde bir seyler arasın
ve aldatmışsa kaybetmeyi göze almış demektir
Bir şans verdin diyelim hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Hep şüpheli davranırsın. Acaba yine yaparmı diye için içini yersin. Her hareketinden bir şey çıkarırsın.
Hayatı kendinede onada hasta edersin.
Zor...
Allah korusun. Umarım asla böyle birşey gelmez başımıza
kızlar basına gelmeden anlayamıyosunuz basrım tekmeyı terk ederım bılmem ne ıle olmuyo hele bıde cocuk varsa dusunuyosunda dusunuyosun.....:uhm:yanı bı yuva kolay kurulmuyo kolayda yıkılmaması gerekıo haaa... sureklı suphelenıyomu ınsan ewweeet heran tetıktesın oyuzden kocalarınıza sevgıllılerınze iiii bakınÇok üzgünüm çoookkaptırmayın dandıklereklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?